çevremde tanıdığım birçok kadın böyle. bende dahilim bu gruba. erkeğimin güçlü olmasını istiyorum. beni sahiplenmesini, ilişkide baskın tarafın o olmasını istiyorum. kılıbık erkeklerden asla hoşlanmıyorum. sizce bu kadının doğasında mı var? nedir bunun sebebi? ve siz erkekler güçlü kadınlardan mı hoşlanıyorsunuz yoksa ilişkide baskın tarav olup sahiplenmekten, yönetmekten mi hoşlanıyorsunuz?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılHic kusura bakmayinda kadin guc diye zikip atsin beni koseye olarak dusunuyor haylinde erkegini.. ya da bilmeden bu yola giriyor artik bu kendi yorumunuz.
ki hemen hepside oyle oluyor. Budalds grnrllrme yapicam sadece amac butun kadinlari hedef almak değil .
Neden erkekleri gucsuz olarak goruyorsunuzki?
Size. kalbini verip kirmamak icin nazik davaranan
Romantik olup size mutlu olasiniz diye turlu suprizler yapan
Sizi bas taci eden dediklerinizi isteklerinizi yerine getirmeye calisan
Bir erkek neden gucsuz?
Bence gucsuz olan siz bayanlarsiniz.. Bayanlarsinizki haketmiyeceginiz yerlere gelmek icin kovalanip duruyorsunuz..20 Yorumla
+1 yılkadınlar yönetilmek ister. en güçlüsüde en güçsüzüde güçlü erkek ister çünkü yönetecek erkek ararlar.
maddi yönden kendinden güçlü erkek isterler gerekirse erkek 1 lira daha fazla maaş kazanmalıdır
güçlü erkeğin yanında kızlar güvende olur biri baksa laf atsa kavga olsa başımıza birşey olmaz derler.
güçlü erkek herşeyi bilir mesela arabası yoksa bile araba sürmeyi bilir teknolojiden anlar, kızın yardımına koşar
emir verir şunu bunu yapalım der ve bu kızların hoşuna gider ama kılıbık erkek ipleri kadına bırakır ki bunu kimse istemez ve bir kavga çıksa kızı bırakır kendileri önce kaçarlar.10 Yorumla
aslında kendimizi koruyacak gücümüz var ama erkeğin heybetinin gölgesinde dinlenmek işimize geliyor sanırım
02 Yorumla
Soran+1 yılolabilir
+1 yılOnu bilmiyorum ama erkekler Güçsüz Kadınları istermiş
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
19Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 699 cevap paylaştı.
+1 yılSorunun cevabı çünkü güçlü erkek aynı zamanda güven verir. Bu her zaman böyledir. Kadınlar her zaman güçlü erkekleri tercih ederler. Sadece fiziksel olarak değil her yönden. Ben güçlü kadınlardan değil de daha çok akıllı kadınlardan hoşlanıyorum.
12 Yorumla
Soran+1 yılneden akıllı kadınlar? aptal kadınları yönetmek daha kolay değil mi sizin için?
- +1 yıl
Ben daha çok insanları yönetmek istiyorum kendi kadınımı değil. Onun bana bazı konularda yardımcı olabilmesi daha çok hoşuma gider.
+1 yılGüç bizi etkiliyor ve kaslı erkekler bu yuzden kadınların dikkatini çekiyor. biz kadınlar fitratimiz geregi zayıf varlıklariz yanımızda kaya gibi sağlam bir erkek istiyoruz maddi manevi her türlü yasiyabilmeli erkegin senden üstün olmalı eee bide işin cinsel boyutu var tabi 🙈🙈🙈
10 Yorumlakorunma kollanma iç güdüsü, arkasında bir sahiplenenin olmasını ister kızlar o da niye babasından sonra birine sığınma iç güdüsüdür bence...
12 Yorumla
Soran+1 yıleziğiz sanırım
+1 yılilkel dönemlerden kalma bir temel içgüdü. Alfa olmasını istemesi. omuzunun geniş vücut yapısının kaslı olmasını istemesi. Hayvani bir içgüdü bu normal.
00 YorumlaBazıları götünü dayayıp yatmak için koca arar bazıları aşk arar.
02 Yorumla
Soran+1 yılalakası yok
+1 yılKararlar ortak, gorus alisverisi herzaman ama yöneten ve kararsiz durumlarda son noktayi koyan olurum.
02 Yorumla
Soran+1 yılen dogrusu bu
- +1 yıl
Tesekkur ederim.
Eşitlik tabiki tartismasiz ama ben de dogru olanin bu olduguna inaniyor ve uyguluyorum. Ama ince cizgiyi cok iyi bilmek ve ayarlamak gerekir.
+1 yılTamamlayıcı oluyor yaratılışdan gelen bir güdü kadının eksik yanı bu erkekle tamamlamk istiyor
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılKadın dediğin kocası dışındakilere dişi aslan gibi olmalı kocasına karşı kedi gibi 😊
02 Yorumla
Soran+1 yılkatılıyorum
- +1 yıl
Ama öyle yanlış anlamayın yani kadında en az erkek kadar ilişkide söz sahibi tabiki demek istediğim biz erkeklerde sahiplenme olduğu için biraz kadından da bize uymasıni bekliyoruz 😊
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 307 cevap paylaştı.
+1 yılKendilerini koruyacaklarına inandıkları için.
00 Yorumla
+1 yılbenim bildigim binelerden pustlardan hoşlandıgınız
02 Yorumla
Soran+1 yıldoğru
- +1 yıl
benim boyum 168 kilom 57 yaşım 23 türkiyede kızlar benle alay etti şu an bir yunanla nişanlıyım insan oldugumu farkettim (( çok güzel bir kız hatta benle neden evlenmek istedigini sorunca nerdeyse tokay yiyodum çünkü ben dünyanın en yakışılı ve zeki adamımıymışım ına göre ((( içimden dedimki benim suratıma bakıp küçükmseyen yurdum kızları ne kullanıyo
+1 yılçünki, babam da güçlü.
02 Yorumla
Soran+1 yılkızlar babasında bulamadıklarını başkalarında arar derler..
- +1 yıl
bilakis babası gibi adamları sever kızlar.
+1 yılSanmıyorum öyle değil
01 Yorumla
Soran+1 yılne öyle değil
sahiplenmek korunmak ister
03 Yorumla
Soran+1 yılpeki sebebi ne? aciz miyiz biz?
+1 yılonun yanında kendimi güvende hissetmem lazım
00 Yorumla
+1 yılsen işi biliyorsun da ondan canım
01 Yorumla
Soran+1 yılanlamadım?
+1 yılCinsel hayatta performansı iyi olsun diye
00 Yorumla
+1 yılSence ben nasil biriyim
06 Yorumla
Soran+1 yılboş konuşan
- +1 yıl
Alakasi nedir? Soru sordum ve sadece 3 kelime. Kendine gel.
Soran+1 yıl4 kelime. seni tanımıy
Soran+1 yılorum. senin hakkında nası yorum yapabilirim
- +1 yıl
Ee niye oyle dedin peki
- +1 yıl
Yahu o anlamda mi dedik? Guclu mu gorunuyorum anlaminda
Fiziksel olarak değil de yurekte de olması lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmafya bir erkegi severmiydin güclü?
03 Yorumla
Soran+1 yılbilmem olabilir
Cevap sahibi+1 yılkimse pek risk almazdı sanırım :)
Cevap sahibi+1 yılyorumsuz anlasıldı.
+1 yılSahiplenilmek isterler
00 Yorumla
+1 yılyengeç burcumusun
01 Yorumla
Soranhayır, aslan
+1 yılDoğasında Var kadınların
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl1-) Sert seviyorlar.
2-) Rahatı seviyorlar.00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler