- Bu durumdan dolayı çok gerginim sosyal medyadan eş adayı aramaya başladım :( çok gerginim ha deyince de olmuyor ki çok dua ediyorum sizce nasıl bir çıkış yolu bulmalıyım psikoloğa mı gitsem
3 ay
Dikkatli olmakta fayda var sosyal medyadan birisini bulmak bilemedim tabi herkes de bir olmuyor neticede dilerim her şey gönlünüzce olsun hayatınızın tüm mutlulukları ve güzellikleri sizinle olsun iyi günler
Yalnızlık insanın içine çöken bir sessizlik gibi, seni gergin yapması çok anlaşılır 💔 Şu an çaresizlikle hızlı çözüm arıyorsun ve bu da baskı yaratıyor. Sosyal medya olur ama sırf boşluğu doldurmak için seçersen yine tatmin etmez. Önce kendi hayatına temas etmen lazım; yeni ortamlar, kurslar, küçük sosyal adımlar… Dua etmek güzel ama yanında hareket de olmalı 🌿 Psikoloğa gitmek zayıflık değil, kafanı toparlaman için güçlü bir adım olabilir 🤍
Cevap
11Cevap
Bende ayniyim bunaldim saçma seylere yoneldim BIKTIM BU DURUMDAN
birbirimizin psikologu olmaya ne dersin
Gerginlikle kimseyi arama yanlışlarını çıkarsın kendine öncelikle kendini keşfet kendine değer ver inan hiç ummadığı anda çıkacak karşına
Sosyal medyada zibidi insan denk gelir boş ver aceleye getirme pişman olursun
Zibidi evet.
Sosyal medya da zor dışarda cafede felan neden takılmıyorsun
Seninle aynı durumdayım , ben de evlenmek için birini arıyorum
Bende aynı durumdayım canım bende bunaldım gerçekten en son hocaya gidecem 🤦♀️ özelden bana yazsana
Aramakla bulunacak bir şey değil , ayrıca evlenmek için evlenilmez sonra daha çok pişman olursun nasip kısmet bu işler takma kafana
Aynı durumu yaşıyorum ama sabır etmelisin bence iyi bir şeyler olucak
Şimdi boy boy gelir yiğitlerim 😃
1 kes
Bazen cidden yanlızlık daha iyi geliyor insana
Bence öyle kimse yok 3 senedir yalnızım
Yaşın kaç... Bir de nasıl erkekleri beğeniyorsun
Bana gel
Hayat zo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?