Fobim. Yılan görmüş gibi elim ayağım titriyor ve vücuduma bir soğuma geliyor. Hafiften de bir miğde bulantısı. Ciddi manada benim gibi böcek fobiniz varsa evinizi ilaçlatın. Bu korkumda evimde masum bir şekilde otururken sırtımı eşek arısının sokmasıyla başladı. Ondan beridir uçan kaçan her şeyden korkar oldum.
Küçük çaplı bir kalp krizi geçiriyorum. İnanılmaz korkan biriyim çünkü.. 😕 Sesimi duyup, koşuyorlar hemen. Böcek imha edildikten sonra uzun süre paranoyaklaşıyorum. Ya devamı varsa diye.. 🤷🏻♀️
Sisjsj bir kere örümceğin biri 🤣 telefonda oynarken baş parmağimin eklem yerine konmuş sjsj dövme gibi hoş duruyor du sjj göz göze geldik hayvancagiz ile🤣 gittimde balkondan aşağı salladım bssjjss ilk defa öyle korkmadim yoksa karıncadan bile kaçarım demekki bir bağ olmuş 😄😄 gece gece iyice saçmaladım en iyisi ben uyuyum iyi geceleeeer
Sjsjjs evet elimden ağ fışkırtıyorum🤣🤣 tövbe tövbe ama örümcek ilk defa bu kadar sevimli idi başka zaman görsem altıma ederim sjsj ama bu uzun bacaklı değil siyah küçük tu😄
Soruların iyiymiş beğendim şimdikiler gibi saçma değil bazı fenomenler saçmalıyor yaa ne güzel seninkine cevap verebiliyom😄 onlae öyle saçmalıyorlarki insanın beyni donuyor. Seninki açık ve net😌
Yok ben malım ondan gereksiz şahsiyetlere de yapıyorum bunu. Mesela 2 gün evvel burda tek dostum sandığım birinin bana haksızlık etmesi sonucu fazlaca konuştum ve bu beni onunla küsmek istemiyorum gibi bir konuma soktu oysa ki öfkemi kusuyordum. Neyse anlatmasam da olurdu da kusura bakma fazlaca sinir bozucu bir olaydı dökülüverdi 😃