Sevgilim 14 yaşında diye insanlar neden bu kadar laf yapıyor anlamış değilim
Cevabın nedir?
+1 yılÇocuk ama olgun bir karakteri varsa bana göre iş değişir... benim sevdiğim çocukta çünkü benden 6 yaş büyük... kız olgun düşünceliyse neyin doğru neyin yanlış olacağını az çok kavrar. Siz 20 yaşında bir yetişkin olduğunuz için istekleriniz farklı olabilir... kıza cinsellik çağrıştıracak tacizlerde filan bulamazsanız desteklenen ilişkidir... bana göre. Bir zarar yok çünkü, adam nefsin hakim olabiliyor kıza bir zarar vermez...
14 Yorumla
Soran+1 yılZarar vermem asla
- +1 yıl
Sakın verme zaten... yoksa topun başına seni geçirirler... ilişkiniz sarılmak ve öpüşmekten öteye gitmemelidir... sabret kız 19'una bassın, o zaman ilişkiniz evlenmeye bile gidebilir çünkü. Eğer seviyorsa seni bırakmakta istemez, kıymetini bil... Narin, saygılı davran ona. Inan bana kız büyüyünce ilişkinin meyvesini bile yemeye başlayacaksın. Bunun dışında cinsel bir birleşim olmasın aranızda... gerisi önemli değil.
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Çünkü o daha bir çocuk... büyük gözükse dahi o daha bir çocuk ve pek çok şeyi anlayacak olgunlukta değil.
03 Yorumla
Soran+1 yılTamam işte yıllar geçtikçe olgunlaşır
Çikolata veya oyuncak mı alıyorsun çocuğa?18 yaşını geçmiş biri olsaydı göze batmazdı bu durum. Ergenlik çağına bile yeni girmiş bu çocuk, ne beklentin var bu kızdan? Ciddi düşünüyorum deme cidden gülerim. Yaşına yakın birini bul, çocuğu da kandırma abisi.
10 Yorumla
aradaki yaş farkı fazla önemli değil ama kız herşeyin farkında olacak yaşta değil sen 25 o 19 olsa kimse laf etmez ama 14 olduğundan yadırgamaları normal.
03 Yorumla
Soran+1 yılİste bende bunu anlamıyorum ne var bunda
- +1 yıl
kardeşim bak anlayamıyacak bişey yok eskide kalmış o ayağı sandalyedeyken yere değeni evlendirmek, artık öyle değil, kız neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar verebilecek olgunlukta olmadığından seni ona yakıştırmıyolar düşünsene yanlış bişey yapsanız direk topun ağzında sen olursun ona çocuk gözüyle bakarlar yanlış mı? Hani sanki sen onu sevmiyorsunda küçük olduğundan kullanıyorsun gibi bakıyorlar olaya, tekrar söylüyorum sorun yaş farkı değil kızın yaşı..
Soran+1 yılAnladım teşekkürler
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
36Cevap
Baska bir soruya yzdigim cevabi yoistiriyorum buraya. Konu ayni. Bak dostum, sana cevap yazma niteliginde herkese karsilik verecegim. Bu arkadasin durumu pedofili degildir, subyancilik degildir. DSM verilerine gore pedofili 13 yas ve altina 6 ay boyunca tekrar eden siddetli, onune gecilemez, engellenemez cinsel cekimlerdir. Bir ruh hastaligidir. Oyle herkese kafaniza gore yafta yapistiramazsiniz. Ha ayrica daha mantikli bir aciklama olarak tanimandiginda, pedofili 11 yas altina duyulan cekim olarak gecer tipta. 11-14 yas arasinda duyulan siddetli arzu hebefilidir. Bu arkadasin hicbri sekilde olgunlasmamis bir bedene cekim duydugu yok. Ayrica pedofili ve subyancilik, ergenlikteki erinlige girmemis cocuklara duyulan siddetli cekimdir. Dunyda ortalama ergenlik yasi 9-12 yas arasi, Turkiye’deyse 10-11 civaridir. Ayrica yine dunyda ve Turkiye’de adet gorme ve ovaluasyon yasi ortalama 11 civaridir. Dunyanin cogu yerinde cinsel riza yasi 13-14’tur. Turkiye ve ortadogu ulkeleri yalnizca bi tik yuksek tutar riza yasini. O da fiziksel olarak ha. Yani fiziksel bir sey olmazsa sadece konusmada kalirsa cinsel riza yasi yoktur Turkiye’de. Dedigim gibi dunyda cogu yerde cinsel riza yasi cok dusuktur. Velhasilkerim sonuca gelecek olursak, bu durumda hukuki, tibbi ve ahlaki hicbir problem yoktur. Kendini namus bekcisi sananlar kendi ailelerine baksinlar. Sadece penetratif iliski olursa hukuki sorun olabilir hepsi bu kadar.
10 Yorumla14 yaşındaki bebeyle aşk yaşanır mı la? 18 yaşında olsa sen 30 yaşında olsan 12 yaş farkı bile anlarım ama 14 yaşında çocuk o daha. çok garip geldi daha çocukluktan çıkmamış bir kıza bu düşünce ciddi anlamda yanlış bence.
Şahsen benim 14 yaşında kızım olsa ve bunun gibi birşey olsa hiç acımam şikayetçi olur peşini de bırakmam.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen askerdeyken 23'tüm bir hatun ile tanıştım, bir anda aşık oldum karşılıklı. Yaşını 15 dedi meğersem 14 müş. Çok güzel bir hatun idi. Telefon numaraları aldık, mesajlaştık, karşılıklı hisler besledik. 5 yıl sürdü. Lisesi benimle geçti. Ailelerde biilyordu. Niyetim ciddi idi. Üniversite kazanınca ayrılmak istedi.
Yani duyunca yaş ister istemez insanlar ön yargılı yaklaşabiliyorlar ama aşk buldu mu seni yaş vs düşünmüyorsun.
5 yıl yani..
Evlenecektim ben ama kendi ayrılmak istedi.20 YorumlaArkadasim 14yasindayken 23 yasinda sevgilisi vardi su an evliler arkadasim 22 eşi 31 yasinda birde cocuklari var. Gayet normal bir durum
34 Yorumla
Soran+1 yılSonunda anlayışlı biri çıktı
- +1 yıl
rezillik cahil ordusu sizi
Allahını seversen ya... Çocuk l*n o daha. Sen kızını bırakırmısın sübyancıyla sevgili olsun? Harbi el ele tutuşup öpüşüyomusunuz?
13 Yorumla
Soran+1 yılArada sırada
Soran+1 yılNe var bunda abartılacak
+1 yılVay be hoşlandığım çocuk tarafından aramızda 3 yaş var diye terkedildim rsmen. Adamlara bak işte vay be böğrüme öküz oturdu bildiğin ama bu yazıyı gördüğüm iyi oldu.
010 Yorumla
Soran+1 yılNiye nolduki
- +1 yıl
Yani aramızda 3 yaş var diye benı kardeşi gibi görmeye başladı. Ona üzüldüm yani. Ama senın yazını görmem rahatlattı hata bende değil ondayms yanı :)
Soran+1 yılBoşver yaa üzülme ama insanlar tuaf bakar böyle olaylara işte görüyosun yorumları
- +1 yıl
Ama sizin 6 yaş birazcık tepki göstermeleri normal ama benimki 3 yaş ya 3 :(
Soran+1 yılSizin yaş normal ama toplumun tepkisini anlamadım
- +1 yıl
Bize tepki gösterrn yok hoşlandıgm kişi istemedi diyorum anlamadn sanrm 3 yasın cok oldgunu dusndu
Soran+1 yılOzaman seninki tuafmış
- +1 yıl
Birde kimseyle çıkmadım ondan korkuyor olabilrmi?
Soran+1 yılOlabilir
- +1 yıl
Nedenkı ya neden korkarkı bir erkek
Kişilik & Karakter konusunda 450 cevap paylaştı. çünki o yaşlarda sübyancılığa giriyor. sen 20 yaşında aklı gelişmiş bir kişisin ama o 14 yaşında aklı daha cıvık bir genç.
00 YorumlaO cocuksa cocuklugunu bilmiyosa 20 yasindaki cocuk. olmasa neden 1r yasindaki biriyle cikiyorum yazssin ki buraya
00 YorumlaGüzel kardeşim, 30 yaşında olsan 24 yaşındaki kız idealdir ama sana sübyancı derler 14 yaşındaki kız ile çıkarsan.
00 YorumlaÇünkü o daha ergenlige yeni girdi, bazı şeyler ancak oturuyor. Ama bundan beş yıl sonra bu kadar dikkat çekmez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAslinda 6 yas farki erkek ve kz icin cok da fazla degil fakat sen 25 yasinda olursun o 19 o sekilde olur ama su an olmaz daha kucuk en azindn kiz 18 yasina gelsn.
01 Yorumla
Soran+1 yılOzamana kadar bekleyemem
Cocuk l*n o daha hem kim nederse desin ask da yas da onemlidir o kizin pesini birak sen
00 YorumlaAynen neden yorum yapiyorlar ki. Alt tarafı sübyancılik..
02 Yorumla
Soran+1 yılSevdikten sonra yaşın önemi olmamalı bence
Agaa o kadar da değil bee
14 yaşındaki çocukla olunurmu ergenliğe bile yeni girmiş.00 YorumlaO daha bir ergen sen olgunsun ama. Aranızda 6 yaş fark var. o 20 yaşında olunca sen 26 olursun. O zaman aşkta yaş yoktur zamanlari ama dediğim gibi o daha ergen
00 Yorumla14 yaşındaki kızları kandırırsın sen anca seninde bacını cocuklarını böyle biri sevgilim deseydi nabardın umarım aynısını sende yaşarsın senin gibiler yüzünden kızlare bu halde
20 Yorumla
+1 yılBenimde sevgilim benden 6 yas kucuktu laf yaptilar o goze alamadi bunu ve bitti
15 Yorumla
Soran+1 yılBen insanları takmicam
- +1 yıl
Ama o takabilir ve suanda iyi ki bitmis olmamis diyorum biz erken gorduk ve ayrildik 3 yas 2 yas onemli degil ama 6 cok seninki biraz buyunce istemeyebilir seni bence hos degil simdi olsa yapmam
Soran+1 yılBenden çok kız istiyor bu ilişkiyi zaten
- +1 yıl
O zaman sorun yok canm mutlulukar
Soran+1 yılTeşekkürler
Gizli Üye(25-29)+1 yılbırakta yapsınlar 14 yaşındaki hala çocuktur sen ergenliğini bitirmişsin
03 Yorumla
Soran+1 yılAma olgun gözüküyor yaşından büyük gözüküyor
Cevap sahibi+1 yılsence mesele görünmek mi? 14 yaşındaki çocuğun fikirleri ne derece sana uyabilir? sorun yaş değil 6 yaş normal fakat sen olgun kategorisindesin o ise çocuk kategorisinde anladın mı?
Soran+1 yılAnladım
Gizli Üye(30-35)+1 yılSübyancımısın bilader 14 yaşındaki daha cocuk l*n cocuk azgınlıgınız yüzünden ne hale getirdiniz senin amacın belli zaten cocuk aklıyla kullanıp atacaksın cocugu adam ol biraz adam
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bişey yapmam
Cevap sahibi+1 yılUlan nasıl miğde var sizde bende 20 yaşındayım ben 17-18 yaşından altındakilerle bırak görüsmeyi konusmuyorum bile bu yastaki kızlar cinsellige meraklı olurlar sakın onun hayatını karartıcak birsey yapma vebalini cekmek istemiyorsan.
+1 yılSubyansıcısın arkadaşım olsan yüzüne bakmam ben 2 yaş kücük kıza bakmıyorum 14 neya? cocuk daha o cocuk
01 Yorumla- +1 yıl
Hadi ya subyanci miymis? Arkadasim, herkesin diline pelesenk olmus bu laf. Pedofili, erinlik ve ergenlik oncesine duyulan cekimdir, turkiyede ve dunyda ergenlik yasi ortalama 11-12’dir keza adet ve ovaluasyon yasi da o civardadir. 14-15 yasindaki birisi ergenlige girmistir. Ayrixa dunyda ve turkiyede cinsel riza yasi kanunlari bunu onaylar. Avrupa’da pek cok yerde cinsel riza yasi 14 mesela. Bir de ismini Turkbalasi koymussun. Dedekorkut hikayelerinde daha dogmadan once evlendirilen kizlari okumadin mi? Eski Turkler’de evlenme yasinin olmadigini, olanlarda da 10 yas civari oldugunu bilmiyor musun? Ayrica gecmisten bugune kadar ergenlik yasi dusmustur. Yani bugun daha erken olgunlasiyor insanlar. Gidip tabii ki 10 yasindaki biri cocuk yapsin demiyorum. Ama bu arkadasin yaptiginda hicbir sekilde sorun yok. Turk toresine gore de uygundur o sekilde konusuyorsan.
insanları takma o snein hayatın senin terciğin o kızı seviyorsan eger sonuna kadar bırakmassın
32 Yorumla
Soran+1 yılBırakmıcam zaten
- +1 yıl
cahilsin sen 14 yaşındaki kız ÇOCUKTUR
+1 yılsen 20 o 14 mü? bence de laf yapsınlar yani kardeşin yaşındaki biriyle sevgilisin
03 Yorumla
Soran+1 yılSevdikten sonra başka şeylerin önemi yok bence
- +1 yıl
farkındaysan karşında ki 14 yaşında kardeşin yaşında
Soran+1 yılBiliyorum ne varki bunda
Normalde 6 yaş çok olmazdı ama tabiki kız 18 yaşından büyük olsaydı...
00 YorumlaOnu istismar eden bir sapık olduğun için olabilir mi
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılbunun saçmalaması bile iğrenç
32 Yorumla
Soran+1 yılAşkta yaş yoktur bence
- +1 yıl
pedofili olan ya da bununla saçmalayan insanları midem kaldırmaz
14 yaşında birinden hoşlanman biraz şov bence
11 Yorumla
Soran+1 yılŞov değil
- Kişilik & Karakter konusunda 501 cevap paylaştı.
+1 yıl14 mü ben 14 yaşındakilere öğüt veriyom :D
23 Yorumla
Soran+1 yıl14 yaşında ama yaşından büyük gösteriyor
- +1 yıl
İstiyorsa 30 göstersin o çocuk daha küçük fiziksel büyük olabilir ama aklen daha küçük cahil bunu bilmediği yere koy eve dönemez seni bilmem ama bu iş sakat
- +1 yıl
ha büyüyünce belki olur 18 19 yaşına gelince ama şu an daha ilkokula gidiyo düşün yani yaşıtları sana abi der
Kişilik & Karakter konusunda 7,1b cevap paylaştı. 14 mü senin yaş iyide bildiğin çocuk o ya
03 Yorumla
Soran+1 yılYaşından çok büyük duruyor ama
Soran+1 yılYıllar geçtikçe olgunlaşır
ayıp çünkü. ahlaklı olmak gerek
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. cok fazla yas farki var igk
01 Yorumla
Soran+1 yılÖnemli olan sevmek
sübyancı mısın l*n sen dallama
01 Yorumla
Soran+1 yılDeğilimm
+1 yılO daha çocuk beyinsiz
05 Yorumla
Soran+1 yılBüyük gösteriyor yaşından ama
- +1 yıl
Olsun annesi babası duysa seni linç eder. 14 yaşındaki kızımın 20 yaşında sevgilisi olursa seni mahkemeye bile veririm ben
Soran+1 yılAnnesi biliyor zaten tanıyor beni
- +1 yıl
yuhhhhh artık
Soran+1 yılBabası ve abisi bilmiyor sadece
+1 yılLunaparka mi goturuyosun?
01 Yorumla
Soran+1 yılYok
Memesi cikmayan kızla ne işin olur len subyanci
10 Yorumla
+1 yılyaptığın doğru değil. daha çocuk o
00 Yorumla
+1 yılO daha cocuk hadi 18 olsa neyse
04 Yorumla
Soran+1 yılBüyük gözüküyor ama
- +1 yıl
Olsun askda yas yok derler ama cocuklardada denmes bu
Soran+1 yılAnladımm
- +1 yıl
Öyle
+1 yılHic canim niye laf ediyolar ki zaten
01 Yorumla
Soran+1 yılÖnemli olan sevmek değilmi
+1 yıl16 olsaymıs barı a mk o ne
01 Yorumla
Soran+1 yılAma yaşından baya büyük duruyor
Baba babacım mi diyor kız
02 Yorumla
Soran+1 yılBebeğimm diyor
bosver takma ya askı yasa :)
22 Yorumla
Soran+1 yılİşte insanlar anlamıyor bunu
+1 yılKardesim subyanci olma bence
00 Yorumla
+1 yılsen üniliysen o daha lisede değil çok fark var
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 517 cevap paylaştı. Subyanciliga giriyor çünkü
01 YorumlaAnlamanizi pek beklemiyordum zaten.
00 YorumlaKardeşim sübyancımısın?
06 Yorumla
Soran+1 yılDeğilimm
Soran+1 yılAma yaşıtlarından çok olgun gözüküyor ayrıca sevdikten sonra yaş filan önemlimi
Soran+1 yılTek ben varım kardeş filan yok
+1 yılE sen bakicilik yapiyon be abim
01 Yorumla
Soran+1 yılAma aşkta yaş sınırı yoktur diye biliyorum
soruyu ciddi manada soruyorsan sorunların var.
02 Yorumla
Soran+1 yılCiddiyimde bunda büyütülecek ne var anlamadım
+1 yılçocuk çocuk konuşuyorsun çünkü.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 333 cevap paylaştı. Bebekle sevgili olsaydin. d
00 YorumlaSenin gibiler pedofil deniliyor
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. 14 küçük değilmi kardes sence daha çocuk o ya
00 Yorumla
+1 yılSübyancımısın l*n sen
01 Yorumla
Soran+1 yılDeğilim
Gizli Üye(30-35)+1 yılseni geçen anaokulunun önünde görmüşler :)
01 Yorumla
Soran+1 yılKim
Kişilik & Karakter konusunda 863 cevap paylaştı. 30 olup sevglim 24 deseydin kabul
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYakisiksiz bir durum... siddetle kiniyorum
00 Yorumla6 yas çok fazlada ondan
00 YorumlaManyakmısın kardesim sen git yasitinla sevgili ol
00 Yorumla
+1 yılBence anormal değil
30 Yorumla
+1 yılsübyancı mısın?
01 Yorumla
Soran+1 yılDeğilimm
+1 yılSübyancımısın
02 Yorumla
Soran+1 yılDeğilim ama bunda ne var anlamadım aşkta yaş sınırı yoktur
- +1 yıl
Tabiikide yoktur ama toplum bunu pek hoş karşılamıyor
- Devamını Gör (7)
Devamını Gör(52)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > 20 yaşındayım sevgilim 14 yaşında insanlar neden bu kadar laf yapıyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler