http://i.hizliresim.com/JYzQqj.jpg
Bunlar kadınsa sizler nesiniz? :D :D :D

Fizik olarak çirkin değiller fizik olarak dünya da hiç kimse çirkin değil bana göre ama evet yeni nesil türk kızları karakter bakımından gittikçe batılılar gibi olmaya, hatta batılılardan bile daha ahlaksız hayat sürmeye başladıkları kesin. Kendi kültürlerinden koptular ve İSLAM dan iyice uzaklaştılar. Dar ve teşhirci giyinerek kendilerinin çok seksi olduklarını ve amaçları kendilerine baktırmak oldukları halde birileri baktığında sapık veya abazan diyecek kadar dengesiz kılar oldukları kesin. Ben sevmiyorum yeni nesil türk kızlarını ve evlenmeyeceğim de zaten bir türk kızıyla.
Türk kültürüne uygun yaşayan biri islamdan uzak durur zaten :D Arap özentiliğini de aşmışsınız resmen türk kültürü sanıyorsunuz artık o saçmalıkları...
@pemberuhemici seni görende safkan türk olduğunu sanar. senin arap özentili dediğin ben şey benim kutsallarım lafını bil de konuş. Klavye başındasın diye lom lom atamazsın.
Ben türk değilim zaten. Tarihe ilgili bir dünya vatandaşıyım sadece. Arapların dinlerini satmak için yaptığı soykırımı biliyoruz.
@pemberuhemici yav he he. O zaman o araplar soykırım yaparken herkesin eli, armut mu topluyormuş bas git benim canımı sıkma burada.
Türk kadınlarının çirkinliği genetiktir tabiki güzelleride var fakat geni mutlaka farklıdır bizim coğrafik olarak kadınlarımız taç ocaklarından fırnlardan vb vb çıktıklarından sonraki genlerinede bunları aktarıyorlar bu bilimsel bu köümü yargılamak bana düşmez bir kaç nesil sonra güzelleşmeye başlayacaklar erkeğide kadınıda erkeklerimizde çirkin sadece kadında değil örnek bıyık kaş vb gibi şeyler bizde daha yeni yeni oturmuş eskiden yollu diyolarmış kaş alana makyaj yapana ama düzelecek zamanla biraz daha sabır
Egoları ne olacak peki?
https://i.hizliresim.com/b5E678.jpg
https://i.hizliresim.com/mPNoAR.jpg
https://i.hizliresim.com/b5E6d8.png
https://i.hizliresim.com/RYpDl1.jpg
Evet ya sorma cidden türk kızları çok çirkinmiş :)) o fotodaki kayısı tipli hatunlar bizim türk kızlarının kestiği tırnak olamaz :) ha şimdi dersin bunlar ünlü diye sokakta gördüğümüz kızlar bende dahil ünlülerden aşağı kalır yanımız yok bin şükür :)
asıl türk erkekleri tipsiz , kendi tipsizliğinizin acısını böyle kendi ülkenizin bayanlarına çamur atarak mı gidermeye çalışıyorsunuz? :)
Beren saat zaten peynir tipsiz tubada normal :D
Beren saatte güzel diyenin aklından şüphe ederim :D
Beğenirler çünkü peyniri herkes sever :D
Türk kadınlarınında farklı bir yanı yok onlarda günden güne aynı şey oluyolar
Ailem türk ama ben değilim ayrıca ateistim
Tabi sen anlamadığın için kafan basmaz böyle konulara vatandaşlığımı değiştirdim ayrıca allahada inanmıyorum
Senin kafanın ne kadar bastığı zaten ortada vatandaşlığı değiştirmekle ordan yazanı değiştirirsn sadece ama damarlarındaki türk kanını ve genetiğini değiştiremezsn şu an öyle bir teknoloji yok malesef :) ayrıca türk olmaktan bile bu kadr rahatsızken neden burada türklere laf atp sarıyorsun çok mu önemli? sorunun var ki laf atyorsun :D kuyruk acın ne ki çok merak ettim harbiden ama bir tahminm var bir türk kızı sen fena reddettmiş olmalı başka açıklaması olamaz :D
Türk kızı kimki beni reddedecek türk kızı sadece eğlenmelik :D
Eminim o eğlendim dediğin kızlarla bile konuşabilmek için türlü taklalar atmışsındır :) buda seni 2. defa cibiliyetsiz yapıyor otur ve ne kadar cibiliyetsiz olduğunu düşün bence, bu daha faydalı olacaktır kişisel gelişimin için. Bu son cevap, şimdi açtğn konuda başkalarıyla tartışarak tatmin olabilirsin :))
Tamam bebeğim güle güle sağol :D
Bizler de kadınız. Türkiye'de de bir sürü güzel kadın var ve onlardan birisini sokakta görünce ağzınız açık bakmayı biliyorsunuz. Eli çükünde büyüyen bir nesil yetiştiğine göre bu tarz sorular sorman elbette anlaşılabilir. Yabancı erkeklerine bayılan kızlardan da, yabancı kızlarına bayılan erkeklerden de bıktık artık. Gidin Ukrayna'ya, Rusya'ya, İsviçre'ye size bakarlarsa evlenin birisiyle. Kendi ülkenizin insanından bu kadar tiksinmeyin.
Tiksiniyorum çünkü hepsi paragöz ve kendini dünya güzeli sanıyolar
Gidecem zaten dinimi ismimi herşeyimi değiştircem gitcem
Nasıl yapicaksin? Vicdan. olarak sormuyorum. Avrupa vatandaşı nasil olacaksın. hangi işlemleri. yapacaksım
Cevap
38Cevap
Türk kadınları ile yabancı kadınları kıyaslıyorsun ve diyorsun ki Türk kadınları paragöz ve lüks meraklısı. Yurt dışındaki kızlara ne demeli peki? Arkadaşımla bir günlüğüne Amerikada kiraladığımız araç için neler vermediler biliyor musun? Gece kulübüne sen ve altındaki araçla birlikte gidip havalı gözükmek için her şeyi yapıyorlar kontrol tamamen senin elinde. Yani onları elde etmek kolay fakat her Türk kadını öyle değil öyleleri varsa da azınlıktır. Ek olarak bayan arkadaşlardanda ricam her erkek Türk erkeği sizin hakkınızda böyle düşüncelere sahipmiş gibi sırf karşılık vermek için Türk erkekleri de böyle böyle falan demeyin. Bunu yapan kendini yeterince küçük düşürüyor zaten. Her şeyden önce biz Türküz, onların güzellikleri de paraları da kendilerinin olsun. ;)
Senin ne gocuntun var anlamadım hepimizi aynı kefeye koymuşsun. Hem çirkinsek çirkiniz napalım, tipimizi biz mi seçtikte ağzına geleni sayabiliyorsun bize. Allaha çok şükür bugüne kadar tipiyle tek bir insanı bile yargılamadım ama senin tipine bakmaya gerek bile yok. Karakter meydanda
Karakterim iyi
@Tirisi ugrasma bu bebeyle annesının bır turk oldugunu unutmus gelmıs burada laf söluo ey ogull unutma senı doguran o mubarek annende turk unutma aslını tamam uckur delısı olma herzaman kendın ol turk ol olamıosan turk kadınlarımıza laf etme terk et bu ulkeyııı begenmıyorsan adını kımlıgını degıstırrr ok
Değiştirecem zaten para biriktiriyorum
vallahi kardeş güzellik göreceli bir kavramdır sadece güzelliğe bakmayacaksın bir makyaj güzeli olan var birde doğal güzellikte olan var türk kadınları makyaj yapsa bunlar ne ki l*n ama doğallıktan yanayım allah türk kadınlarına zeval vermesin huyu muyu süperler.
Huylarımı süper egolarından geçilmiyor neresi süper :D
Baba oluca anlarsın ;)
www.kadintadinda.com/.../Tuba-buyukustun-mayo.jpg
Bu da dahil bütün genellemeler yanlıştır. Saygılar, sevgiler.
Bu güzel değil
Insanin elinde olmadan sahip oldugu ozellikleri elestirrn hatta fazlasiyla oven herkes gerizekalidir benim icin. ne demek o cirkin bu guzel l*n , o calisarak hakederek mi kazanmis o ozelligi, allah affetsin ama bu yaratilis sistemi insanlari haketmedigi noktalara getiriyor, sadece yakisikli guzel dogdugu icin kiymetli mevkilere getirmek insanlari...:( yani allah affetsin haksiz bir sistem
o kadar güzel türk kadını var be onları niye görmezden geliyorsun!..
az öncede türk erkekleri neden böyle zavallı , göbekli, kıllı, kısa boylu diye bir soru açılmış... ne kadar boş şeylerle uğraşıyorsunuz ve Allah'ın yarattıklarını küçümsüyorsunuz yaaa. yazık size.
O öyle sormasaydı bende sormazdım ayrıca bende ne göbek var ne de kıl var
işte bende de ne paragözlülük var ne çirkinlik var ne egositlik var... hiçbir kötü özelliğim yo. ama türküm buna ne diyeceksin?
Sen öyle olmayabilirsin ama çoğu türk kadını öyle
işte bende genellemekten bahsediyorum. çok güzel türk kadınları da var , ünlüleri de baz alırsak mesela. hem bu attığın fotoğraftaki kızların ülkesinde de türk kızları gibi çirkin edepsiz olanlar yok mu var? bu ırka göre bişey değil. genelleme yapmanız çok kötü :/ neyse artık
Bkz; Türk erkeği..
https://i.hizliresim.com/2goELv.jpg
Bkz; elin gavuru <3
https://i.hizliresim.com/LaG3LV.jpg
Biz sizi hiç kıyaslıyormuyuz?
Gerçi ben erkeklerden hoşlanmıyorum @_Bluelady 'e sevdalıyım.. asd
Böyle olmadığım için sorun yok tatlım
İyi bir kıyaslama olmuş Aryam. Tebrikler :D
Sonuna kadar Yavrum asdas :D
Kendinden büyük erkeklerle çıkıyosunki göbekli denk gelmiş sana yaşıtlarınla çıkmanı tavsiye ederim :D
Kesin öyledir yazma dahada
Slav kızıyım. Türk erkekleri çok tipsiz. Yabancı erkekler taş gibi ama siz niye böylesiniz?
41.media.tumblr.com/.../...9PeXP1tktic0o1_1280.jpg
Türk kadınları neden egolu ve paragöz :D
Onu annene sormalısın. O da bir Türk kadını.
@-Angeliciouss- hayatında yurt dışına çıktınmı? bir iki fotoğraf koymuşsun üçgen vücutlu genelleme yapıyorsun.
@DarkSideOfTheMoon Evet çıktım.
Bide bir erkek gördünüzmü dibiniz düşüyor neden bu kadar basitsiniz :D
@Tirisi Baya iyiler. :D
Bir erkek görünce düüşüyor demiş. Kendi karıların resmini koymuş ya niye böyle değilsiniz diyor. Kendinin dibi düşmüş haberi yok. :D
Sende her yerde slav kızıyım diyorsun ama ne hikmetse fotoğrafını göremedik daha
Hahaha basitler anacim basit bunlar
@-Angeliciouss- o zaman biraz daha çık kültürleri ;) birde slav kızıyım demişsin bizde yedik fake profilini.
@DarkSideOfTheMoon Bu fotodaki barbara palvin zaten benim demedim. Slavım evet olamıyo muyuz slav?
@-Angeliciouss- slav kızları özgüvenli olur zannediyordum :P ancak burdaki abazalar inanır buna.
@DarkSideOfTheMoon Uzaylıyım demedim Slavım dedim.
@-Angeliciouss- tamamdır bizde her slava güzel demiyoruz zaten. Başarılar :P
@DarkSideOfTheMoon Yukarıdakilere dememen lazım mesela. Biz demiyoruz çünkü Slavların tipsizleri bunlar.
@dlnia Teşekkürler şekerim. :*
Kızlar kendinizden güzel olan kadınları kıskanmayın :D
@-Angeliciouss- yukaridakiler oranın en tipsizleridir bence yeterince slav gördüm arkadaş kız görmemiş biraz.
@DarkSideOfTheMoon Onu diyorum işte. :D
@-Angeliciouss- yurtdışına falan çıktığına inanmıyorum ama koyduğun foto oradaki istisnalar sanki herkes üçgen vücüt :P slav olduğun da pek inandırıcı değil.
@DarkSideOfTheMoon Canım neye inandığın umrumda değil.
@-Angeliciouss- o zaman burada gelip ben slav kızıyım demiyeceksin özgüvensiz hareketler bunlar.
@DarkSideOfTheMoon Ama öyleyim.
@LonelyMr Sen de mi slavsın?
@LonelyMr Sen iyisin. Senin gibiler tek tük çıkıyor. Kadınlar güzel gerçekten Türk kadınları. Ama erkekleri maalesef. Dediğim gibi seni kapsamıyorum senin gibiler tek tük çıkıyor.
@LonelyMr Evet böyle düşünüyorum.
41.media.tumblr.com/.../...9PeXP1tktic0o1_1280.jpg
Siz neden bu kadar tipsizsini o zaman? Avrupa erkekleri taş
cf.kizlarsoruyor.com/.../...-9f22-dd7dc061994f.jpg
ayrıca bunlarda türk kızı
Siz çok mu yakışıklısınız sizde İtalyan vb ülkelerde ki erkeklere bakın da kendinizden utanın biz öyle yapmıyoruz diye kendinizi bir halt zannediyosunuz mecbur değilsin kardeşim hadi git onlarda sana bayılıyorlardir zaten bunları demeden önce aynaya ve kendi hemcinslerine bak
Onlarda sizi bekliyodu
1. Ben öyle bişey demedim konuyu saptırma 2. oraya gitsem ben orda kendime yakışıklı birini gayet iyi bulurum ama sen o tipinle zar zor bir Türk kiziyla bile sevgili olmazsin sonra yaaa bu Türk kızları neden böyle ya hadi yürü git işine be hahaah :D
Tabi tabi onlarda elindeki taş gibi hatunu bırakıp senin gibi bıyıklı birini ne yapsınlar :D
Bıyıklı mı ahahahaahahahah aynen kardeşim onlarda taş gibi herifleri bırakıp sizin gibi kıllı göbekli erkekleri tercih ederler emin ol :D
Birinci vücudum tertemiz göbeğimde olmadığı için üstüme alınmıyom :D
Benimde kılım tüyüm olmadığı için üzerime alınmıyorum ama keşke aranızda sadece kıl tüy farkı olsa bile dağlar gibi farklar vücut yapınız onlara teğet bile geçemez fazla zorlama yani ahahah
Sende fazla zorlama bunlar kadar güzel olaman ahahahahha :D
Hahaha benim güzelliğim gayet iyi ama senin tipin hakkında öyle bir şey diyemiycem abahsbnd azcık kendi tipinize bakın da ona göre Türk kızlarına b*k atın sana Türk kızı bile bakmaz gitmiş elin kızlarını gösterip siz niye boylesiniz yaaa diyip anca kendin gibilerin takdirini alırsın bilen biliyo ne mal olduğunuzu :D
Hehe kesin güzelsindir hatta barbara palvinsindir sen kıyamam yaa :D
Ahahah sende kesin Brad Pitt sindir zavallım ya anca buralardan ouff yıaaa demeyi bilirsin aman ne yapiyosan yap git oralarada o tipini görüp sana bir tekme basıp Türkiye ye geri yollasinlar ahjaja valla daha ugrasamam :D
Birincisi türk değilim ayrıca sizden kurtuluyumda hristiyan bile olurum :D
Ayy nolur gitmeeee nolur senin gibi yakışıklılık abidesi ülkemizden giderse napariz bizzzzz abaha yolun açık olsun hadi seni orda tipten içeri almazlarsa hadi iyisin :D
Doğru diyosun seni yanımda götürsem çirkinlikten idam ederler seni :D :D
Ahahah yazacak laf bulamamış ben ne alaka ne salak bırak seninle yurtdışına gelmeyi seni gorsem yolumu değiştiririm ülkeden sinir dışı ederler seni ajajja saçma saçma daha konuşma hadi uzaa :D
Gülüşe bak ergen yaa ajajaj diye gülmemi olur kaybol :D
En azından gülmem ergen senin gibi kafam değil hadi sen kaybol
Soru benim soru yazma bida :D
Çapına göre dengini bulursun demekki sen tipsizsin güzellerimiz sana bakmamış
Yoo alakası yok hep çirkin dolu ülke
* elin gavurlarıyla yaşa o zaman
avrupa ülkelerine özenen erkekler midemi bulandırıyorsunuz
güzel kız istiyorsunuz avrupalardakiler açan kızlar burada açsa o* dersiniz orda çıplak gezse ana kıza bak dersiniz
son olarak da türk erkekleri bir silkinin kendinize bakın
soyunuz çirkinse kadınların suçu yok
sizin spermlerinizden kız çocukları meydana geliyor
genlerimiz sizlersiniz hatırlatayım dedim.
Dünyanın en çirkin kadın ırkı türk kadınları
ha siz önce bir kendinize bakın ;)
sg şimdi kendini çok yukarda görme
Hahaha ne oldu doğrular zorunamı gitti :D
canımsın ben kendimi gayet de güzel görüyorum başkasının görüşüne ihtiyacım yok :))
Kekolar beğenir anca seni zaten doğrudur :D
seni kim beğenir * aşslkd çok götün kalkmış bakıyorum da yaşadığın yer türkiye canım sendeki hayaller paris hayatlar muş ;) l*n türkün kezosuna kurban ol * o bile seğenmez sendeki kuyruk acısı :DD
anan da türk biliyon demi :)
40. media. tumblr. com/3a7f8df6de27d27ff99af48892c850f2/tumblr_mytra5kufz1sk8r9ho1_1280. png
Bak işte hemen küfür edersiniz böyle ağzınızda bozuk :D
hakkedene söveriz canım tinimini kızlar bekleme
Erkek ol bence cinsiyetini değiştir
ben sana kız ol diyor muyum hiç aa
Benim laflarım ile bana laf vurmaya çalışma komik oluyosun :D
allah aşkına gizliden millete laf sokuyorsun
sen daha komik duruma düşüyorsun da farkında değilsin
Tamam git ozaman yazma soru benim zaten :D
Senin ben güzellik anlayışına şettirim. Tamam Ruslar falan güzel okay de bunlar ne lan? Üstteki obez alttakinin burnu forra
Kıskanmaa canım
Aynen keko aynen git aynaya bak önce sen akdkkfd
Sen "giovannileri" kendine örnek al kardeş, Güzellik konusunda hesap soracaksan yakışıklılığını sergile de görelim ;) Ondan sonra topla imparatoriçeleri hodri meydan işte!
Kardeşim k. b. biz doğarken elimize görüntümüzü seçmemiz için bir katalog tutuşturulmuyor Allahın yarattığı şekli şemali kınıyosun şuanda asıl sana ayıp.
Ben ateistim zaten
İyi nediyelim bilader senin Dini seçimin ama Yanarkende basbas bağırmayacaksın.
Bizde de güzel kızlar var ama anlaşılan senin biraz kuyruk açın var bakmamışlar sanırım ☺️
Yoo bakmayla alakası yok hepsi paragöz ve lüx hayat meraklısı :D
senin tipin çok mu güzel keko? siz önce yakışıklı olun sonra mana bulun! terbiyesiz, saygı öğren biraz
Tamam koyarım :D
Valla ben otele gittim yeni tatile bunların vücudu alkolden öyle bir sarkiyo ki iğrenç oluyo 23-35 yaeina kadar güzeller sonra pek de para etmiyo.
Sen bir kendine bak bir de yabanci erkeklere bak o zaman. Aptal herif.
Onlarda sizi bekliyodu :D :D :D
Vallahi benim yabanci erkek takintim yok. Ama anlasilan senin var. Defol git o zaman :)
Gidecem zaten hristiyan olacam bide miss gibi hayat
Annende Türk ama baban kondomu az kullanmış 6 7 kat kullanmaliydi
Birinin ergenligi tavan yapmis her kadina cinsel obje gibi bakarsan tabi
Onlarda oturmus seni bekliyodu Sen cokmu tiplisin acaba
Evet ondan :D
Arkadaş senin güzellik anlayışın buysa.. kusura bakma ama sen çirkin kızlardan hoşlanıyorsun demek ki. O yüzden türk kızları sana çirkin geliyor. Göz zevkin yokmuş ne yelim. Geçmiş olsun.
Göz zevkim gayet yerinde göz zevkim bozulsaydı türk kızlarını seçerdim
Tabii senin 'güzel kız' kategorisindeki kızları görüyoruz.
En çirkin kadın ırkı türk kadınları
Annen türk mü?
Annem yok
Her neyse.. türkleri kötülemenin çirkinlikle alakası yok bence, başka problemler yatıyo ama umrumda değil.
Kadınlarından nefret ediyorum hepsi egolu ve paragöz
Her yerde bunu yazmışsın "egolu ve paragöz" . Hepsinin öyle olduğunu nerden biliyorsun. Bazı kadınlar egolu ve paragöz olmaları, diğer kadınlarında böyle oldukları anlamına gelmiyor. Senin bileceğin iş. Ama yanlış dişünüyorsun
Yarıdan çoğu öyle maalesef
Yine de herkes böyle değil. Yurtdışında yaşıyorum ve.. emin ol türk kızlarını öpüp başınıza koyun derim.
Hiç sanmam
Yaşadığım ülkedeki kızları da görüyorum Türkiyedeki kızları da, evet bazı türk kızları gerçekten çekilmiyor. Ama emin ol yabancı kızlar hiç hiç çekilmiyor. Ama diyorsan ben sadece güzelliğe bakarım, isterse başkalarıyla da fingirdeşsin o zaman bir şey demem.
Anladım sağol
Koyduğun kadınlara bir bak ya, kendi ayağına sıkmak bu oluyor heralde :D
Ne kadar bos beles muhabbetler ya :D begenmiyosan yabanciyla evlen gitsin niye millete bidi bidi yapiyosun
Fotoğrafını atta bakalım. Maalesef anonimden konuşmakla olmuyor bu işler.
Güzellerde var çirkinlerde. sanırım güzeller sana bakmamış ondan bu acın :D
Bakmayla alakası yok tatlım sadece egoları ve kendilerini dünya güzeli sanmaları var :D
l*n neyimden utanacam allah beni de böyle yaratmış hakaret edecem diye şirk koşuon sus bee
Ateistim ben zaten allaha inanmıyorum
Ediyorum zaten
Allah bizi böyle yarattı. Sen dolaylı da olsa Allah'a hakaret ediyorsun. Kendi ırkını küçümseyen insanları kınıyorum.
Ben zaten ateistim
Belli. Ama çok büyük bir genelleme yapmışsın. Güzel kızlarda var çirkin de. Tam tersi yakışıklı erkeklerde var çirkin erkeklerde.
Türk kızları hep öyle egoist ve para göz
Genelleme yapman için bütün Türk kızların tanıman lazım beni de tanımadğına göre genellemen baştan çürüyor... Bu bütün Türk erkekleri bakımsız demek gibi birşey... Her insan aynı değildir.
Genetik önemli bir rol oynuyor. Genel olarak evet çirkinler. Güzel olanlar içlerinden parmakla seçilir. Ve genelde de o güzel olanlar göçmendir hep, Türk değildir. Bana göre Türkiye deki güzel kız oranı on kişiden üçü ya da dördü şeklinde.
Erkekleri çok mu yakışıklı hayır tabikide ayrıca babaları yakışıklı olsaydı emin ol güzel olurlardı 😃
Evet işte dediğim gibi genetik. Erkekler de çirkin zaten bir şey demiyorum ona. Neyse ki benim sorunum değil.
Çirkinim, ne olmuş? 😇
Sana bişey demem ben :)
Guzel kiz resmi koysaydin keske. Bunlar guzelse ben taşım taş :D
Oysaki bunlarda pek güzellik göremedim :/ sanirım yakını göremiyorsun..
bırakın şu sidik muhabbetini artık biri der türk erkekleri tipsiz biri der türk kızları çirkin
Sanki tüm yabancılar güzel bizim kızlar çirkin saçmalamayın
Bizim kızlar egolu ve kendilerini bişey sanıyolar
Senin gözlerde bir sorun var bence. Gayet güzel kızlar var. Ama sana bakmamışlar anlaşılan :D
Güzel olabilir ama egoist ve paragöz hepsi :D
Sanki dediğin kızlar öyle değil :D
Türk kadınları kadar kimse olamaz :D
Siz öyle sanın :D
Paragözsünüz kabul edin lüx hayat için herşeyi yaparsınız basit kadınlar :D
Elin gavur karılarından alda gör anyayı konyayı :D Ben ne yaptım diye başını taşlara vurursun artık. :D
Türk kadınları çokmu namuslu sanki :D
Namus konusunda senin gibi bir tipten laf dinleyecek değilim.
Hayallerin Paris ama Gerçek hayatta Şırnak bulacaksın emin ol.
Sana iyi sallamalar.
Hiç sanmıyorum türk ile evleneceğime hiç evlenmem daha iyi :D
İyi Turşunu kurarlar artık :D Gereksiz birine laf anlatıyorum ya :D
Bende güzel olmayan biriyle tartışıyom yaa :D
Güzelim demedim zaten ki :D En azından Gizliden insanlara laf sokma çabasında değilim genç, sana iyi sallamalar. :D
İlk Resimdeki kadindan güzel kadınlar var bence türkiyede
Hayır bir de o kizlara bakmak için sende de bişeyler olmasi gerek onu da unutma yani ;)
şimdi şu gerçek bizim kızlarımız olağan güzellikleri yok kuzey bölgelerde yaşıyan kavimler gerçekden güzeller ama bizim kızlarımızda gözleme yapıyor pasta börek çörek yapıyor kadınlar kendi aralarında gün yapıyor orada kısırlar tatlılar börekler çörekler yiyorlar eh hayliyle bir sene içinde 15 kilo kadar alıyorlar onlarda bu kültür var mı birde işin bu yönünden bakalım
ben güzelim, diğer kadınlar adına konuşmam. umrumda da değil.
Tam tersine türk erkekleri daha bir tipsiz :D
Sen çokmu tiplisinki hiç yaşıtlarınla kendini kıyasladınmı yabancı kızlarla :D
Hayır bence sen kendinle kıyasladın mı başka kızları ha birde eğer bizde onlar gibi çok makyaj yapsak bizde güzel oluruz unutma bunu :D
Siz makyaj yapsanız bile yine çirkin oluyosunuz :D
Sorun senin gözünde bence :D böyle dediğine göre tipin vardr diye umuyorum ama onuda sanmıyorum
Bende sizin güzelleşeceğinizi sanmıyorum :D
Türk kızlarının %80'i güzelken , türk erkeklerinin %55'i anca yakışıklı
Ahahahah türk kızlarının %80 i güzelmiş sallıyon bari yavaş salla :D
bence öyle
Git işine yaa ne saçmalıyon hepsi tipsiz egolu ve paragöz
Sizde abazanın tekisiniz biz bişi diyoz mu
O beğendiğin avrupalı erkekler sexe daha düşkün gerçi siz geride oldugunuz için nazlanıyorsunuz :D
Bence bu tür özel şeyleri tek kişiyle yapmanın daha anlamlı olduğunu düşündüğümüz içindir.
şunlara bak arkadaş
alacan bunu gerdire gerdire
neyse asdas
türk kadınları cok cirkin hakkat.
Tanrı bizi yabancı olarak yaratsaydı şuanda bunlarla yaşıyor olurduk
Sen yakisikliyidin demi hatirladim :D
sende çok çirkinsin 😄
çirkinliğimizin farkındaysak susuyoruz dimi gorilcim neden çünkü yaşamaya bile hakkın yok konuşmak haddine bile değil 😄
sonuç olarak çok konuşma sen 😄
çok acayip hemde 😄
çok amin 😄
Güzellik bakan gözdedir güzel bakarsan güzel görürsün
Alakası yok
Senin görüşün
Yalniz varya türk biriyle evlenirsen araliksiz 10 dakika gulerim.
Öyle bişey olmicak merak etme
Dunyanin en guzel kizlari TÜRK kizi be Avrupalılar da Türk kizi seviyor ona bakilirsa?
Saçmalama dünyanın en çirkin kadın ırkı türk kadınları
Sen iyice delirmissin o zaman en cirkin erkekler de Turk erkekleri bu tartismaya deger gorukecek bir konu bile degil. Bengenmiyorsan kendi yoluna kardesim kimseye hele hele kendi milletinden birine laf edemezsin.
Dostum çirkin kadın yoktur sadece çirkin gören göz vardır hem bu kadınlar bizim kadınlarımıza kurban olsunlar
Genlerinizde var, türk insanı çirkin anlayın bunu artık.. Üstelik ırka bağlı bir şeyi tek cinsiyete yükleyen zekiler (!) de sizsiniz.
yazdıklarına bakan da seni bir halt biniyor sanar. Batı yalakası birisisin sen arapların boku olamazsın bunu bil !
@İlhanEvren2795 Batı yalakası olmak ortadoğuluların işi canım, bizzat içinden olunca yalakalık olmuyor. Tarih bilginin zayıf olduğu ortada, bari kullandığın kavramların anlamlarını bil.
@pemberuhemici Tarih bilgimi sana ispatlamak zorunda değilim. bildiğim tek şey senin gibi İSLAM sövüp sayıp sonra da ortadoğulu insanları aşağılayınca tarih bilgim iyi diye gezmiyorum ortada. Senin o aşağıladığın ortadoğu dünyanın ve medeniyetlerin merkezi bilmiyorsun konuşma !
@İlhanEvren2795 Evet şu an sadece yüksek (ve kayıt altına alınmayan) suç oranlarının merkezi.
@pemberuhemici tarihe sadece günümüz itibariyle bakan adamla tarih tartışmam ben. Senin bugün kullandığın kelimelerden tut, sayılara kadar hepsi arapların icadı. İslamiyetin ilk döneminde insanlığa çok büyük katkıları olmuş bir millet bugün bu halde diye yargılayamazsın. Bağdat kütüphanesi yakılmasaydı o aşağıladığın araplar yerine batılılar bugün bu halde olurdu şimdi uzatma artık.
@İlhanEvren2795 Peki insanlık ne olacak? Her türlü pislik onlardan çıkıyor? Zaten tarihten bahsederken daha önce türklere uyguladıkları katliamları ve osmanlı devletine olan ihanetlerini kastetmiştim, günümüz örneğindeyse tamamen farklı bir konuya değindim. Doğru iletişim kurabilmek için önce okuduklarını idrak etmelisin.
@pemberuhemici at gözlüğüyle bak tarihe. o zaman türklerinde araplara yaptıkları katliamlara bak bir zahmet. tong yabgunun çoluk çocuk demeden binlerce masum arapı nasıl katlettiğini araştır o zaman. İnsanlıklarını kimse eleştiremez çünkü insanlık meselesinde bütün milletler sorunlu sadece araplar değil.
Yaşadığım yerde hiç kimseyi taşlayarak öldürmüyorlar. Küçük çocuklarla da evlenmiyorlar. Her yerde sorunlu değil.
@pemberuhemici ena zından her gece bir disko partisinde seks partileri yapıp, sonra da birbirlerini gırtlaklamıyorlar. ha. Dön önce batının pisliklerine bak.
Senin verdiğin örnek Avrupa'nın küçük bir kısmı, benim verdiğim örnek ise Arabistan'da yapmayanların bile doğru olduğunu düşündüğü bir şey :D Kıyaslaman çok aptalca oldu yani.
arabistan a kaç kez gittin hayatında gördün mü o zaman. Meseleyi küçük büyük işine dökersen o zaman arap topraklarını görmeden yorum yapmayacaksın. Senin o öve öve bitiremedin avrupalıların karanlık çağ tarihlerini okumamışsın sen belli.
@İlhanEvren2795 illa geçmişten bahsedeceksen bari mantıklı bir şey söyle? Sanki araplar melek gibiydi eskiden. Karanlık çağın en büyük etkeni yine din. Tıpkı sizin şuanki durumunuz gibi. Dünyanın karşılaştığı tüm iğrençliklerin sebebi din, bunu da itiraf etmiş oldun bir bakıma.
@pemberuhemici arapların melek gibi olduğunu ben iddia etmedim ama sen arapların aşağılık insanlar olduğunu söyledin ve ben de öyle olmadıklarını söyledim. Sana verdiğim cevapların altında o kadar kaldın ki şimdi meseleyi din meselesi haline getirip işin içinden çıkmaya çalışıyorsun yemezler. Dünya din yüzünden değil senin gibi düz kafalı insanlar yüzünden böyle bir yer boşuna dinlere suç atma !
Dinlere suç atan ben değilim, yine tarih. Ortaçağdaki kilise baskısından mı bahsedeyim, cihad yapan müslümanlardan mı yoksa dini ile çeliştiği için evrimi kabullenemeyenlerden mi?
evrim adı altında İSLAM düşmanlıkyaparsanız, Müslümanların inançlarına zarar verip hakaret ederseniz kusura bakma başınıza herşey gelir.
Bir kere en son eleştireceğin din İSLAM. dünya da o kadar müslümanın kanı akıyor şu an çıkıp kaç kelam laf ettin bu konu hakkında. Samimiyetsizsin ve iki yüzlüsün kusura bakma.
arap olmak utanılacak bir şey değil. Ama iğrenç ve aşşağılık değilim senin gibi çok şükür. bir daha da benim yazdığım yorumlara cevap falan verme o zaman. sende bir gram tarih bilgisi yok kafanı beynini önyargılarla yıkamışlar senin şimdi yol al.
of engellemekten başka seçenek bırakmadın tamam haklısın yaşasın allah sus artık
öyle demeyelim çok güzel kızlarımızda var ama egolarını bırakabilseler daha iyi olacaklar :)
İşte egoları ve para düşkünü olmaları yüzünden kaybediyolar
ağalar beyler Türk kızlarının şımarık olmasının sebebi bizler değil miyiz, en yüzüne bakılmayacak tafra angelina joliede yok biraz öz eleştri, biz kaldırıyoz biz indiriyoz uçkurunuza sahip çıkın az
İnan varya TÜRK kadınları bunlara bin basar sen neyden bahsediyorsun yaa... :S
Egolarıyla bin basarlar doğru :D
Gerçekten genelleme yapmak istemem aralarda çok güzeller var ama çoğu çirkin gerçekten 🙈
zazalar iyi :D siz kendinize aynada bir bakın sonra bol bol kustuktan sonra kadınlarınıza laf edin
Seni gördüm ve kusmaya gidiyorum çakma sarışın :D
Off senin allah belani versin ya kendine bak paçoz dünyanın en çirkin kadını olsam yinede sana bakmam Çok kötüsün gerizeklalı kenidne bi bak aynada
madem bize hakaret etceksn bari güzel kadınlar koyaydın keko
Noldu kıskandınmı kezoo :D
RESMİMİ ATARSAM ÇÇOK PİŞMAN OLURSN. O YÜZDEN SUS:d
Kesin öyledir tabi canım :D
Allah seni türküm ve bunlardan güzelim hayır ispatlayamam by
Egoya bak haha :D
maalesef rus kızlarını gördükten sonra dediklerine hak vermemek el değil.
Aynen öyle slav ırkı varken türk kadınlarına ben kadın bile demem
türk kadının çirkinliğine rağmen birde o egosu yok mu kendini birşey sanıyorlar gülüyorum sadece.
Hah işte dostum seni kutluyorum egoları var ve dünya güzeli sanıyolar kendilerini :D
yav kardeşim türk kadınları die çoğul konuştuğunda ailen de giriyo içine biliyon muu
Ulan bir bitmediniz...
Aynen, hele de 25 yasindan sonra bir guzellik kalmiyo.
İstedikleri yaşta olsunlar yine güzel olamazlar
babaları yakışıklı olsaydı kızlar güzel doğardı
Yeeeeesss
Banane
Belkide annelerine benzedikleri için çirkindir? :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar