Üzülmek, yalnız kalmak istemiyorum, yoruldum artık. İnsanlar bu kadar sahte olmak zorunda mı?

insanlar neden bu kadar acımasız, iki yüzlü? Neden hep insanların arkasından iş çeviriyorlar çok mu hoşlarına gidiyor anlam veremiyorum..? Karşıma daha hiç iyi biri çıkmadı ne arkadaşlıkta ne de aşkta...Kimle karşılaştıysam kime ıı davrandıysam hep arkamdan vurdular ama ben gerçek bi arkadaşlık gerçek bi aşk yaşamıycak kadar kötü biri değilim...Acaba ben mi çok ıı davranıyorum yoksa insanlara karşı ıı olduğum için mi üzülen hep ben oluyorum ama ben artık üzülmek,yalnız kalmak istemiyorum yoruldum artık...Bi senedir artık hiç bişey yokmuş gibi davranıyorum beni üzenleri görmezden geliyorum ama karşıma bi aşk çıktı onunlada çok mutluydum ve bitti her masalın sonu gibi...Onun beni sevmemesine dayanamıyorum...Artık hayatıma nasıl insanları sokucam bilmiyorum bana karşı iyi niyetli olduklarını anlamıyorum artık. Nasıl davranmalıyım ne yapmam gerkeyor?
Üzülmek, yalnız kalmak istemiyorum, yoruldum artık. İnsanlar bu kadar sahte olmak zorunda mı?