Odanıza girdiğiniz ve direk gözünüze kocaman bir böcek çarptı duvarda ne yapardınız? Özellikle kızların tepkileri nasıl olurdu:))
Cevabın nedir?
- Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılaskerdeyken uyku esnasında üzerimde az örümcek ve hamam böceği yakalamadım bir ara uykulu iken hamam böceğini avucumda ezmiştim.. şöyleki söz konusu böcek efendi boğazımda yürürken ürperdim gözüm kapalı elimi boğazıma attım tabi bu esnada yarı uykudayım avucumda henüz ne olduğunu bilmediğim şeyi sıktım avucumun içeriisnde vıckk sesi ile birşeyin ezildiğini hissettim gözümü açtım loş ışıkta avucumun içerisinde ezilmiş papaz eriğine benzeyen birşey gördüm koğuşun ışığını yakar yakmaz hasktr iğrenç diye bağırmıştım sdfsdfdsfdsf
02 Yorumla
Soran+1 yılOoo bro bu ne ya içim bir tuhaf oldu:) bu arada teşekkürler sayende bir daha papaz eriği yemeyecez:))
- +1 yıl
o an bir de beni düşün hayatımda hiç olmadığım kadar ürperdim.. aynı şekil pholcus phalangioides de öldürmüşlüğüm var hani şu uzun ince bacakları olan örümceklerden.
En İyi Cevaplar
Duvarda antenlerini kıvıra kıvıra bana bakıyor
Bende ona bakıyorum,
Bire o bakıyor bir ben bakıyorum,
Sonra göz göze denk geliyoruz, o bana bakıyor ben ona bakıyorum.
O antenlerini çatık kaş şekline getirip bakıyor ben ona seksi bakış atıyorum..
Sonra gözlerimi kaçırıyorum Fatma'dan,
Sonra tekrar bakmak istiyorum o kara gözlerine
Bakıyorum ama yok, siktirolup gitmiş...01 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorsan git konuş ama böyle olmaz:))
+1 yılbunların karışımı
galeri8.uludagsozluk.com/.../...kadin_539344_m.gif
38.media.tumblr.com/.../...ukr2B61sn9ocso1_400.gif
s3.amazonaws.com/.../giphy.gif
i174.photobucket.com/.../AceVentura-Scream.gif
media1.giphy.com/media/12i78Cm5u1FM4/200_s.gif
31.media.tumblr.com/.../...e_n8776ofNhM1sigd3k.gif
media.giphy.com/media/AMJnTys8hKh4A/giphy.gif02 Yorumla
Soran+1 yılPuhahaha:))
- +1 yıl
:D :D
- Diğer konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yıl33.media.tumblr.com/.../...qsG9eo1sz7sueo3_500.gif
Böcek gördüğümde bu şekilde oluyorum :) ve yazları köye gittiğimde böcekler çifte telli attığında ben opera sanatçısı gibi çığlıklar içinde bağırıyorum.159 Yorumla
Soran+1 yılAhaha:))
- +1 yıl
:)...
- +1 yıl
Ama böyle diyen biri ile profil fotosu yaban çelişki uyandırmıyormu
- +1 yıl
Profil adım korkuyla , profil fotoğrafim korkuları yenmekle alakalı :). Çelişkili görünebilir ama bir korkunun başlangıcının sonu ya o korkuyula yaşamak ya da onu yenip korkusuz olmaktır. Profil adım bir başlangıç ve profil fotoğrafımı bir son olarak görüyorum ama yinede siz böyle düşünmüyorsanız düşüncenize saygım sonsuzdur ama bir gerçek varki böceklerle temasımda ürküyorum.
Soran+1 yılKorkutmayın ule bu ciciyi:))
- +1 yıl
Bu sitede hiç kimse beni korkutamaz tabiki kendilerini böcek olarak gören varsa o ayrı. Sitede karakteri yılan gibi olan akrep gibi sokan üyeler var biliyoruz ama böcek gibi gören varsa o ayrı tabi.
He he he he :)
Soran+1 yılDuydunuz kendilerini, sizi böcek olup kendini yılan sanan akrep kafalı örümcek adamlar
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
231
Cevap
171Cevap
+1 yılBagirip ciglik atip birilerinin gelmesini bekliyorum. Odayi terketmem cunku kaybolma riski var. Bizimkiler once bir aldirmiyolar falan ama feryatlar "anneeee bocek var"dan "oanneeeeeeeğğğ bocek vooaaar boceeeeeaaakkk imdaaaaaat" a donunce mecburen gelmek zorunda kaliyolar 😊 tek basimaysam Allah yardimcim olsun. Gecen sefer evde bocek ilaci kalmadigi icin butun deodorantimi minik bir orumcegin uzerine bosalttim. Tabi ki oldurmedi 😊 ama accık sersemletti. O sersemleyince elektirikli supurgeyle cektim Allah affetsin. 😞
01 Yorumla
Soran+1 yılAhaha nası korkuyosunuz öyle ya:))
+1 yılNe böceği ya akrep çıktı! https://hizliresim.com/EEaWQ9
Yalnız yaşıyorum hemen babamı aradım bide ya zehirliyse diye korkuttu beni üst kat komşumu çağırdım o çıkardı dışarı.
Onun dışında normal böcekleri alıp dışarı atarım sıkıntım yok.01 Yorumla
Soran+1 yılOo geçmiş olsun tehlikeli hayvanlar.. kimse gelmese bir ömür yaşardınız heralde beraber:)
+1 yılYaa ben butun hayvanlari cok seviyorum (balik haric) benim evcil minik bir hamam bocegim var bana cok alisti artik hic korkmuyo kacmiyo kanka olduk ahaha :D:D tek sorunum elektrik supurgesini calistiramiyorum onuda yanlislikla icine cekcem diye. Bazen yatagin altinda geziniyor ama aksamlari eve gelip odama girdigim an cikiyor yanima geliyor cok seker :D
01 Yorumla
Soran+1 yılEnerjisi ne kadar yüksekmiş hayvanın gregor samsa mı yoksa:)
+1 yılDün gece yaptigimi anlatayim; gece 3 gibi su icmeye kalktim suyumu ictim donerken kapinin onunde buyuk bir cekirge gordum. Uyku sersemligi ile hayvani oldururum ya da kaciririm diye hic atmaya kalkismadim. Direkt cam bir kaseyi aldim uzerine kapattim. Sabahda annem saksiyla alip disari atmis
03 Yorumla
Soran+1 yılAilecek gösterdiğiniz özveriden ötürü sizi kutluyorum:)
- +1 yıl
Sonucta oda bir can ;) tskler :P :D
Soran+1 yılDimi ama:)
Askiiiiim cabuk gel boceeekkk :) bunu demem yeterli zaten, 5 saniye sonra keyfime devam edebilirim. Teksem zaten raid vardir evde birkac kosede, her yere yetecek kadar. aninda mudahaleyle sessiz sakin hallederim :) cunku asiri derecede korkuyorum ucan ve yuruyen haserelerden
04 Yorumla
Soran+1 yılBüyükler o ilaçları hiç tınlamıyor yav ayrıca teksin evde:))
Soran+1 yılSen buradakiler gibi hormonlu olanlarla karşılaşmamışsın o zaman henüz
Diğer konusunda 843 cevap paylaştı. Çıldırırım resmen böceklerden çok aşırı tiksinirim. Ama burası Ace Ventura hayvan mahallesi gibi. Her yerden böğcükler çıkıyor. Sümüklüsü, Kınkanatlısı, Osuruklusu, Atarlısı, Asabisi, Kızınca Küseni, Uğurlusu hep burdalar. O yüzden kaçacak delik arıyoruz.
00 Yorumla
+1 yılBocegi yakalayip bir guzel yikayip unlayip tavada kizartirdim. Sonra ceyrek ekmegin yarisi kadar ekmege bir dilim domates , bir halka sogan, ve bitaz ketcap , mayonez koyardim. Yeme de uaninda yat :) bu sayede kazandigim proteinle kocaman bir govdeye sahip olurdum :)))
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen onun anca yanında yatılır zaten:)
- Diğer konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılAsrın icadı nerde benim terliğim :D
galeri3.uludagsozluk.com/.../...%BCrmek_199429.jpg316 Yorumla- +1 yıl
Güzel icatmış :)
- +1 yıl
:))
Soran+1 yılBu ne ya ahaha:) bu sende olmadığına göre hormonlı hamamböceğine sen ne yapardın:))
- +1 yıl
Bu olmasada bu var :D :D
static.visplash.com/.../...-giden-erkek-534746.jpg
Soran+1 yılBu da çok ürkütücü yav:)) sesinle karşılaşan böcek böcek olduğuna pişman oluyor galiba:D
- +1 yıl
Haha böceklerin korkulu rüyası kesin çözüm işte :D
Soran+1 yılAma benim bahsettiğim biraz hormonlu ve hamamböceği korknaz mısın ondan:))
- +1 yıl
Korkmam yok :D
Soran+1 yılSenin öldürdüğün en büyük ne var peki sanada sorayım ve nasıl öldürdün:))
- +1 yıl
Böcekgillerden bir böcek ve terlikle :D
Soran+1 yılAhaha komiksin ya:)) iyi bari hiç değilse böcek olduğunu anlayabilmişsin:))
- +1 yıl
Geç dalganı sen ne bilim hangi böcek :D
Soran+1 yılSeninle dalga geçer miyim ya hiç, sen tarif etsen anlardık biz:))
- +1 yıl
Böyle bıyıkmıdır anten midir onlardan vardı nerden tanıcam allah aşkına :D
Soran+1 yılO bıyıklar daha sonra yere desen oldu anladığım kadarıyla:))
- +1 yıl
Haha aynen :D
dün akşam bir tane gördüm. 1 litrelik ice tea şişesinin içine koyup buzluğa koydum.. sabaha üşümüş yavrucak.. dedim biraz ısıtayım : şişeyi çalkalama hareketi yaptım hareketten dolayı ısınır kendine gelir diye ama geç kalmışım sanırım =( kaybettik yavrucaazı
01 Yorumla
Soran+1 yılİş güç yok heralde karşimm:))
Gizli Üye(30-35)+1 yıl20 yasima girdim ve tepkiim. hic degsmiyor sesimin ciktigi kadar babaaaaa diye bagiriim adam hersefer birsey olmus gibi arkaya kosar sonra bocegi alir peceteyle xp, baktim sesimi duyuraliyorum yasasin teknologi aninda babami ararim ve oturur aglarim kiyamaz bana ve gelir bocegi alir,, her acil durumlarda ilk yardimlarima kosan hayatimin prensi ;)
07 Yorumla
Soran+1 yılİleride anne olacan sen o zamam ne olacak:)
Cevap sahibi+1 yılEn az 5 senem var anne olmam için o zamana kadar da fare zehiri gibi biseyler bulacaklardir xp
Soran+1 yılE şimdi de var o:)
Cevap sahibi+1 yılBocekler icin varmi? Haberim yoktu,, cahilligin gozu kor olsun xp nebiliim var mı yok mu ole seyler ilgilendirmio beni pek =D
Soran+1 yılYa adı üstünde zaten fare zehiri böcekler için olsa böcek zehiri olurdu:))
Cevap sahibi+1 yılSen beni anlamamissin benim cocum. olasa kadar bocek zehiri cikar demek istemistim fare zehiri gibi,, sende var saten. diyince ben ole dedim
Fare zehiri misal di ;)))
Soran+1 yılHımm papardon anlaşıldı şimdi:)
Böceğine göre değişiyor. Minik örümceklere dokunmam mesela. Dokunmaya kalksam ölecekler zaten yaşasınlar yaşayabildikleri kadar diyorum ağ yapmadıkları sürece sıkıntı yok. Büyük ve zararlı olduğunu düşündüğüm böceklere o an ki psikolojimle karar veriyorum. Şanslılara camdan atlayıp kaçma şansı veriyorum. Şanssızlara elektrikli sandalye.
00 YorumlaDiğer konusunda 332 cevap paylaştı. Bocekten de korkulur mu yazın evde çok görürüm. Bit keresinde tarlada beyaz akrep oldurmuslugum o zamana kadar öldürdüğüm akreplerin içinde en değişik olanı oydu bir de o beyaz akrebi öldürdüğüm de gece idi karanlıkta diğer akrepler gozukmez ama beyaz olduğu için belliydi
00 YorumlaArkadaşları çağırıyorum onlar hallediyor saolsunlar
img4.wikia.nocookie.net/.../...1080p-Wallpaper.jpg00 Yorumla
+1 yılTiz bir çığlık, köşelerde saklana saklana kapıya ulaşma, can havliyle "baba! Çabuk gel" diye bir bağırma, korkuttuğum icin babamdan azar yeme ve son olarak böcek dışarıda.
Odum kopuyor resmen dünyayı uzaylılar basmış gibi davraniyorum :(07 Yorumla
Soran+1 yılAhaha:) evde teksin ama bu olay gerçekleşirken:)
- +1 yıl
Alırım montumu sigarami kapının önünde oturup babamı beklerim tabi çığlık ve saklanma olmazsa olmaz :D
Soran+1 yılTabi tabi onlar banko zaten:)
- +1 yıl
Çok pis çağırdın böcekleri odaya kafam kadar kelebek girdi nasıl kaçtım bilemedim :(
Soran+1 yılYok artık ya ahaha:)) ondan da korkma ama istersen:)
- +1 yıl
Olum ayıp ayrım yapamam ben istisnasız hepsinden korkarım hatta az sonra fotosunu da cekeyim az bir yürek gelsin atarım sana :D
Soran+1 yılYa rahat bırak hayvanı kız zaten bir günlük ömürleri var, gerçi o yalan ya kahverengilerin insandan uzun ömürleri var
+1 yılBu benim basıma geldi kocaman bir hamam bocegi gormustum yerde yatagımda tlfnla ugrasıken sanki evde fare gormusum de yataga cıkacakmıs gibi yatakta hem tepinip hem bagırıp (cıglık dersek daha dogru olur) hemde zırıl zırıl aglamıstım ☺☺
06 Yorumla
Soran+1 yılAhaha bir böcek size neler yaptırıyor, Kendilerinin sonu ne oldu:)
- +1 yıl
Once kacmaya calıstı pıtır pıtır ayak seslerini duyduk kartonun uzerinde ve abim koseye sıkıstırıp penseyle yakaladı tam arasında olmustu
Soran+1 yılİyiki tek değilmişsin yav o zaman tam tiyatro olurdu:)
- +1 yıl
Tek olsam orada o sekilde bir sure aglar abimi ya da babamı arar soylerdim sonra onlar bana kızardı bende kebdi basımın caresine bakmaya calısırdım olmadı orada bir koala misali oturur hic kımıldamadan bekleyebilirdim ☺☺ o kapasite var yani 😃
Soran+1 yılKardeşim Allah hiç karşılaştırmasın seni bence, çpk korkuyosun anlaşılan:))
- +1 yıl
Amin ins
Diğer konusunda 360 cevap paylaştı. tam anlamıyla bu;
38.media.tumblr.com/.../...swx1d71splcbgo1_500.gif02 Yorumla
Soran+1 yılBu napıyo ya:))
- +1 yıl
hahahah :D aynı ben :D
+1 yılOrdan oraya kosarm kist host ne gelirse agzima söylerim oturur konusurm belki bocekcm baska oda kalmadi geldin benim odami buldun diye oda olmadi sinekligi alıp duvara fosilini cikarirm
116 Yorumla
Soran+1 yılİlk 2 cümle içinden geçenler son cümle uyguladığı:)
- +1 yıl
Doğru analiz. :D
Soran+1 yılGerçi buradaki bazı hormonlu babayiğit sinekliği yamultabilir:)
- +1 yıl
Böcek mi? O zaman sictik saldiriya gecer ve ben pert
Soran+1 yılAynen buradakilerin son anda insan olmamış gibi bir hali var zaten:)
- +1 yıl
İğne böcek ve arı fobim var olurdum heralde :)
Soran+1 yılAman Allah korusun, sormadım farzet:))
- +1 yıl
Neden gizliden sordun seni merak ettim bak :D
Soran+1 yılYa ne bileyim öyle takılalım dedik.. belki rahatsız ederim sonra seni:)
- +1 yıl
Pek sık girmiyorum en son bir ay önce girdim sen bilirsin :)
Soran+1 yılBende başında yatmıyorum çıkacam zaten birazdan ama sonra şansımı deneyecem yinede
- +1 yıl
O zaman şimdi at catlarm meraktan
Soran+1 yılHayret ya şu ana kadar nası affetti bebeler, soran benim diye mesaj alman lazımdı:)
- +1 yıl
Hahahah yok valla atan sen at bekliyorum
Soran+1 yılSana hiçbirşeyi kanıtlamak zorunda değilim:))
- +1 yıl
Bu bir kanitti canım
Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Boyutuna göre tepkim değişir ama böcek değilde örümcek dersen donar kalırım titrer kendimden geçerim hatta bayılabilirim bile o kadar korkarım o sekiz kolludan :-)
06 Yorumla
Soran+1 yılBüyük hamamböceklerini kastediyorum örümcek değil:)
Soran+1 yılEvde teksin yahu:))
Soran+1 yılAhaha bir böcek neler yaptırıyor:))
Ben oldururup odadaki kagitlarla falan cope atardim. Oldurmeden alip disari atabilme gibi imkanim olursa oyle yaparim. Ama alirken hayvanin cilki cikar zaten. Acar biraz incelerim degisik bir seyse.
04 Yorumla
Soran+1 yılHamamböceği hormonlularından ve kıpır kıpır:)) ona ne yapardın
Soran+1 yılİlacı da tınlamıyorlar ki anacım, duvar batar söyleyim içlerinden tuhaf bir şey çıkıyor çünkü:)
Bugün odamı havalandırmak için açmıştım pencereyi, kapatıp perdeyi çekerken 3-4 cm büyük bacaklı böcek girmiş böcek ilacını sıktım ölünce düştü peçeteyle çöpe attım.
03 Yorumla
Soran+1 yılİlaçla hemen öldü mü o kadat büyük böcek, dikkat et canlanmasın sonradan
Soran+1 yılYa büyükler onlarla gargara yapıyor:)
+1 yılElime alırım gıdıklarım sonra da adını muazzez koyarım. bir de karnını doyurmak gerekir pizza söylerim yeriz
Hep bir köpeğim olsun istemistim ama neyse hamam böcükü de oluur :D:D06 Yorumla
Soran+1 yıl:D Yaa doğru söyle:(
- +1 yıl
Elime alır gıdıklarım karnını doyurur hamam böcükleri sığınma evine götürürüm :D
Soran+1 yılAlacağın olsun ya:))
- +1 yıl
Tamam ya. d
Öyle çığlık atmamı falan bekleme delikanlı kızı bozar. Elime alır camdan atarım o kadar ok? :)
Soran+1 yılGüzelmiş aferin sana:)
- +1 yıl
:D tesekkurler efendim
Ailemin yanındaysam uzuun bir çığlık + babam , evdeysem uzuun bir çığlık + odayı karantinaya alma + bizim kızlar eve gelene kadar odaya girmem :) :)
07 Yorumla
Soran+1 yılTeksin evde ama:)
Soran+1 yılAhaha ne korkaksınız ya:)
Soran+1 yılBenim dediğim hamamböcüğüydü zaten büyüklerinden
Soran+1 yılBide yılan, akrep ve diğer böcekler kadar:))
+1 yılİlginc bir sekile geciyorum
Yerimde zipliyorum ellerimi avuc yapip saliyorum icim geciyor degisik ya
Helede bir hizla gidip durup aniden ben tarafa donduyse aman Allah :D04 Yorumla
Soran+1 yılYa neden ya:D evde yalnızca ikiniz varsınız ne olacak:))
- +1 yıl
Hayatimda en tiksindigim seydir bocek
İgrenc yaratiklsr
Bir yilsn fare geme onumden gecsin korkmsm tiksinmem ama bocege tahammul edemem asla
Bir gazetede dergide resmini gormem bike bana yeter oyle boyle bir korku degil benimki
Soran+1 yıl1Akrep görsen ne yaparsın peki:))
- +1 yıl
Neyini soruyorsun daha anlamadim ki ben
Bocegi gordum mu bidaha bakar sonra kovmaya calisirdm buyukse de cami acar kapiyi kapatir ordan baska odaya gecerdm aradada kapidn bakardm gitti mi diye :)) ama gormk istemem
020 Yorumla
Soran+1 yılya bu misafir değil ki kapıya kadar geçiriyosun:) git demekle anlayacak mı cesaretliysen tut kolundan at dışarı:))
Soran+1 yılYanınızda biri olmadan yaş sizin iş:))
Soran+1 yılO neymiş çığlk atmak mı:))
Soran+1 yılE öylesiniz tabi cevaplara baksana yok bayılırım yok ağlarım:)) ne üflemesi bizim buranın hormonlu böcekleriinden bahsediyorum:))
Soran+1 yılHadi bakalım bundan sonra bende deniyim onu:))
Soran+1 yılBuradakiler geneli öyle maalesef nemden mi neydense artık, onlar için çözüm üret bana:)))
Soran+1 yılTamam anladım sıcaktan ölelim en iyisi:)
Soran+1 yılTamam anladım biz batalım en iyisi:))
Soran+1 yılTamam anladım her tarafımız tutulsun en iyisi:)
Soran+1 yılAhaha aynen, bundan sonra yazları fişi çekip orada uyuyacam bir karpuza da sarılırım güzel olur:))
- Diğer konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yıl10 Yorumla - Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yıl''selam bebeğim, bu odaya girmekle hata yaptığının farkında değilsin biliyorum'' der erol taş gülüşü atar ve terliğin tersi ile olduğu yere yapıştırırım
13 Yorumla
Soran+1 yılTırnak içindeki ifadeyi okuyunca sonunda böceği tutup atacağına neredeyse emindim, umut tacirisiniz şerefsizim
- +1 yıl
umut fakırın ekmeği biz zenginiz
Soran+1 yılKarşına çıksın kocamanlardan da görücem ben seni:)
- 11 Yorumla
Soran+1 yılHaha bu ne:))
hala alışamadım böceklere falan :) gördüğüm an öyle dona kalırdım. kendime geldiğimdede o odaya emin olana kadar, unutana kadar girmezdim. mesela 8 sene mi ne önceydi. bardağımın içinde böcek gördüm, hala da kullanmıyorum onu :)
01 Yorumla
Soran+1 yılNeler var neler ya:)
bir pecete aliyorum, sonra bocegi aliyorum kapidisari ediyorum. e onunki de can
23 Yorumla
Soran+1 yılDemi bencede ama büyükleri peçeteyle yakalamak çok zor
Soran+1 yılValla yaşadığım yerde nemden mi nedir öyle hamam böcekleri var ki parmak kadar ve hızlılar yakalanmıyor
+1 yılPeceteyle alıp dısarıya atarım, asla öldürmem. tabii atarken ölmezse zavallım :) Sonucta onlarında bir canı var, niye ben o canı alıyım :)
12 Yorumla- +1 yıl
Bencede yazik.
Soran+1 yılBrava pamık şeker:)
Terligi alnının ortasına yer hic affetmem :) saka saka yazık onunda canı var peçeteyle alıp dışarı atarım :))
04 Yorumla
Soran+1 yılHer şakada bir gerçeklik payı var derler olmasa daha iyi tabi:)
Soran+1 yılÇok iyi o zaman:)
valla geçen yaz evimizi böcek basmıştı bayaa arkadaş olduk :))) baktım sıkıldım onlardan her gördüğüm böceğe derdimi anlattım benim derdimden intihar ettiler ilaca gerek kalmadı : ))
01 Yorumla
Soran+1 yılYaa ironi yapma:))
Once bir gozgoze gelirim bagırırım terlik ararim sonra ezip bocek ilaci sıkarımm once sıkınca dusup kayboluyorlar
03 Yorumla
Soran+1 yılKombo yapmanın sebebi acaba:))
Soran+1 yılYa üzerine bastığında bağırsakları dötünden çıkmıyor mu zaten hayvanın:))
Efenim yer yer arkadaslik kurarim siirler okur raki ikram ederim =] baktim iyice alistik gel zaman git zaman evlilik bile dusunurum =] eli olsaydi tutar sinemaya gotururdum restoranlarda bedava hamburger kazanma firsatimizda olurdu ortak calismayida teklif ederdim yani =]
00 Yorumlaalırım, pencerenin önünde genelde saksılar durur toprağıın üzerine bırakırım... ha çok büyükse oturur birde incelerim merak ederim adı ne olarak geçiyor falan diye...
09 Yorumla
Soran+1 yılHamamböceğini kastetmiştim
- +1 yıl
kara fatma yani :)... oda böcek ne olcak ki... bir ara benim odamda buynuzlu gergedan buynuzuna benziyordu bir böcek çıktıydı... sonra temizlik yaparken koltuğun altında ölmüş kurumuş kalmış bende üzerine parlatıcı sürdüm saklıyorum böyle böcekleri koleksiyon yapıyorum hatta dur fotosunu göstereyim :).. https://i.hizliresim.com/2QXY3j.jpg
Soran+1 yılAa çok ilginç de bu ne ya gergedandan böcek yapmışlar:)
Soran+1 yılValla öyle:)
Soran+1 yılBunu yapan tek kadın olduğunu düşünüyorum:))
Soran+1 yılBaksana millet ayılıyo bayılıyo bişeyler falan yapıyo:)
- Diğer konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılböcek kolay da eşimde örümcek korkusu var, örümcek görünce beni çağırıyor, alıp pencereden atarken kendimi süper kahraman gibi hissediyorum. :))))
03 Yorumla
Soran+1 yılHormonlu hamam böcekleri var ya sen nasıl hallediyosun kolayca
- +1 yıl
biraz çığlık bolca böcek öldürücü..
Soran+1 yıliyiymiş deterjan reklamı gibi oldu:)
Pecete ya da kumas bulur kistirir balkondan asari silkerim yapmadigim sey degil :) bir ara evi kakalaklar basmisti aklima geldi :)
03 Yorumla
Soran+1 yılHamamböceğinden bahsediyorum ama çok hızlı onlar peçete ile zor olabilir:)
Soran+1 yılDimi ama dimi:))
bir hafta yaşadım bir böcekle aynı odada hiç umrumda bile olmadı sonra zavallıcık havasızlıktan öldü galiba :/
03 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya:)) bem hamamböceği diyorum o yumurtlasa ne yapıcan:)
Soran+1 yılOh oh ne iyi:))
Ben çığlık basar ve oradan koşarak uzaklaşırım, annem veya babam gelip onu uzaklastırır zaten :) bende böcek fobisi var :D
03 Yorumla
Soran+1 yılEvde teksin maalesef cicim:)
Soran+1 yılHadi ya o kadar mı:))
Diğer konusunda 8,7b cevap paylaştı. Cok kötü bir durum. Simdik aniden görünce ben ben olmayip deli gibi ola bilirim yani büyükluke göre.
Ama bildirince sorun olmuyor...04 Yorumla
Soran+1 yılahaha:)) büyük hamamböceği olsun hadi
Soran+1 yılSonucu merak ettik:)
+1 yılİsim verip besliyorum. Serbest dolaşım hakkı da oluyor. Her eve lazım. Uzun sohbetlerde sessiz ve iyi bir dinleyici oluyorlar. Herkese tavsiye ederim.
03 Yorumla
Soran+1 yılAmma dalga geçtin, şimdi ciddi cevap ver:D
- +1 yıl
Ben gayet ciddiyim. Yazik degil mi hayvana? Ne zarari var. Tipi azcik degisik diye oldurmek mi lazim?
Soran+1 yılBence kesinlikle lazım değil
Mutfagımda fare gördüm bikacgun önce ilk önce cılıkla odaya kaçtım sonra mutfağı kapatın kendimi odaya kapattm :) sonrada gittim ucuz bir pansiyonda kaldım orası bizim evden beterdi ama faresizdi :) bikactane böcek öldürdüm bu arada evde tektim :)
06 Yorumla
Soran+1 yılAhaha:) sen yine iyiymişsin ama küçük böcekler miydi:)
Soran+1 yılYok artık ya onu mu denedin:))
Soran+1 yılHaklısın böceklere biber gazı, tazyikli su falan sıkmak son derece doğal şeyler aslında:))
Evet bazı hayvanlara karşı fobim var. Eğer sadece olduğu yerde duruyorsa birşey yapmam odadan çıkarım, eğer uçuyorsa bir daha o odaya girmem :D
012 Yorumla
Soran+1 yılAhaha uçanı bir dert kaçanı bir dert:)
Soran+1 yılBundan snra kızlara en büyük şantajım böcekler olacak, cebimde hamamböceği ile gezecem:))
Soran+1 yılBu halinizi kimse bilmiyor doğru düzgün de ondan:)) en kısa zamanda bir hamamböceği ediniyim bari:))
Soran+1 yılGücünüz anca bize yeter zaten:) ama ben her türlü yapardım yinede:) arılar temiz ve çalışkan hayvanlar ben seviyorum onları
Soran+1 yılNe şiddeti bee vırvırınızdan dırdırınızdan bahsediyorum o da manevi şiddet sayılır:) o daha çocukmuş normaldir, sen büyüdün apla oldun artık:))
Soran+1 yılBiz arı maya izleyerek büyüdük ahaha:)
bakışırdık bir süre :D kendiliğinden gitmeye karar vermezse pencereden atmaya çalışırdım. ezma cesaretim olmadı hiç
04 Yorumla
Soran+1 yılOlmasın da ya bence boşver
Soran+1 yılAdamsın:)
Diğer konusunda 525 cevap paylaştı. ilk önce namahrem yerim açıksa kapatıyorum kanka önemli böcek diyip geçmeyeceksin onlarında duyguları var asgsfd
10 YorumlaElimle tutup atarım. Asla öldürmem Allahın verdiği savunmasız canı alamam. Delikanlılığın kuralı bu.
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen kesinlikle
+1 yılValla alır terligi yapıştırırım ben öyle çığlık atmakla falan uğraşamam
114 Yorumla
Soran+1 yılAynen çığlık atma da zaten, ama büyük antenli olanları söylüyorum karşılaşmadan kesin konuşma istersen:)
- +1 yıl
Valla ben yazlikta çok kertenkele akrep kovaladım :)
Soran+1 yılCevap verenlerden en cesaretli sen çıktın sanırım:) kaç leşin var şu ana kadar apla:D
- +1 yıl
Valla böcekle olsa iyi ben küçükken civcivlerin üstüne basarmışım
Soran+1 yılYaa çocuk cani misin sen:((
- +1 yıl
Evet olum yaklaşmayın deserim o kadar Dexter i Hannibal i boşa izlemiyoruz
Soran+1 yılVay atarlı:.)) şu an bulunduğun yerde avuçiçi kadar bir akrep var ne yapacağını merak ediyorum ama samimi söyle:))
- +1 yıl
Basarım üstüne kanlar falan çok tatlı
Soran+1 yılYa sen dizi izleme en iyisi:)) akrep diyorum böcek mi bu üstüne basıyosun:D
- +1 yıl
Bastığın zaman civciv bile ölüyor akrep neden ölmesin
Soran+1 yılAkreplerin kitinleri sert olur ve sokabilir, civciv pamuk gibi hayvan ne istiyosan onlardan
- +1 yıl
Asıl amaç eğlence benim onlarla bir sorunum yok dostum :DDD
Soran+1 yılYa döverim seni eğlence olsun diye civciv mi öldürülür, izlemiyosun bir daha
- +1 yıl
O zamanlar izlememistim daha bebeydim 5 yaşında falan küçüklütken ne olacağım belliymiş
Eskiden olsa ezerek öldürürdüm ama son aylarda bir canlı sevgisi başladı bende geçen gün yeni boyanan tahtaya yapışan sineği kurtardım hayırdır inşallah
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru yoldasın ortak:)
Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Gider babamı uyuyorsa bile uykudan uyandırırım gelip halletmesi için ve o böcek gitmeden asla girmem odaya ayrıca başka odada uyurum başka Böcükler olma ihtimaline karşı
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet teksin ama cici:)
Böcekten korkmam ama tiksiniriim. Mesela bende bir huy var evde minik de olsa böcek görsem geceleri ağzımdan asla nefes almam acma bile acmam :D sımsıkı tutarım :D birde psikolojik işte burundan aldıgın nefeste o zaman yetmez insana :D :D
04 Yorumla
Soran+1 yılBüyük hamamböceğine ne yaparsın duvarda duruyor:)
Soran+1 yılTamam o zaman ben susayım:))
+1 yılNe tepkim olcakki. :) peçeteyle alıp pencereden atarım direk :)
05 Yorumla
Soran+1 yılNe biliyim diğer arkadaşlarda bir takım tramvatik durumlar meydana geliyor da:) büyük hamamböceklerinden bahsediyorum ama sende korkabilirsin belli olmaz:)
- +1 yıl
Yok korkmam. Valla terliği kaptığım gibi yapıştırım :))
Soran+1 yılYa ne üçkağıtçısın hani atacaktın:))
- +1 yıl
Ama siz hamam böceği deniniz ona acımam ezmek farz olur.. :)) başka masum böcekler olursa tutup atarım.
Soran+1 yılHadi ya öyleymiymiş:)) senin kaç leşin var ve öldürdüğün en büyük şey ne sanada sorayım:)
+1 yılAlmaya bile üşenirdim devam ederdim nolcak bir böcekten amaan
04 Yorumla
Soran+1 yılBir böcek kısa zaman 23784623748 böcek olabilir ama hızlı ürüyorlar
- +1 yıl
O halde peçete cam 2lisini kullanırdım
Soran+1 yılOo en sevdiğim:)
- +1 yıl
^^ tabiki:D
Üstüne bir sey kapatıp annemi beklerimm. Hiç sevmiyorum ya bak şimdi bile tüylerim diken diken oldu :)
00 YorumlaAlıp atabilirsem dışarı atarım. Atamazsam da; bıccck, fısss, gümm.
03 Yorumla
Soran+1 yılBüyük hamamböceklerinden bahsediyorum da, bıccck? fısss? gümm? :)
- +1 yıl
Büyük hamambeceği derken boyu 20cm olanına denk gelmedim. Örnek olarak en büyük gördüğüm 4-5cm kadardı. Ona da eski bir tas kapatıp alttan kagıtla dışarı atmıştım. bir dönem adada yaşamıştım, oradaki doğal ortamdan hayvanların boylarını ve cinslerini düşünmek istemezsiniz :) çok güzel tarantula gibi kıllı bacaklı benekli örümcekler vardı :D
Soran+1 yılYa bende o kadarını kastetmedim heralde:) sen gümm pat çat deyince ben sandım ki... ama alıp atmanı takdir ettim:)
+1 yılböcek örümcek karınca falan korkmam ya ezerim ya da ilaçlarım
024 Yorumla
Soran+1 yılHormonlu hamamböceklerinden bahsediyorum ona göre ver bir karar:))
- +1 yıl
yok korkmam. direk terlik :D
Soran+1 yılÇok kararlı gördüm seni de karşılaşınca da bu kadar soğuk kanlı olabilir misin acaba:)) senin öldürdüğün en büyük ne var şu ana kadar sanada sorayım madem:)
- +1 yıl
köpek öldürmüştüm. ama psikopatlığına değil kendimi korumak için. saldırmıştı
Soran+1 yılYuhhh şaka yapıyosun heralde, köpeği nası öldürdün ya ısırmış olamazsın heralde
- +1 yıl
vurdum :) babam paralı asker benim silahlarla aram iyidir. ufakken kullanmasınıda öğrenmiştim. yanımda taşırım genelde. saldırıya uğradığımda bana devamlı dediği seyi hatırladım. emniyeti kapa nişan al tetiğe bas gerisini kurşun halleder :)
Soran+1 yılÇok acımasızsın l*n hiç acımadın mı? Pitbull falan mıydı? O işler öyle kolay olmuyo maalesef ama teksas değil burası:)
- +1 yıl
68 tl ödedim kurşunda 7 tl toplam 75 lira tuttu. öldürmek istemezdim ama onunda saldırması gerekmezdi.
Soran+1 yılValla benim köpeğime biri yapsa o silahı yediririm ona... sokak köpeği miydi, sahibi falan yok muydu
- +1 yıl
yok bildiğin sahipli köpekti. pittbullmu ne diyosunuz ya ondan işte. köpeğin boynuna takılması gereken tasma adamın omzuna asılıydı arkadaşımın çoçuğuna saldırdı bende köpeği vurdum. hem silahı olan ve kullanması bilen birisine elindeki silahı yedirmek çokta kolay bişi değil
Soran+1 yılÇok kolay iş hemde o hayvanı canı gibi seviyor be insanlar, tabi o kadar serbest bırakılması yanlış ama.. sen her önüne geleni vurabilirim sanıyosun heralde:D muz cumhuriyeti değil burası güzelim
- +1 yıl
muz cumhuriyeti değil işte bende onu diyorum. eğer biri bana saldırırsa bende kendimi korurum. kimsenin tohumuna para saymadım. hapse gireceğimi düşünüp bişey yapmayayım herif elimdeki silahı alsın beni vursun oldu canım.
Soran+1 yılNefs-i müdafanın da bir orantısı vardır.. senin vicdanın rahat edebiliyorsa ne deyim ki ben.. ayrıca köpekler hareketli canlılar belki de ısırmayacaktı hemen çat diye sıkıyosun.. sahibi sabırlı herifmiş gerçekten.
- +1 yıl
pittbulldan bahsediyoruz. bende köpek besliyorum köpeğin ne için geldiğini anlayabilirim. dediğim gibi psikopat değilim sadece kendimi korumak için vurdum. aynı sey insan içinde gecerli ben dayak yedikten zarar gördükten sonra adamın ceza almasının bir anlamı yok. ya da dediğim gibi elinde silah olan birisine saldıran insanın nerede duracağını bilemezsin dövmekle kalacağını nereden bileyim. o yüzden sahibide saldırsa onuda vururdum. tabi ayağına dizine falan sıkardım. öldürme amaçlı değil. kendim zarar göreceğime saldıran zarar görsün.
Soran+1 yılMantıktaki saçmalığa bak, sen daha çocuksun ya böyle şeyler ne kadar da basit gözünde.. keşke havaya sıkmış olsaydın o hayvan da ürker kaçardı neyse durup durup aynı şeyleri söylemek istemiyorum.. sen her canını sıkanın kafasına sık geç en iyisi
- +1 yıl
yahu sende uzattın. vicdanım neden sızlasın. köpeğin ölmesine üzgünüm. ama hayvanseverliğim yüzümden kendimi yaralatacakta değilim. siz erkeksiniz bizim gibi düşünemezsiniz. kolundaki ayağındaki yaralar umrunda değil. benim bir yanım kesilse iz kalırmı diye düşünüyorum direk. hayvan yüzümümü parcalayacak kolumumu bacağımımı belli değil hamlesini yaptı bende kendimi korudum. vicdanı sızlaması gereken onu tasmayla gezdirmesi gereken sahibidir
Soran+1 yılİster uzatırım ister kısaltırım sana mı soracam... banane senin vicdanından ya, herkes vicdan muhasebesini içinde yapıyordur elbet... ahaha saçmalağın daniskası biz erkekmişiz de bilmem neymiş... tamam canım istediğinin kafasına sıkmakta özgürsün yeter ki manikürün zarar görmesin ya da mazallah tırnağın falan kırılır. ..
- +1 yıl
amann senlemi uğraşacam
Soran+1 yılAynen bu saatte yapılacak çok daha önemli işlerin vardır
- +1 yıl
hiç olmazsa ben işlerimi istediğim zaman yapabiliyorum. sosyalden iş aramıyorum
Soran+1 yılÇok azimlisin aferin
- +1 yıl
azim sana lazım. aradığını bulmanda lazım olur.
Soran+1 yılKimin arandığı belli.. gizliyim ve aranıyorum haklısınn.. neyse çok bıdı bıdı ettin
- +1 yıl
gizli olman aranmadığının anlamına gelmezbunu bütün kızlar biliyor sana izah etmek zorunda değilim. sana verilecek cok cevap var aslında ama zamanıma değmez bu son yorumum ne yazarsan yaz bir daha dönmeyecem
Evde başka canlılarında yaşadığının farkına varıyor, onların özgürlüklerini kısıtlamamaya çalışıyorum :)
00 Yorumla
+1 yılEğer evde yanlızsam evi terk ediyorum ben hemen o kadar iğreniyorum ki böcekler resmen kabusum :((
03 Yorumla
Soran+1 yılOrtadan kaybolursa bir süre sonra küçük bir aşiret kurabilir evde
- +1 yıl
Tabii :)) Gözden kaybolunca her an nerden çıkıcak korkusuyla duramam :)
Soran+1 yılYaa ne yapsan boş:)
Terliği elime aldığım gibii bir tanee indiririm onaaa :))
03 Yorumla
Soran+1 yılDönüp napıyosan ya hayırdır şu duvarda soluklanalım dedik 2 dk derse ne olacak:)
Soran+1 yılHiç misafirperver değilsin:)
mendil ya da kağıt parcasıyla atabilirsem atarım yoksa ezerim..
eskiden ilk önce ezip sonra atıyordum ama :Pp00 YorumlaAnnnnnnnnneeeeeeeemm.. Nereden geldin seeeeeeeen.. Serseri şey seniiiiii. *-*
06 Yorumla
Soran+1 yılHeyt bee fabla bak la fontaine görse kıskanır şerefsizim
Soran+1 yılVallahi billahi tillahi öyle divandan girdin servet-i fünundan çıktın
Soran+1 yılTeyzesi defterdar olan damda gezer faytonla:)
- Devamını Gör (342)
Devamını Gör(387)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem