Niye biz bir Ukrayna gibi olamıyoruz? Birisi söylesin havasından mı, suyundan mı? 😄
İzlemenizi tavsiye ederim. 😇

Ben feministim güzel olduğumu söylerler. Ayrica feminizm konusunda buradaki kadınların bu kadar bilgisiz olmasına çok şaşırdım. Feminizm kadının toplumda erkek ile aynı hak ve özgürlüklere elinde tutabilmesi için uğraşan bir görüştur. Ornegin aynı işte çalışıp erkeğin daha fazla maaş alması veya statüsünün değişmesi ve ya bir kadının gece dışarıya cikmasinda kadının suçlanması kötü kadın damgası yemesi! Erkek çıkabiliyor ise kadında çıkabilmeli?
tecavüze uğrayınca da gece on ikide ne işi vardı. Haklar var ama toplum bu konuda çok cahil ve bu haklardan kadınlar yararlanamiyor ya da haklarını bilmiyor?
diyorum ya bu konuda toplumun da bilinclendirilmesj lazım güzel bir toplumda yaşamak istiyorsak
Feministlerin cogu erkekler yuzune bakmadiklari icin feminist oluyorlar. Bir nevi tepki gösteriyorlar.
Yaniliyorsun. Kendilerini Erkeklere begendirme gibi bir zorunluluklarinin olmadigini bildiklerinden dolayi , daha az makyaj yaptiklari icin bakimsiz gorunuyorlar.
Hak savunmanın güzeli/çirkini mi olur? Ne saçma şeyler düşünüyorsunuz.
Cevap
0Cevap
feminist olmak erkeklesmek kendi doğasını yapısını inkar etmek demektr. Kendini ezdirsn demiyorum ama düşman olmasın
feminist olduklari icin niye hep benciler az normal olsalar beautiful olurlar 😂
Rüyanda görsen inanma diyorum.
Sen beni anlıyorsun diyorum bende ☺olamayız ki biz o yüzden kafalar komple değişmesi lazım.
İclerinin cirkinligi yansiyor dislarina
çirkinler feminist oluyor
Feminist çünkü
:😂😂
ya ne farkederki :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar