Ne okumalıyım gerçekten çok kararsızım, ne yapacağımı bilmiyorum, lütfen yardım edin

İstanbul'da iyi bir puanla girdiğim bir anadolu lisesinde okuyorum lise 3'e geçtim.Derslerim hep çok iyiydi.Fakat 9.sınıfta liseye gelmenin vermiş olduğu bir rahatlıkla öteki dersleri fazla önemsemeyip haftada 10 saat olan ingilizceye yoğunlaştım .Liseye geldiğim ilk günden beri eşit ağırlık seçicem diyodum.Hedefim psikoloji okumaktı psikolojiden önce de ingiliz dili ve debiyatı istiyordum fakat iş olanaklarından dolayı ondan vazgeçtim.9. sınıf sonuna doğru acaba eşit ağırlık seçmek doğru mu diye düşünmeye başladım.Fizikten nefret etmeme rağmen fiziğim 3tü. Biyoloji-kimya sözlülerle 5'ti.Ama baştada dediğim gibi ders çalışmadığım için mat-geo çok kötü durumdaydı.Bİr de çocukluğumdan beri oyuncu,yazar olmak gibi hayallerim var.Biraz bunlardan gaz alarak ,biraz da met-geo-fizik bir arada asla halledemem düşüncesiyle TM seçtim .Ama hiç emin değildim.Çok saçma bir düşünce ama dershaneye de sayısaldan gittim.Ama hiç bir işe yaramadı.Şu anda sayısal derslerim berbat bir durumda.Sözel derslerim çok iyi olmasına rağmen artık eşit ağırlıkta bana uygun meslekler olmadığını düşünüyorum.Babamlar hukuk oku diyor ama ben emin olamıyoruM.Sonuçta çok stresli bir meslek.Dershene başladı ve 3 gündür TM sınıfı üstüme üstüme geliyor.Aklım sürekli sayısalda.Sayısaldan sağlık sektöründe bir yere girsem daha iyi olur ; hukuktan daha az stresli olacağı için yazarlık- oyunculuk hayallerime en azıdnan hobi olarak hayatımda yer verebilirim diyorum.Sayısala geçmek istiyorum ama toparlayamazsam diye çok korkuyorum.Üstelik asla mühendis olmak da istemiyorum.Napıcam hiç bilmiyorum.Btün ömrüm boyucna bunun pişmanlığıyla da yaşamak istemiyorum.Hala değiştirme şansım varken ne yapmalıyım sizde ? Sayısal derslerim çok iyi olmasa da diş hekimliği kazanabilir miyim yoksa iyi bir üniversitede iyi bir hukuk fakültesi benim için daha mı hayırlı olur.Güzel bir hukuk fakültesi kazanabilirim; bu konuda kendime güveniyorum.LÜtfen yardım edin.Şimdiden teşekkürler.
Ne okumalıyım gerçekten çok kararsızım, ne yapacağımı bilmiyorum, lütfen yardım edin