AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
127Cevap
Birde kadın erkek esitligi var derler nerde hani
hesap ödemeye gelince hep erkeklerin eli cebine :))9
Yukarıya bak şekerim yazdim
Ya baba bunun kafasi iyi ya açiklamis mis aman iyiki kiz doğmuşlar parmaginda oynatcakmis :) şimdiye kadar hesap ödetnediğim kiz olmadi alayina :))) lololo :))
Ödetmediğim Kiz olmadi :) ama genelde sokakta fakir ağasi gibi kezinirim arasira ustum basim yağ pas o halde bakana bile :)) sonuna kadar giderim :))
hesabını hepsini ödemek için yanıp tutuşan bir sürü erkek oluyor. çünkü zannediyor ki hesabı ödeyince üstünlük veya tam hakimiyet kuracak. ataerkil toplumun bir kuralı da hesabı erkeğin ödemesidir. bu kuralları belirleyenler gene erkeklerdir. bu konuda kızları suçlamak anlamsız. bazı kızlarda bu durumu benimsemiş oluyor ve hesabı hep erkeğin ödemesini bekliyor. kızın yaptığı belki doğru değil ama ana suçlusu erkektir.
Para konusunda kizlarin alayini genellesen haklisin kardesim paranin gönlünü acamiycagi kiz yoktur.
hiç üzerime alınmadım hıh v_v
teğet geçmeli tabi
yoksa fırlattığım terlikler sana dik açıyla gelir :))
bugün sen ısmarla deyin ya sizde
ters davranıyorsa kullanıyordur önemsemeyin öeff :))
diyemiyoruz yok deyin :))
3-Bir erkek param yok dediği zaman tamam buluşmayalım diyen kız çokta, bende var hadi çıkalım diyen kız neden yok?
bundan sonrasını pek okumadım
" Senin çevrende olmayabilir, çevreni değiştir " .
Ben çok rahatsız olurum sevgilimle bile kaç kere bu tartışmayı yaptık birlikte bir yere oturduysak hicbir zaman benim ödememe fırsat vermedi ve bu yüzden buluşmaya bile çekinir oldum tamam o versin ama bir dahakine de ben ismarliyayim olmaz mi ne var yani bunda ellerimi yıkamaya gittiğim zaman hesabi o dediğim oldu burnumdan getirdi ben gerçekten çok rahatsız oluyorum kendimi kotu hissediyorum hic anlamiyor
Biriyle bir yere gittigimde elimi ilk cantama ben atarim ister erkek olsun ister kadin ki zaten insan birini seviyorsa ha o odemis hesabi ha ben benimde hic gozume gelmez onunda hic gozune gelmez
Olayın erkeğin sırtından geçinmeye döndüğü boyutu anlatmaya çalıştım :) Hala bana 2 çayın hesabını yapıyosun cimrisin diyen arkadaşlar var :D
Bilmem kizlar seni fena sıkıstirmis :)
Bahsettiğiniz kesim bayanlardan harçlık alıp parasını yemeye çalışan , param yok vs. Diyen erkeklere , denk gelen karşı cins üyeleri. Hemcinslerimde ve bayan arkadaşlar arasında bu tür yiyici olan zihniyetteki insanlardan tiksiniyorum.
Hah hah doğru noktaya basılan parmak. Ben ayaklarımın üstünde durabiliriaam diye ağzını gerip hesap ödemeyen zihniyet. çoluğunuzu çocuğunuzu kardeşinizi bu bilinçle büyütün ablanızı uyarın.
Yok canım öyle deme para olunca konu eşitlik söz konusu bile olamaz. Erkekler ödeyecek hep onlar delikanlı, hesapla delikanlılık erkeklik ifade ettiğini düşünen tiplerde çokmuş bunu öğrendim :)
Hah bide o tipler var abi biz yetim miyiz besleme miyiz bazen sen öde bazen ben yahut hep alman yapalım diyin kurtulun gereksiz şeyler bunlar
Hakkını yemeyim, son sevgilim öyle değildi.. Özel günlerde tabi ben karşılardım ama onun dışında hiç hesabını yapmadık. Bende yok derdim o verirdi, parası olmadığında ben verirdim.. Öbür türlü bir kızla zaten yapamam..
Maaşımı aldığım ilk günler benden olur sonra ödesin, yani param varken kimden neyi saklıcam özellikle sevdiğimse.
Bide şöyle birşey var ben : sevmedigom sevmediğim bir kişiyse cebimde trilyonlar olsun su bile almam ama sevdiğim bir kişiyse cebimdekinin tamamını harcarım
Valla adam dediğin o kıza hesap Ödetmez ama ayni zamanda adam dediğin parası olmadığında söyleyebilecek kıza sahip olandır. O kız da zaten mekanın önemli olmadığını yanında olmasının dünyalara değeceğini bilir.
Adam dedigin odetmez ne demek gayet de adamim ama sana yedirecek kadar enayi degilum
Para yiyen bir kız olduğumu nerden çıkardın hayırdır
Adamlık kavramın hesap ödemekle eş değerse muhattabım bile olamazsın @muştasızolmazz
Ya bir yürü git bir erkekle buluşsam hesabın tamamını ben öderim ama delikanlı adam hesabı ödeyince kendini enayi hissetmez
1 defaya mahsus hesaplardan bahsedilmiyor, uzun süreli ilişkilerde ülkemizde sık karşılaşılan bir durumdan bahsediliyor. Lütfen okuduğunu anlayıp öyle yorum yapmayı öğren.
genellemeler genellemeler.. @ersanbaslarrrrr85
kardeşim çok iyi konuya değinmişin tebrik ediyorum. çoğu kız böyle ve amaçları nedir bilmiyorum karşı tarafın sevgisini suistimal ediliyor. Erkeklerde bu konuda çok taviz veriyor akıllı davranmak şart.
Aslinda benim hesabimi baska biri ödediği zaman rahatsız olurum
Bir erkekle çıktığımda mümkünse hesabı paylaştım veya içkileri ben ödedim. Gerekirse ikinci kere buluştum "ben davet ettim, ben ödeyeceğim" dedim. Kendimi kimseye borçlu hissetmedim, kezban da deseler, dominant da deseler hissetmedim :)
Başarılı
Kız arkadaşıma bile ödetmem ne münasebet ısrarla ödese bile bir dahakine ben ona ısmarlarım rahatsız oluyorum böyle durumlardan kaldıki erkeğe hesap ödeteyim. Birde gidip ödüyorsunuz sonra laf ediyorsunuz ödemeyin bu kadar basit :D
genelleme yapmamak lazım soran
kendi paramı öder çıkarım yanımda biri varsa hesabı da ödediğim çok olmuştur
kimsenin "kuruşunda dahi" gözüm olmadı olmaz
Seni teget gecti zaten yorum :))
Tabi ks de 3 5 kiz var diye bütün kizlari genellememek olmaz siz mustesnasiniz ama bircok kiz ayni :) bole hesap odenirken elini cantaya atip cuzdan ariyor numaralari falan :)) tamam gelsin terlik :)
Biz onu diyemiyoruz iste onu kizin demesi lazim ki o bir sefer ismarlarsa eyw ben iki sefer ismarlayim daha sonra gezerken ay su ne guzel deyip duygu somurmesi cok var ya hangisini sayim ssen terlik firlatmaya devam et :)
tipik türk kızı ise kurnaz şeytani bakar olaya erkeğin parasını yiyim bende ona bişiyler yediricem nasıl olsa bilir... ama işin doğrusu evli deilsen birlikte ödenebilir ama evliyse erkek hesap konusunda cömert olmalıdır...
Olay evlilik ve nişanlılık dönemlerini kapsamıyor zaten. İşin ciddileştiği boyutlar bunlar tabiiki erkeğin ağırlığı olmalı bu gibi durumlarda.
Ödeme cok dert ediyorsan yani baştan konuş ogrenciyse tammada parası olup isi olan adam hatuna para odetmemeli bir kahve iciyor ise odemeli boyle gorduk babam anneme odetmez kardesim sevgilisine odetmezdi biz boyle yetistik
Pahalı hediyelerden hoslanmam ama
Yorumunu aşağıya yapican sen kimsin bana yapiosn allahin pintisi defol ozaman
30 yasina gelmisssin utan be ne yaparsan yap ne atliyosn yorumuma soran disinda kimse yorum yapamaz defol simdi
Hicnir sevglim hesap odettirmedi bizde boyle elit semttlerde boyle paran yoksa odettr bana neki ben odemek istesem sevglim bir daha görüşmezdi 20 tl hesabi odemeyene adam demem
La yeter hepsini okumaya üsendim :D sanırım bu konuda yaran büyük gel ben bir gün ödicem için rahatlasın :D vay arkadaş ya bir hesap nelere kadir
bir seferlik bir konudan bahsedilmediğini anlayamamışsın, yazık...
Bence abartıyorsunuz açık ve net
Ben asla buluştuğum birini zor durumda bırakmam, para yiyen bir tipte değilim, şükür ya ortaklaşa ya hiç
Helal olsun valla
valla gına geldi yaaa gınaa bir ekrede elini cebine atsaya beee ulan kaç sefer buluşuyoruzzzz bir kerecik olsun al canm bunuda ben vereyimm yokk yok a. q sinir olmaya başladım bu duruma gider orda bişey almaay calsırı a. q onuda bir öderiz bize bajkarlar yani bu nasıl olmuş yakışmış mı falan ben karışmam desende karısıyorsun ister istemezzz...
para çoğu ilişkiyi yıpratıyor bunu bilerek böyle davranmam
ayrıca bence çok gurur kırıcı bir şey bence yani ortaklaşa ödenir ya da o sıra üstünde yoktur sevdiğin kişi ödeyebilir borç olarak değil ve bunuda her fırsatta anlatmaz kız ödesin erkek ödesin meselesi olmamalı ortaklaşa yediğin ödersin asıl diğer türlü bence saçma
En son bir cafede sevgilimden gizli hesabi odedim diye nerdeyse dayak yiyordum. Sanirim erkekler bu hesap meselesini erkeklik gururu olarak kazimizlar beyinlerine. Yeri geldiğinde kadininda odemesi gerekir
"Erkek bizim yediğimiz ictigimizi ödemek zorunda değil"kafasıyla hareket eden bir kadınım. Bende öderim, erkek de öder. Ne var bunda. İşin dozunu kaçırmamak gerek tabi. Çünkü kimse Ali Ağaoğlu falan değil :D
kızlara hesap ödetilmez olay bu kadar basit ve net. erkek dediğin kendinide eşinide geçindirmeli. bu alışkanlıgı taa o zamanlardan edinmeleri lazım. parası yoksada açık açık söyler cıkmaz . kız teklif etse bile borç alırım geri veririm. çüünkü ızların giderleri daha cok. süsüydü elbisesiydi. ben idare ederim o edemez
bir s2tr git yorumunu baska yere yap.. kadın kendine bakarsa baksın ama erkek ona muhtac olmamalı.. heerkesin bir prestiji var.
Açıkçası ben ödemeyi teklif edipte ödersem sorun olmaz ama o öde derse büyük sorun.
Kimse karşısındaki kıza hesap öde diyecek kadar eşek değildir, şahsen bencede doğru değil bu yaklaşım.
Ne diyon olum yazdığımı mı anlamadım tekrar oku.
Yazdığını anladım sen beni anlamamışsın. Diyorum ki sana katılıyorum bayan teklif ederse ödemeyi olur fakat erkeğin hesabı öde demesi yanlış :)
Sana yazmadım yaa kusura bakmaaa :( Biri buraya beni sinir edicek bişi yazmıştı ona cevap verip şikayet ettim kaldırılmış. Sana yazmış gibi oldu :(
Erkek-kız farketmiyor, kimseye hesap ödetmedim şuana kadar, bu tarz şeylerin lafını yapmanız da çok saçma.
E zaten erkek yedirir kıza. Erkeğin ödemesi yedirmesi mubahtır her zaman..
Haklı kızlarda başka şey yediriyor sonuçta
Yok yaa eşşek miyiz ulan biz
Kıza para yedirdiginiz surece esseksiniz @Depressiwe
Zihniyetine 👏🏻
Siz yumurtadan mı çıktınız?
Sevgilisinin parası yok diye tokum diyende var yokum diyende..
bence normal. erkekler yeri geldiğinde kıl aldırmazlar burnunda erkek oldukları için. şimdi öde hesabına aklın başına gelsin.
Kadın erkek eşittir diyenler hadi bunu da açıklayın
Bak şekerim yukarıda acikladim
Ona buna şekerim dediğini sevgilin duymasin ayrıca istisnalar kaideyi bozmaz.
@Pentagram_
@pentegram_ şekerim bizde merkez bankası drğiliz
Ne dedigimi okumadin galiba sosyalist bir insanım :) hanhimizde varsa ödüyoruz. Ben size merkez bankasisiniz demiyorum burada öyle kızları kotuluyorum :) @eross06
hesabı erkek öder ödemeli... ben öyle düşünüyorum.. kadınlar güldür , güneştir onları en üst seviyede kıymetlerini bilmek lazım
Ne alakası var l*n dürzü? geleneklerimizde dinimiz de de kadının kendi kazandığı kendinedir eşine vermek zorunda değildir.. ayrıca ben de yanındaki kıza para harcatmam.. bir daha yorumuma yorum yapma ağzına s. çarım piç kurusu
Hesap ödetmeye karşıyım. O masada bir şey yenilip içiliyorsa bence ortak ödenmeli ha biri tek ödeyecekse de illa ki o ben olurum. Başkası neden benim hesabımı ödesin, kendimi kötü hissederim.
erkek de sahiplenme duygusu vardır kadın da ise ait olma duygusu vardır bir erkek bir kadın sahipleniyorsa kadın da kadınlığını yapıyor ona erkek bakmak zorundadır
Elimi cebime atmam. Zaten elimdeki parayı zar zor buluyorum ve mecburen elimden gidiyor. Karşımdaki ödememi istiyorsa açık açık söylesin, öderim. Buluşacağım kişiyle mutlaka samimiyimdir.
Ben zaten sevgili olaylarına karşıyım. ha diyelimki oldu. valla ister enayi deyin ister saftirik.. ortada hesap varsa erkek öder. erkeklik kas yığınından ibaret değildir.. kadın erkek eşit değildir zaten.
hocam bu bahsettigin sadece manita olarakmi yoksa toplu biyere gidildigindemi? acikcasi bu kizlarin kusura bakmasnlar malligidir. erkeklerinde enayiligidir. kizla erkegin ne farki var para konusunda bigun biri verir bigun biri. cevremde yok cok sukur
Alman usulu en iisi
Yoksa paran kizda vardir bunu tartisma konusu yapmak ayip olur ciftler arasinda bnce
Bulusucaz derken param yok diye dusunuyosa erkek kizda sorun vardir
Boyle seylerin lafi olmamali ciftler arasinda
Manita sevdiğimse paranın lafı olmaz. onda olmaz ben öderim onda olur bende olmaz o öder.
Ha ben zaten sokakta top oynamaya bile cüzdanımı almadan çıkmıyom :D
Param yoksa hiç bir yere gitmem :D
Ben kimseye hesap odetmem arti odemeyin kardesim aptal olmayin kizlarin derdi o zaten sizde belli niyet alan memnun veren memnun daha ne :)
Olduu başka emriniz var mi? Kadin onu yapsın bunu yapsin bir de cebinden cikarip harçlık versin. Ayrica Türk kızları diye bisey yok. Yabancı kadinlar erkeklerin donuna kadar alir beee.
kadın demissinde sende olmayan bise.. o yüzden alınma lütfen (:
Tam tersini dusun bir de elini cebine atmamak için elinden geleni yapan yüzsüz erkeklerde var, onlara ne demeli? Herseyi erkegin odeyecegi bir kural yok olsada çekinir insan birine birsey odetmeye.
Seven kız alman usulü yapar yarım yarım kendini beğenmiş kızlar hesap ödettirir kendini beğenir ama halbuki kendi fakir öyle kızlardan nefret ediyorum
Hahaha gülerek okudum ve demeliyim ki bu konuda haklısın... Her konuda eşitlik istiyorsak bu konuda da anlayışlı olmamız gerekir.. Olmadı Alman usulü odesinler zor değil ... belkide Türk olmadığımdan böyle anlayişliyim haha :D
Olay zaten kızın ödemesi değil. Örnek veriyorum yemeği erkek ısmarlıyorsa kahveyide kız ısmarlasın. Ortaklaşa bişeylerin olması asalak gibi erkeğin üstünden geçinmemesi kızın...
Kız, erkek farketmez.. Hep arkadasının parasını yiyen, kendilerini akıllı zanneden ama karaktersizlik , gurursuzluk yapan insanlardan nefret ederim.
ee sanki ben ödeyim diyince gururunuza yedirip tamam diyosunuz iki saat erkek adam varken ödenmez tribinizimi çekelim?
tuvalate gidiyorum dıye cok hesap ödemişligim vardır..
ısmarlamalar dısında pek odetmem yedıgımın ıctıgımın parasını..:)
Aa benim tanıdıklarım tuvalete diye kaçıyor... Hatta hakkını vermek için zıçıyor.. Madem geldim neden zıçmayayım?
tanıma oyle ınsanları sende:)
@Bir_Acayip_Adam
:)) yok ya var öyle insanlar ama benimle alakası yok..
tamam ozman sıkıntı yok bizde öte dursunlar:)
@Bir_Acayip_Adam
Öyle yapıyorlar zaten :))
Orada dur bakalim. Turk kizlari diye genelleme yapamazsin. Baskasinin cebinde gozum olmadi olamaz.
Moruk madem canın çok yandı yiyip içtiler hesap kabardı tuvalete gidiyom diye çık kaç git sonrada mesaj at siz beni kerizmi sandınız hadi size bb diye
Canım yandığı için sadece türkiyenin bir gerçeği olduğu için burada bu soru :)
Haklisin kardes kizlar biraz şeytan akılları kurnazlığa iyi çalısıyor
Olaya para yedirmek olarak bakmıyorum. Sevdiğim kişiye para ödetmem normal arkadaşlarıma falanda ödetmiyorum bu hava atmak veya geri kafalılık olarak algılanabilir ama aslında yapı meselesi.
bana kalırsa fazla abartmışsın bu hesap meselesini... süreç içerisinde her iki tarafın da karakterine uygun olarak şekillenir ilişki bence... alan-veren razı olmazsa yürümez zaten... di mi?
Ben her seferinde ben ödicem diye kavga ederim, bütün kızları aynı kefeye koyma, parası yoksa ısrarla çağırırım kendisi gelmez. Bu konu eşit olmalı ayrıldığımızda arkamda laf yapıcak hiç bişey bırakmam
Bende anlamıyorum ne zaman ben odeyeyim desem ya yok ben yemem ya da hır gür çıkarıyorlar
Elini cebine atmıyorsa kız sen elini cebine sok kızın
Elini cebine atmayan kız kurnaz , para yediren erkek saftır. İkisindende bir b*k olmaz
Asla öyle bişey yapmadım samimi söylüyorum sevgilimle bulustugumuzda bende öderim o da öder onun dışında eğer erkek arkadaslarım ödemeye kalkarsa zaten başka bigün ben telafi ederim
para yedirmem. yemem. olay para da değil. Allaha şükür durumumuz iyidir. ama kendimi kötü hissederim
Kesinlikle kan emici arkadaşlar
Erkek genelde hesap oder çünkü çalışan kesim bayanlar arasında azdır sürekli hesap odettirmeM oderim
Aynı şeyden bahsediyoruz
Oooof nasıl bir nefret kusmaktır bu. Tamam sen ödemiyorsan sorun yok, diğerleride senin gibi olmak zorunda değil.
yorumları biraz okusaydın keşke :D
süpersin... yozlasmıs insanlar... konustukları ve düsündükleri ve yaptıkları hic alakası yok... sorsan herkes modern iyi kibar... hepsi çakma ve klonlar