Hayalperest biriyim ve şansa çok inanırım. Hem hayallerim sayesinde mükemmel biri olarak düşündüğüm hemde tesadüfler sonucu hep karşıma çıkan birinden ciddi anlamda hoşlanmaya başladım. Bu kişi çoçukluk arkadaşımda aynı zamanda gelin görünki büyüdükçe değişen tek ben olmadığım gibi oda değişmiş. Onun hayallerimdeki gibi mükkemmel iyi ve temiz kalpli biri olmadığını anladığımda çok kırıldım , üzüldüm. Çünkü hissiz bir insan olarak uzun zaman sonra ona ilgi duymuştum. Hem hayalim hem hevesim kırıldı aynı zamanda ümitlerimde yok oldu. Güzel bir kızım sevenim çok ilgi çekiyorum. Bunlar benim gözümde hiçbirşey tabikide. Egolu bir insan değilim.Çevremde herkez iyi biri olduğumu söylerlerler hep. Ama çok zayıfım. Çok yiyorum fakat kilo alamıyorum. Kendime özgüvenim tam olduğu için bunu hiç sorun etmemiştim. Ama yukarıda bahsettiğim çoçuk yüzünden kendimi ezikmiş gibi hissediyorum. Çünkü hayatında arkadaşları hariç kimseye mesaj atmayan bir kız olarak tüm cesaretimi heycanımı hevesimi toplayarak ona mesaj attım oda soğuk ve kırıcı davranışlarıyla beni tersledi. İçim çok acıyor çünkü ben tekrar hissiz biri olmak istemiyorum. Birini sevmek istiyordum. Oda tek bir davranışıyla bunca şey hisettirdi. Hissiz biriyken acıya bile muhtaçmışım gibi hissediyordum. Şimdiyse içimde bir acı var ağlayamıyorum. Gülemiyorumda. Aksileştim aksine. Kaçıp tek başıma kimsenin olmadığı bir yerde yaşamak istiyorum. Ne biri beni üzebilsin , nede ben birini...
Ne yapabilirim kendimi nasıl toplayabilirim yardım edin lütfen..
Ne yapabilirim kendimi nasıl toplayabilirim yardım edin lütfen..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer