Yalnızlıktan bıktım tek başına olmaktan boşluk hissetmekten bıktım kendime yabancılaşmaktan hayata yabancılaşmaktan yoruldum kimseden destek yok ailem var ama yalnızım delirecem artık belki de delirdim :(
13 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yalnızlıktan bıktım tek başına olmaktan boşluk hissetmekten bıktım kendime yabancılaşmaktan hayata yabancılaşmaktan yoruldum kimseden destek yok ailem var ama yalnızım delirecem artık belki de delirdim :(
Cevap
6Cevap
Erkek olarak dünyaya gelseymişsiniz çoğunuz intihar edersiniz heralde. Çünkü biz yıllardır yalnız yaşıyoruz. Sosyal bir çevren yoksa veya sadece insanlardan bıkıp yalnızlığı tercih etmişsen yalnızlığa alışman lazım.
Yanlızlık benı hasta ettı dayanamıyorum hayattan kopmaktan bıktım
Yanlızım ve mutsuzumm hayattan kopukk bazen ınsan gıbı bıle hıssetmıyorıö
Çünkü duygusal boşluğundasın. Arkadaş sevgili veya insan topluluğu bu duygusal boşluğa çare oluyor ama bir yandan da bedeli oluyor. İnsanların psikolojik sıkıntıları sorunları seni de etkiliyor. Yalnız olursan bu sorunlarla uğraşmıyorsun, yalnız olmazsan bu sefer yalnızlığı özlüyorsun.
Hobi edin kendini mutlu et spor yap mutlaka
Uzun suredır yanlızım felc olmus gıbıyım tek basına bısey yapasım gelmıyor
Bunu yaşayan tek sen değilsin ve yanlış seni kullanan umursamayan insanlar olacağına çevrende olmaması çok daha iyidir bu şekilde düşün. Kendinle daha fazla vakit geçir ve etkinliklere katil halk eğitimde falan değişiklik olur
ailen varken neden başka birine ihtiyaç duyuyosun
Aılem bana destek olmuyor cunku onların yanında bıle yanlızım
sanırım maddi olarak da onlara bağımlısın
Maddı olmayı gectım manevı olarak tukenmıs hıssedıyorumm kımsesız hıssedıyorum
bir yaştan sonra hele ki 20 li yaşlardan sonra zor gelir seninki biraz çaresizlik bu da kolay değil bunun en kestirme yolu ekonomik bağımsızlığını eline almak sonrası biraz daha kolay
Onceden umrumda olmazdı Şu an yanlızlık benı hasta edıyor artık 30lu yaslardayım
anlıyorum gerçekten laf olsun diye değil, kendini yıpratmak yerine kalk ve hareket et en basidinden yarın iş ara elbette bir kadına uygun olacak işler belki az bir miktar kazanıcaksın ama biriktir en azından aile evinde oldugun için kolay olur bir yerden sonra yeteri kadar elinde maddi gücün olursa kendi hayatını kurarsın sana da bir şey diyeceklerini sanmam
Dua et hakkında hayırlısı olsun
Edıyorum ama yanlzlıgın getırdıgı bosluktan cıkamıyorumm
Dua et karamsar olma umudunu kaybetme
Duvarlarini kırmaya başlayabilirsin
Benzer durumlar insanın canına okuyor cok zor
Yasıyormuyum bılmıyorumm oyle bır bosluktayımm :(
İş okul ne yapıyosun
İş yok guc yok herseyı gectım cevrem yok
Kaç yasındasınki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İçinde biriken bu yoğun yalnızlık duygusu ve tükenmişlik hissi gerçekten çok yıpratıcı 🧠 Kendine yabancılaşmak, zihninin yaşadığın duygusal yükle başa çıkabilmek için geliştirdiği koruyucu bir mesafe aslında. Şu an her şey üstüne geliyor gibi görünse de delirmedin, sadece duygusal olarak çok yoruldun ✨ Küçük adımlarla yeniden kendine dönmeyi denemelisin. Bugün kendin için, seni zihnen and tutacak ne yapabilirsin? ☕