@kekdlfofooc iyi akşamlar, bu sitede yeniyimde 2 kere soru sorma hakkı varmış hakkım bitti. İlk seni gördüm bişey soracağımda xperim mi ne yetmiyormuş mesaj atamadım. Tek kelime bişey soracağım rica etsem mesaj atabilir misin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Küçük bi yaş değil artık yetişkinsin ve farkında olmalısın
Ben koca koca diye tutuşmuyorum ama sen ayy yaşıtlarım doğurdu çocuk bakıyor benim çocuğum yok kendim çocuk gibiyim kafasındasın küçülde cebime gir kazık kadar kadın olmuşsun
Ya evlilik çok fazla toplum dayatması halinde bizim ülkemizde yani sen yalnızlığı seviyorsundur hayatını başkasına adamak istemiyorsundur gibi sebeplerin vardır kendince bunun olgunlukla alakası yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
onun yaşla değilde ruhen olgunlukla çocuklukla alakası var sanki:)
Çocuk muyum abi
ruhen olabilir:)
Teşekkür ederim abi adamsın 😃🌸
abin kurban saol:)
Olabilir bende 27-28 civarında olgunlaştığımı hissetmiştim
olgunluk yaş ile ilgili değildir. Hayatın sana öğrettiği şeylerdir tecrübedir.
Ben 39 um, daha ben kendimi büyümüş hissetmiyorum 🤣🤣🤣 bu yasa nasıl geldim diyorum öyle
@kekdlfofooc iyi akşamlar, bu sitede yeniyimde 2 kere soru sorma hakkı varmış hakkım bitti. İlk seni gördüm bişey soracağımda xperim mi ne yetmiyormuş mesaj atamadım. Tek kelime bişey soracağım rica etsem mesaj atabilir misin
Küçük bi yaş değil artık yetişkinsin ve farkında olmalısın
Ne yapayım farkında olup ne yapılır ki
Sorumluluk alabilirsin iş Hayatına atılınca sorumluluk yükleniyor zaten hiç çalışma hayatın oldu mu
Küçük bir yerde yaşıyorum burada iş yok şehir merkezinde de asgari ücret veriliyor aldığım para kiraya yetmez
Aynı ben de öyleyim bir de hyır sen naz yapıyorsun diyorlar delirecegim
Valla bugün bı soru gördüm kız doğum yapmış 26 da benim flört bile yok pek içimden gelmiyor evlenmek vs jsks
Bende tam tersi ya 20 yaşındayım ama kendi mi 20 yaşından büyük hissediyorum
Ya ayaklarının üstünde dur kimseye muhtaç olma zaten bulcaksin ruh ikizini ya da malın birisini ufaklık daha zamanın cokkkk
Aynen kanka en özgür sensin en muhteşem fit sensin 😂😂
Öyleyim demedim sen koca koca diye tutusuyo isen kendi sorunun
Ben koca koca diye tutuşmuyorum ama sen ayy yaşıtlarım doğurdu çocuk bakıyor benim çocuğum yok kendim çocuk gibiyim kafasındasın küçülde cebime gir kazık kadar kadın olmuşsun
Geç olmadan büyüdüğününün farkına var
Ne yapayım büyüdüğümun farkına varıp
İşte eğer farkına varmazsan, hayat sana ne yapacağını çok iyi gösterecek
1 yaşla olgun olunmaz abartma
Olgun olacağım demedim 27 olmama rağmen olgun olamıyorum işte benim yaşımda kızlar doğum falan yapmış 😂
Doğru …
Sen bekar misin
Doğum yapmakla olgun hissetmek alakalı değil ki
Ne ile alakalı olgun ki evlenmis kız ben olgun. hissetmuyroum 2 senelik ilişkim vardı evlenelim dedi diye ayrildim
Ya evlilik çok fazla toplum dayatması halinde bizim ülkemizde yani sen yalnızlığı seviyorsundur hayatını başkasına adamak istemiyorsundur gibi sebeplerin vardır kendince bunun olgunlukla alakası yok
Ben korkuyorum sanırım doğum yapmak istemiyorum bı de 30 dan sonra yaparim
Olabilir bu doğal bak mesela 30 dan sonra yaparım diyorsun sen bir tercihte bulunmuşsun
31 oldum hala 20li hissediyorum
Valla ya sitede gördüm benim yaşımda kız doğum yapmis daha flörtüm bile yok ciddi ilişkim olsa şimdi evlenmekte istemiyorum jsjsjs
He
otuzdan sonra hissedersin.
Hayatını yaşa takilmadigin iyi
Sen yinede citirligin gecmeden birini bul
Tamam abi
Afferin haei bakalim kos bana bi kahve yap gel
Evlenip cocuk yapmazsın
Ee biz napalım
Normal mi diye sormak istedim
Okuyor musun çalışıyor musun
Evdeyim ders çalışıyom ondan herhalde
Kac yasindasin