29 umdayım ve İlk bulusma yapacağım yardım eder misiniz?

Uzak mesafe ilişkim var yakında gelicek ben ilk kez beni beğenen ve hattaa benimle ciddi bir başlangıç niyetiyle buluşmaya gelen biriyle 1m mesafeli şekilde karşılıklı masada oturcam.

O an çok çok heyecanlı olurum elim ayağıma dolanır 😢 bu kadar acemi olmasaydım keşke.

Eli ayağıma dolanacagindan çantada keklik direkt sevgili olmayı kabul ediyormuşun hatta evlenme meraklısı bı kızmışım gibi görünmek istemiyorum

Napacağım Kapalı güzel bir kızım kısmet olmadı ben çok seçici değilim sosyal ortamım yoktu ve bir de kısmet olmadı kimseyle duygusal bağım reelde olamadı

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar biz onunla müstehcen konulardan da konuştuk goguslerimj göstermiştim mesela. 😪😔😔 Ciddi düşünüyor benimle.. ben sevgili hayatı istemiyorum yaşayamam dedim ona. O da tamam demişti ama ilk 3. buluşmada en azndan öpmek isterim demişti simdi beni bugün düşündün mü nasıl hayal ettin dedim yorgundum bugün o srada koynuna yattgmi hayal ettim dedi bende ne güzel dedim ama gerçekte yapamayacağız ki dedi bende çıplak değiliz ya yaparız dedim eve gitmeyi kabul etmezsin nasıl yapcaz dedi
Güncellemeler
+1 yıl
Bende parkta sahilde otururuz yaparsn dedim. -Bebegim parkta falan nasıl yapcaz bunu çimenlere uzanıp mi kaldı ki benim dediğim şeyi halka açık yerde yaparsak hoş olmaz. Dedi ne yaziyim
29 umdayım ve İlk bulusma yapacağım yardım eder misiniz?