✍️Lütfen evimi terk edermisin rica ediyorum senden , akıllı ol hadi aslanım sana bu güzelliği baban bile yapmaz hadi bakem ense traşını görelim😬

Evet arkadaşlar ne yaparsınız bu davetsiz misafiri...
✍️Lütfen evimi terk edermisin rica ediyorum senden , akıllı ol hadi aslanım sana bu güzelliği baban bile yapmaz hadi bakem ense traşını görelim😬

Evet arkadaşlar ne yaparsınız bu davetsiz misafiri...
Alıp tek tek atmakla çözülecek bir sorun değil maalesef, ilaçlamanız gerekebilir. Çünkü 1 tane gördüyseniz ondan sonra daha fazlasını göreceksiniz demektir.
Bu ansiklopedik bilgi için teşekkürler 😊
beslerim 😅
Dimi empati yapmak lazım biraz 😬
aynen 😁
haaa yeni telefon aldım, kamera on kat yakinlastiriyormus, on kat yakınlaştırıp çeşitli açılardan video ve fotoğraf çekerim 😆😆😆
Değişik bir fantezi anlayışın var ilginç bildiğin discovery chanel gibi belgesel tadında bir cvp 😬
ahahhaha evde belgesel çekiyorum 😅
Yenir protein
Sağol kral ne kadar sevimli insan yermi bunu😂
Çıtır çıtır hem de 😂
Ketçap ve maynozle gidermi 🙄
Isırınca içinden çıkıyor onun , gerek yok 😂
🤣👍👍
Cevap
6Cevap
bir şey yapmam alıp atmayı denerim. asla öldürmem.
Aynı ben adamsın barış 👍
Ben böceğin hiçbir türlüsüne kıyamıyorum. Yakınıma bir böcek gelse incitmeden uzaklaştımak istiyorum, zarar gelirse falan içim kötü oluyor
Aynı ben
Sivrisineklere bile ikinci bir şans veriyorum.
Hiç bir şey yapmam. Elimin değmiyeceği bir şeyle alır dışarı atarım 😖
Saçında hamam böceği var 😂
Haşlanmış patates ve eczaneden alacağın boraks tozunu karıştırıp en çok gördüğün yerlere koy. Hafta bir değiştir.
Arkadaşlar size haşere ler konusunda çok iyi bir fikir verim. Deve kuşu yumurtası örümcek ve bir çok haşere yi uzak tutar. İnanmazsınız araştırın!
Bulunduğu odanın kapısını kapatır kitlerim üstünden, çıkamasın oradan 🙄
Zaten bol bol oluyor kedilerim görmesin yeter sonra ya oyun ya yemek malzemesi olurlar. 😄
Üzerine terlikle basar elektrik süpürgesi ile çekerim 🤮🤮
İlaçlatırım😵💫
Konuşmayı denesen diyorum belki seni anlar bu evin ikinize dar geldiğini düşünüp pılını pırtısını toplar ve gider 🙄
Haydaa
Sayende gereksiz bir bilgi daha edindim bilmiyordum, allah allah böceğe bak sen dağdan gelmiş bağdakini kovuyor.
Kafasını kesmislim vardı küçükten
Sadist🤦♂️
Çığlık atarım
Yok be bildiğin hamam böceği işte fazretki şu an bacaklarından yukarı doğru tırmanıyor 😂
Mide bulandırıcı
Hamama götürürdüm
ezerim
Evi terk ederdim 🥴
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?