Elini cebine atmayan kızlar & sürekli para yediren erkekler hakkında ne düşünürsünüz?

Şimdi görüyorum ki bir çok arkadaşımız artık kız arkadaşıyla buluşunca hesap ödemekten cinnet geçirecek hale gelmiş olsa da buluşma günü parası olmasa da yandım yandım borç bulup gider çünkü ödemesi gereken hesaplar olacağını bilir. İlla bir kıza açık açık söylenmesi mi lazım bir kerede sen öde diye? Teklif eden kızlarda var hesabı öderim derken mıymıy yarım ağız konuşurlar genelde.

1-Neden Türk kızları sevgilisiyle buluşunca elini cebine atmaz?
2-Niye hep erkekten beklenir hesabı ödemesi?
3-Bir erkek param yok dediği zaman tamam buluşmayalım diyen kız çokta, bende var hadi çıkalım diyen kız neden yok?
4-Neden güya çok modern olan erkekler konu bayanın hesap ödemesine gelince mağara adamı düzeyinde düşünüp " Bayana hesap mı ödetilir? " diye düşünür?

Ayrıca bu hatun kısmına sürekli para yediren enayi (lafım meclisten dışarı) kardeşlerimiz niye bu kadar saf?

Ben her seferinde hesabı ödeyen erkeklerin enayi
Hesap ödetmekten rahatsız olmayan, eli cebine gitmeyen bu tür bayan arkadaşlarında kendilerini çok modern, kültür düzeyi yüksek birer birey olarak görseler de, içlerinde gün yüzü görmemiş geri kafalı birer kezban olduklarını düşünüyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Tabii şundanda eminim, buradaki hiç bir arkadaşımız bu kriterlere girmiyor. Ben zaten marstaki türk kızı ve erkeğinden bahsediyorum :)
Güncellemeler
+1 yıl
Neden o çok modern türk kızlarımız iş para olaylarına geldiğinde erkeğin ödemesi gerektiğini düşünüyor? Hani sizler sosyalist kadın ve erkeğin eşit olduğunu düşünenlerdendiniz? Ne zamandan beri asalak ve bağımlı hayatı savunur oldunuz? Ne zamandan beri size verilen değeri parayla ölçer oldunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
Bazı erkek arkadaşlarda babalarından aldığı harçlıkla geçindiğini unutup hiç bir kıza, kadına hesap ödetmem diye delikanlılık naraları atıyor. Neden iş sevişmeye gelince kızları türk kızı değil mi? düşünce yapısına bak gibi şeylerle suçluyorsunuzda... Hesap ödemeye gelince o muhteşem türklüğünüzden ödün vermiyorsunuz? Kız hesap ödemezmiş, neden kadın sizlerin gözünde hep erkeğe bağımlı yaşamak zorunda? Hani çok modern ve batılı birer bireydiniz? Kızın ödeyeceği 2çay mı bozuyor delikanlılığınızı?
Elini cebine atmayan kızlar & sürekli para yediren erkekler hakkında ne düşünürsünüz?