Ben 21 yasindayim oldukca cekici ve guzel bir kizim ve bunu herkes soyler. Kiz kardesim beni asiri derecede kiskaniyor resmen dusmanim gibi. Ne yapsam ne etsem evdekilere yetisiriyor. Asiri derecede cirkin oldugumu surekli dile getiriyor oran soyle buran boyle senin sevgilin seni kullaniyor sevmiyor. Sen mutsuzsun cirkinsin herkes cirkin oldugunu soyluyor tuhaf tuhaf seyler diyor hic susmuyor. Artik ne yapacagimi sasirmis durumdayim. Asagaliyor. Surekli iliskime burnunu sokuyor. Kizdirmaya calisiyor beni. Bana hep pis pis bakiyor herkese bir laf bana baktigini hep goruyorum. Cirkin olmadigimi tabiki biliyorum ama bunu neden soyluyor neden boyle bagirip cagiriyor. Biyerden eve geliyorum bagiriyor hemen dir dir ediyor. Canimdan bezdim artik cinnet geciricem. Boyle dusmanla yasamak istemiyorum
Cunku gercekten kendinden nefret ettirdi. Olmadik yerde dalga gecerek laf saymalar artik nedeyim ki. Sevgilim senin guzelligini cekemiyor kiskaniyor seni dikkat et diyor. Ben biyandan kardesimdir diyorum ama biktim artik neyapacagimi bilmiyorum?
Cunku gercekten kendinden nefret ettirdi. Olmadik yerde dalga gecerek laf saymalar artik nedeyim ki. Sevgilim senin guzelligini cekemiyor kiskaniyor seni dikkat et diyor. Ben biyandan kardesimdir diyorum ama biktim artik neyapacagimi bilmiyorum?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer