Kişilik & Karakter Sürü psikolojisi ile hareket etmeye yatkın biri misin? Reisaga55 Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Sürü psikolojisi ile hareket etmeye yatkın biri misin?#kişilik#karakter#iyi#günler#günaydın#reisaga55 Güncellemeler+1 yıl soru çok süpersoru seçildisoruyu begenmeyi Güncellemeler+1 yıl unutmayın Sürü psikolojisi ile hareket etmeye yatkın biri misin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. cahiller sadece 1 0 Yorumla
Coraline-0 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Çoğunluğun yaptığı doğru olucak diye bişey yok bu sebeple kendi doğruma göre hareket ederim, çoğunluğun değil. 1 0 Yorumla
yel__da Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 54% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 433 cevap paylaştı. tabıkı herkes kendını kurtarır ben kalırım ortada ne önde ne arkada :p 80 darbesi görmüş insanların yetiştirdiği çocuklarız bız 1 0 Yorumla
ᐯEᖇIᖴIEᗪ Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Genelde asi olurum son dakikaya kadar beklerim. İnsanların tepkisine aksiyonuna göre hemen hareket etmem. 1 0 Yorumla
bisuspls Takip Et Bilge Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Sürüden ayrıyım, sürü sıkıcı ya. Ben kendi kendime daha güzel eğleniyom 1 0 Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. + Genelde hayır. 1 0 Yorumla
avigor Takip Et Guru Yaş: 66 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Herkes gider mersine ben giderim tersine 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Asla. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
cahiller sadece
Çoğunluğun yaptığı doğru olucak diye bişey yok bu sebeple kendi doğruma göre hareket ederim, çoğunluğun değil.
tabıkı herkes kendını kurtarır ben kalırım ortada ne önde ne arkada :p 80 darbesi görmüş insanların yetiştirdiği çocuklarız bız
Genelde asi olurum son dakikaya kadar beklerim. İnsanların tepkisine aksiyonuna göre hemen hareket etmem.
Sürüden ayrıyım, sürü sıkıcı ya. Ben kendi kendime daha güzel eğleniyom
Evet biraz öyle herhalde
Herkes gider mersine ben giderim tersine
Sürüyü yöneten biriyim
Sanmam
Hayır
Yatkın değilim
Asla.