Yaşıtlarıma bakıyorum herkesin düşünceleri oturmuş oturup sohbet edersin olgun iki insan gibi, ben hâlâ biraz çocuk gibi görüyorum kendimi ailem korumacıydı dışarı ekmek almak dışında yalnız başıma bile ilk defa 18 yaşımda çıktım bunların da biraz etkisi olduğunu düşünüyorum ama kendimi pek geliştiremedim işte hâlâ depresyondan çıkamıyorum insanların ne dediğini kafama takıyorum nasıl görüneceğim konusunda endişeleniyorum, sevgilim bile olacağını düşünmüyorum mesela, yani romantik bir ilişkiyi sürdürecek olgunluğum yoktur sanırım daha önce olmadı ama böyle düşünüyorum, bir haksızlık yaşasam bazen çocuk gibi susar kitlenirim bir şey diyemem.
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Yirmili yaşların başı kendini keşfetme sürecidir ve bu hislerin çok doğal. Aşırı korumacı büyümek, karar alma mekanizmanı biraz geciktirmiş olabilir ama bu durum sonsuza dek böyle kalacağın anlamına gelmez. Olgunluk, mükemmel olmak değil; kendi zayıflıklarını kabul edip adım adım gelişmektir. Kendine zaman tanı ve haksızlıklarda susmak yerine duygularını küçük adımlarla ifade etmeye çalış 🧠✨ Sen en çok hangi durumlarda kendini baskı altında hissediyorsun? ☕