Evinizde bir böcek gördünüz ve tam üzerine basacakken durun lütfen beni ezmeyin ne olur dese ne yaparsınız?
Ezerim
Ezmem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ne ezmesi? Dünya'yı fethedecek muhteşem bir müttefik bulmuş olurum..
Senaryo bu ya gidelim madem.. Milyarlarca böcek için bir tercüman edinmişim. Giremeyecekleri neredeyse hiçbir yer yok. Dünya'yı fethetmek için bana karıncaları, hamam böceklerini ve çekirgeleri verseler yeter. Nükleer silahlar, uçaklar, gemiler, elektronik devrelerin hepsi uydular hariç sabote edilebilir duruma gelir. Ayrıca gıda olmadan hiçbir güç ayakta kalamaz. Sentetik gıda teknolojisi hala yeterince gelişmedi. Bütün ekinler, araziler de sabote edilebilir duruma gelmiş olur. Ayrıca bu böcekler muhteşem birer biyolojik silah ve patlayıcı nakil aracı olarak kullanılabilir.
Tek bir koloni karınca (C4 veya Semtec için) ve yardım edecek yaklaşık 100 hamam böceği (verici ve devreler için) ile parça parça naklederek bir günde bir gökdeleni yıkabilirsiniz. Elinizin altında hiçbir şey olmasa bile bu patlayıcıları askeri üslerden gram gram çalabilirsiniz. Biyolojik silah tesislerine sızan bu böcekler deneme yanılma yoluyla kendilerini öldürmeyen ama insana etki eden biyolojik silahları bünyelerine alıp bir günde milyonlarca insana saldırabilirler.
Bu dediklerim çok basit ve şimdi aklıma gelenler. Yeter ki bir tercüman bulunsun, sonra Dünya sizindir.
Yaa tama kardeşim ezmeyelim.Sende Allah'ın bir yarattığısın ama bize zararlı olmayacağını nereden bilelim.Belki de üstünde türlü türlü mikroplar taşıyorsundur.Yoksa aslında bende seni ezme taraftarı değilim.O zaman hadi ben seni görmezlikten geleyim sende bu evden uzaklaş.Ama bak bir daha görürsem Allah yarattı demem yalvarmana da bakmam canını okurum heee :)
oğlum bu soruları nerden buluyorsunuz ya. ülkede alkol alma oranı bu kadar yüksek mi ya :)
tarzını anladım sen de bizimgillerdensin:) çünkü ben çocukken bunun tam tersini düşünürdüm bir gün kaltığımda kocaman bir dev olursam ne yaparım diye. şunu da sorabilirsin ; bir saatliğinme görükmez adam olsaydınız ilk yapacağınız şey nedir. ama görünmez adam değil görükmez adam:)
sanırım frekanslarımız aynı. yani bende alkol almadan sarhoş olduğumu kabul ediyorum. eğer dev olarak uyansaydım;bu bir gerçek tüm rezidansları iş merkezlerini yıkardım yerlerine doğaya uygun yapılar yapılsın diye ve dünyayı gezmek isteyen insanları kucağıma alır kocaman adımlarımla gezdirirdim. tabi bastığım yerde ülke kalırsa, ama dev olabiliyorsam bu da olur herhalde :)
"hadee lennnn " derdim ...
-apla gözünün yağını yiyim nolurr
- ne diyon len değişik , o kıllı bacaklarımla evimde rahatça dolaşabileceğini sanıyorsan yanılıyorsun , ben domestik bi bağyanım kabul edemem
- aldırırdık be apla
- ne aldırcen len deve kadar olmuşun sence geç kalmadın mı ?
- yok be apla bacak kıllarımı ağda ile alırım
- diyosun peki sen o işleri hallet sonrada dolaptan soğuk bira kap getir bakalım bana , hadi koç fırla ...
nerelerdesin yahu görünmüyosun sen de :)) uzay aracı sana yeni nick buldum ki ben pideciceday şövalyesi :D
Zımbırtı demeyeydin iyiydi :)) çok severim o filmleri çocukluğum kaç yüzbininci kez izlemekle geçti , mahalledeki çocukları kum çuvalının üstüne çıkarır , eski çulu kafalarımıza örter uzay hikayeleri anlatmama sebep olurdu o filmler . komik olur diye düşünüyorum , usta yoda yı pideci olarak düşünsene :D
Koç diye boşunamı dedim :)) inan ev 9. katta geçen sabah uyandım kafamın tam arkasında salon perdesinde avuç içim kadar çekirge , yeminlen gözgöze geldik göz bile kırptı şerefsiz :)) o nasıl çıktı o kata , o nasıl bir zıplayış ben anlamadım :D
Yok aldım ve özgürlüğüne bıraktım , rahatça insin diye asansöre koydum ve 1. kat düğmesine bastım :)) onu düşünerek cevapladım ilham kaynağım oydu adı Tıknettin
Kapıyı açan kişinin böğrüne sarılmak için atlamıştır o :D
Deniz manzaralı balkonumda az rakı balık yapmadık , hele o narin bacaklarıyla saten masa örtüsünde dolanması , uwww unutulmaz :)
Cevap
30Cevap
Ben genelde sinek dışında herhangi bir böcek öldürmüyorum elime kağıt alıp camdan atıyorum :)
oturur sohbet ederdik hayatın nasıl gidiyor falan dertleşirdik heralde :D bu nebiçim soru bilim kurgu filmlerinden fırlamış gibi :D
evet gerçektende marjınal bi soru tebrik ederim
yağmur yağdığında yerdeki salyangozlara basmamak için çok dikkatli yürüyorum
Konuşabiliyorsa, evde konuşulanları da duymuştur. Yaşamasına, başkasına anlatmasına izin veremem :)
ezmem, niye ezeyim. satarım böceği açık arttırma ile. satmadan da videolarını çeker haber bültenlerine ve ajanslara satarım alandan önce. win win ama hepsi benim win olur
Normalde de ezmem .Onlarında yaşam hakları var ,tek sorun yanlış yer secmiş olmaları .
üzerine basmayacağım için öyle bir şey demesine de gerek kalmaz :D
ben gittim, geldim. sen hala aynısın msg812. aklına soru gelmiyorsa, zorlama bence.
tutmayın benı kapı baca cok yuksekte degılsem camdan kacarım
''Hacı yapacak bir şey yok, karşıma çıkmayacaktın.'' derdim.
ilk inanamam beklerim bir daha konuşana kadar. sonra bende onla konuşurum.
ne ilginç bir soru :)
böceklerle aram pek iyi değildir, ben böcek imha ekibini çağrıyorum, onlar hallediyor direk :)
Örümcekler hariç hiçbir böceği bilerk öldürmem. Peçeteyle tutup dışarı atıyorum.
örümcekleridde öldğrme bence onlarında yaşamaya hakkı var.
3e kadar sayıyorum ya gözden kaybolursun ya da haşırt olsun derim. :)
+Konuştun mu lan sen az önce?
-Evet abi.
+Tamam, s*ktir git uğraştırma beni.
-Tamam abi.
aman dileyene el kalkmaz
hiç bi böceği ezerek öldürmediğim için bilemicem :)
Böcek..Konuştu!önce şoka girerim ben
az muhabbet ederiz ya hazır konuşanını bulmuşum:)
ıyy deme öyle öyle deme..kaşıntı tuttu bak ne kötüsün!
masada niye edelim en fazla kapı önünde filan edelim yani gezmesin oralarda:)) ıyy..
Iyice delirdigimi düşünürüm.
iyice derken, mevcutta var zaten biraz, kabul ediyorsun yani :)))
Ucundan azcicik iyidir herkese gerekli bence :))
Böcekle kanka olurum :)
ezmem tabı dunyaya gosterırım parayı kırarım :)
Ben zaten böcekleri ezmem ki :)
o böcekten kaçardım :))
Sendemi brutus derdim
yanıma alırdı tabi oda gelek isterse :)
bi duble rakı alır muhabbet ederim :):):):)
sorunada 5 yıldız:):)
Onu bir kavanoza koyar beslerim
Pekte kibar bir böcekmiş :D
Kalp krizi geçirirdim
Şaşkınlıktan küçük dilimi yutardım.
zaten ezmem ama konuşursa da bi şeyler ısmarlarım
Bismillahirrahmanirrahim.
Ezmem, çünkü o böcek özel bir böcektir artık
'Oğlum skt git bida gelme bu eve' derim :)
Konuştuğu için ezerim konuşmasaydı ezmezdim.
o böceğin annesine küfrederim:D
oturur rakı balık yapardık
otururum sohbet ederdim :D
Arkadaşlık teklif ederdim.Kanka olurduk.
shut the fuck up, der, geri atmam, basarım.
inmidir cinmidir bism...
alır karşıma konuşurum.
Ağzına kokmuş çorabımı sokarım.
Evi terketmesını soylerdım
Gregor samsa geldi aklıma. Ezmem o yüzden.
Ezmemeye özen gösteririm..
Isırım bende onu ahaha
Evime girmeseymis
Ezerim tabiki :)
dinlerim önce bi
sebepleri önemli. benim de ezmek için kendime göre sebeplerim var. iki tarafınkini de teraziye koyar bakarım. hangisi daha mantıklı gelirse ona göre karar veririm. ezmeyeceksem de anlaşma yaparım. bana söz vermesi lazım bi daha istemediğim şeyleri yapmayacağına dair.
işte bunları dinlerim.
bayılırdım :D
üstüne işerdim :D
Ezmem yaaaa :D
Ezmem tabi :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar