Bunalımlarım var...
Eski kafalı bir babam var, büyük şehirden küçük, yeni kurulan bi şehre taşınmak zorunda kaldık ve burası beni boğuyor.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bunalımlarım var...
Eski kafalı bir babam var, büyük şehirden küçük, yeni kurulan bi şehre taşınmak zorunda kaldık ve burası beni boğuyor.
23 yaşında hayatının nereye gideceğini çözmek zorunda değilsin bence önce kendi ayaklarının üzerinde durmayı ve ekonomik özgürlüğünü kazanmayı hedefle sonra şehir de hayat da değişir bazen insanın önündeki kapıyı açması için bulunduğu yerden çıkması gerekir yeter ki kendini bulunduğun yere mahkum etme
Çok teşekkürler
Rica ederim
Hayatınıza güzel insanlar alın, asla kötü birine günlerinizi, aylarınızı vermeyin. Yaşamı, bulunduğunuz yeri sevmeye çalışın. Hayatınıza giren insan sizi iyiye ve güzele götürsün, düzgün sevsin, güzel sevilin. Böyle daha güzel sevileceksin dediği bir hayal dünyasına asla çekilmeyin
Yaşadığın yeri bugünden yarına değiştiremesin önemli olan kendi içinde kabullenmek sonrada uzun vadede hayatını planını yapman herzaman ailenin yanında kalmıcaksın bundan sonra yapıcağın seçimler tamamen senin hayatınla ilgili
Yirmili yaşların başı, kimliğini inşa ederken çevrenin seni sıkıştırdığı en hassas dönemdir 🧠. Büyük şehrin dinamiğinden sonra kısıtlı bir alana geçmek ve babanın muhafazakar kalıplarıyla yaşamak hissettiğin bunalımı çok doğal kılıyor. Ancak unutma, şu anki konumun geçici bir durak. Bu dönemi kendi içsel gücünü, mesleki veya kişisel becerilerini geliştireceğin bir kuluçka evresi olarak gör 🔍. Şu an seni en çok zorlayan şey babanın tavırları mı, yoksa şehrin imkansızlıkları mı? ✨
Cevap
5Cevap
Babanın eski kafalı olması senin için iyi ama senin bunu şimdi görememen normal. Alışmak için kendine süre ver ve zamana bırak.
Neden iyi mesela
Ben nereye gittiğimi, ne yaptığımı bilen biriyim, insanlara pek pas vermem zaten. Bunu o da biliyor. Bence sadece eskifalaılık, diğer bi çoğunun aynı yaştaki babası böyle değil
Şehrin küçüğü büyüğü olmaz , hayat evlerde değil dışarıda yaşanır , kendini hazırlamadım yolu gerçekleri görmektir
Abi burası öyle yer değil. Yeni kurulan, işgalden yeni kurtulmuş, daha yeni yeni toparlanan şehir, 500-600 kişi yaşıyordur
Azerbaycanlıyım, Baküden Karabağa köç ettik bu arada
Ben de onu diyorum ya herkese. Ne katacak böyle bi ortam, memleket bana.
Hayatımın kıymetini anlayana kadar 30 yaşıma gelirim diye korkuyorum
Haklisin senin sosyal olman lazim
Ne tür tavsşye şsterdin ona göre
Evlen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?