Dert dinlemek sizi sıkar mı? Psikolog olabilme potansiyeliniz var mı?
Hayır çok sıkılırım
Dert dinleyip çözüm önermeyi severim
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ulan adam akıllı bir dert olsa dinleyicem. Ama küçük şeyleri dert ediniyolar bunu anlatıyorlar. Böyle dandik dertleri takmıyorum, kendi dertlerim var bide senin dandik dertlerini mi dinleyicem. Hee gelsin adam akıllı büyük bir derdi varsa kendi derdimi bırakıp sadece dinlemekle kalmam gider yardım eder çözüm üretmeye çalışırım.
B şıkkı ama o çözümlerin hiçbirisini karşı taraf uygulamamıştır :)
Çünkü karşımdakiler sadece deşarj olmak için dert anlatırdı, gerçekten çözüm bulmak için değil. Bedava kum çuvalı hizmeti gördüm, psikolog değil :)
İnsanları dinlemek, sorunlarıyla ilgilenmek bana kendi sorunlarımı unutturuyor. Bu yüzden insanların sorunlarını dinleyip, onlar için çözüm üretmeyi çok seviyorum.
Psikoloji okuyorum zaten 😊
Cevap
11Cevap
Severim dert dinleyip insanların dertlerine derman olmayı.
Hiçbişey yapamazsam da dinleyerek ferahladıklarını görünce de mutlu olurum.
Sevmiyorum sanki onların acısı bana gecıyo.. Benım derdim bna zaten yetiyo insanlar anlatınca kaldıramıyorum nazık bir dille kısa cozum üretip işime bakıyorum
Potansiyelim bu konuda baya yüksek güzin abla gibiyimdir. bir ara okumayıda düşünmüştüm. ama empati yönüm fazla olduğu için vazgeçtim.
benim bedavaya yaptığım işi adam orda saati 100 liraya yapıyor. d
Hayır aksine çok seviyorum insanları dinlemeyi.
Kendimi anlatmaktan daha iyi geliyor bana.
kendi derdim varken pek mutlu olmuyorum ama normal bir zamanda seve seve dinlerim
Bazı insanların öyle dertleri oluyor ki bırak çözüm üretmeyi ne diyeceğini bilemiyorsun
Dert dinleyip çözüm önermeyi severim anlayışlı ve ön yargılı olmaması gerekiyor ama
Eğer sevdiğim bir arkadaşım veya yakınımsa seve seve dinler ve çözüm üretmeye çalışırım. Yoksa çok feci sıkılırım.
valla akşama kadar konuşsun biri akşama kadar sıkılmadan dinlerim çünki insanların fikir ve düşünceleri karakterini gösterir
eğer bir psikolog olsaydım yani dert dinlerken para kazansaydım sıkmazdı
psikolog olmaya çalışırım. çünkü insanların dertlerii anlamaya meilliyim.
Bayılırım. Genelde kendi derdimi anlatmayı sevmem ama insanların sıkıntısını dinlemeyi severim.
artık yoruldum sanırım...
ünlü ünsüz kimleri dinledim nelere çözüm buldm.
asla isim vermem:))
BBB ne kadar da dinleyen biriine benzemesemde öyleyimdir.. Dinlerim arkadaslarimi felan..
Sıkılmam. Kesin bende o potansiyel var, çünkü her derdi olan bana anlatıyor. Ve çok yardımcı olduğumu söylüyorlar :))
Hayalim pdr okumak. İnsanların sorunlarına yardımcı olup, mutlu olmalarını sağlamak istiyorum.
Seve seve dinlerim :))
Psikologluk olma ihtimalim daha yüksek...
Psikolog olmak benim hayalim 😄😊
Cok sıkılırım açıkçası
Bi' zaman sonra sıkar beni..
En sevdiğimden ^^
Pdr gönüllüsüyüm :D
Hayır çok sıkılırım
tabikide
Çok sıkılırım.
Dayanamam
Hayır çok sıkılırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar