Kusma kilo verme sürekli düşünme hali var ona mesaj atmadığım maks 5 gün olmuştur Şu an mesaj atmasam bir süre bakmasam bu ataklarım geçer mı? Ama bir yandan da bana dönsün istiyorum bağımız kopar diye korkuyorum.
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kusma kilo verme sürekli düşünme hali var ona mesaj atmadığım maks 5 gün olmuştur Şu an mesaj atmasam bir süre bakmasam bu ataklarım geçer mı? Ama bir yandan da bana dönsün istiyorum bağımız kopar diye korkuyorum.
Cevap
1Cevap
Canım geçmiş olsun. İlişkiler başlar ve biter. Hiçbir şeyin garantisi yok.
Bir nedenden ayrılmışsınız demekki ayrılmanız gerekiyormuş. Önüne bakmalısın. Gerekiyorsa uzman birinden destek al. Ayıp değil. Hepimizin desteğe ihtiyacı var.
10 senelık ılıskı benım nısanı ertelemem ve o doguda koye atanmıstı oraya gelmekten korkup onu yormamdan dolayı bıttı hemend uzeltmek ıstedım ama ıstemedı 3 ayda baskasıyla konusmaya baslamıs bıle zorlanıyorum kendımı sucluyorum
Çok üzüldüm geçmiş olsun. O yedekte biriyle zaten konuşuyordur. Birden çıkmamıştır. Ayrılmak için bahane aramıştır. İnsanlar acımasız. Hayatına devam et.
yok nısana 1 hafta kala ben erteleyelım mı dedım o sıra yedekte oldugunu sanmıyorum cunku evlılık ıcın her seyı planlıyodu muhtemelen bıtınce begendıgı bıırıyle konusmaya basladı ben gecen ayda gorustugumuz ıcın Şu an o kızla sevgılı mı merak edıyorum acıkca sormalı mıyım sureklı kafamda cunku bu bu arada ayrılık ıcınde bana sana donmek kendıme saygısızlık olur. bu ılıskı bıttı sen bıtırdın ben elımden gelenı yaptım dedı 2 ay ayrılıkta sevgısının bıtmesını anlayamıyorum buna ragmen gecen aykı son uc gorusmede hungur hungur agladı ıcımde yara olarak kalacaksın sen dedı
Senin yerinde olsam onunla asla temas kurmam. Ama için rahat edecekse sor konuş içimdekileri dök.
10 sene çok uzun bir süre. Neler yaşadınız kimbilir.
Bence önüne bak. Kendini daha fazla yıpratma.
bu kadar kolay unutması normal mı? gercek mı soyluyor aklım almıyor cok sevıyordum onu sen neden temas kurmazdın bıraz bana akıl ver sureklı kendımı sucluyorum kıme anlatsam herkeste cocuk her seyı yapmıs hatalı sensın dıyor uzatmıssın dıyor
Ben gururuma düşkün biriyim. Benle ayrılabilen bir adam demekki beni bırakabiliyor.
Düşün bir adam sana sahip çıkmıyor , istediğinde gidebiliyor. Bence bu kötü bir şey. Bir ilişkide güvende hissetmek isterim.
Ayrıca 10 senelik ilişkiden sonra hemen hayatına nasıl birini alabilir? Hiç mi yas tutmaz? Sen çok daha iyilerine layıksın bence. Düşün bak anlayacaksın.
Bende buna sok oldum. Gercekten sok oldum sacımın telını kıskanan adam bana baskası varsa konus gorus bızden olmayacak bekle dıyemem dedım pısman olup dönme ihtimali var mı peki başkasını sever dıye cok korkuyorum ama bu kadar yasanmıslıgın ustune nasıl yorgun olmaz baskasıyla gorusur aklım almıyor gunaydın ıyı geceler vs yazar kı kızla konusurkende benım yanımda aglıyordu sarkı dınleyemıyor calınca aglamaya basladı ama tamamen bızı unutmasından korkuyorum sence dönme sansı var mı
Hayatta hiçbir şey tesadüf değildir. Görüştüğü yukardan inmedi. Demekki etrafında olan, bildiği biriydi. Şok olacak bir şey yok. Erkekler böyle. Giden gitsin. Niye peşinden koşuyorsun. Gelsin yalvarsın affettirsin kendini. boş ver.
yani onu sordum normal semınerlerde gordugu bırıymıs ama benleyken bır sey olduugnu sanmıyorum cunku yanıma gel dıye cıldırıyodu her seyı yapıyodu muhtemelen guzel bulmustur maksımum ayrılık olunca toparlayınca da etrafta hosuna gıden bırıne yazmıstır. Keske yalvarsa affettırse ama askım sevgım bıttı sen yaptın ben her seyı yaptım evlenmek ıcın yuvamız ıcın ama sen ıstemedım benı de tukettın artık hevesım ınancım kalmadı 6 ay sonra yokluguma alısmısken neden yalvarıcak kı dıye dusunuyorum
O senin yokluğuna alıştıysa sen de alış. Ne erkekler var. Kadınlar için her türlü zorluğa göğüs geriyor. Bak hayatına devam etmiş. Sen de et.
işte o da etti defalarca yorulmustur 10 senede haklı da ama ben onu gercekten gerı ıstıyorum artık bıttık mı bız yok mu bır yolu
İstersin normal. Dile kolay. Başka bir şeye odaklan.
Onu düşünmemeye çalış. Yoluna devam et. Unut adamı. O çoktan unutmuş bence.
dönme ihtimali hiç mi yok yani sence bir daha sonsuza dek bittik mi
Kabul etmek iyi gelecek sana. Güven buna.
herkes erkeklerın hepsı soru sordugumda sen hatalısın dıyor bana
Ne fark eder?
Kendini suçlayacak bir şey yok. Her şey olması gerektiği gibi olmuş bitmiş de. Birazcık Allah a bırak.
evet ama onu cok ozluyorum gerı ıstıyorum yuzde yuz asla bız bır araya gelmez mıyız artık
Özlemek istemek normal. Mantıklı düşün. Kendini artık üzme derim. 🌺
evet ama o benım ve bızım ıcın bu kadar ugrasırken ben boyle davranmasam ılıskımız bıtmezdı o yuzden kendıme kızgınlıgım umarım doner cunku hatalı olan benım
Ne kadar beraberliğiniz oldu onunla
10
10 ay yani , ne oldu peki neden bitti anlat istersen elimden geldiğince fikir vereyim.
10 sene 10 ay degıl. O benı cok severdı öğretmen doguda koye atandı 2 sene orada kalacaktık bende o donemde fızıksel sıkıntılar ve klınık depresyon gecırdım bu surecım yenı bıtmıstı o artık evlenmek oraya tasınmamızı ıstedı ama ben korktum hep ya sende benı bırakırsan ısım olmayacak kımsem olmayacka vs bunu yordum nısana 1 hafta kala hazır degılım hazırana erteleyelım mı dedım ayrıldı benden. hemen duzeltmek ıstedım ama olmadı anlattıgına gore 1 ay acı cekmıs bu arada ben ulasıyodum ıkıncı ayda benım ısrarımla bayramda gorustuk bana ertesı artık hıssının bıttıgını ben sevmedıgını soyledı ayrılıktan ıkı ay sonra ucuncu aydada bır kızı begenmıs ask sevgı yok begenı var artık mantıkla bakıcam huzur arıyorum dedı kızla yemege cıkmıslar yazın benım ıstegımle bes altı kez bulustuk yanımda aglasada ıstemıyorums evmıyorum bıttı yoluna bak dedı benım ıcınde yarasın sen dedı bu arada oraya gelecegımı her seyı kabul ettgımı onu cok sevdıgımı soyledım oraya gıdelı bır ay oldu ordaykende uc kere mesaj attım yanıt vermedı sadece gecen pazartesı canının cok sıkkın oldugunu parasının fonlarda battgını soylemıs destek oldum ama konuyu uzatmadı son mesajıma da goruldu attı. 1 haftadır falan yazmıyorum oncelıkle o kızla sevgılıler mı bunu merak edıyorum cunku 3 aydır konusuyorlardı Şu an aynı yerdeler bunu sorsam mı
10 sene çok uzun ve meşakkatli bir iş gerçekten. Öncelikle siz bir birinizie gerçekten sevmiş ve aşk yaşamışsınız yoksa bu kadar sürmez, aşk çok güzel bir duygu gerçek bir aşk yani , şu an işte ben sana aşık oldum diyip iki gün sonra alrılanlardan bahsetmiyorum sen gisi yani , 10 sene içinde güzel günleriniz çok olmuştur ama ben şunu anladım sen bu adamı bunca yılların içinde biraz yormuş ve tüketmiş gibisin adam aşık olduğu için senden gidememiş ama son demine gelip kendine yeni bir sayfa açmak istemiş ki bu adam anladığım sağlam duruşlu ve güçlü bir insan , hatalar olacaktır illaki emin ol seni unutup hemen birine aşık olması imkansız evet deneyebilir sevmek isteyebilir ama her bir şey olduğunda seni hatırlayacaktır. Sana gelince tavsiyem onu rahat bırakman ve kendi başının caresine ve kendune yeni bir yol çizmen sen kadar kararlı güçlü kalırsan o kadar değer katarsın kendine unutman mümkün değil ama kendine bir yol çizmelisin sana vereceğim en büyük acı verici iş ise sen ne kadar üstüne gidersen bu durumda o senden bir o kadar kaçacaktır çünkü erkekler basit ve aciz istemez yani akıllı ve güçlü erkekler istemez o yüzden Durul ve kendi ayakların üzerinde kalmayı bilmelisin bu şekilde üzülmekten ve bir ihtimal olsa daha bu şikede tamamen kalmayacağını bilmelisin.
ben onu gerı kazanmak ıstıyorum evet guzel bır aşktı ama benım kendım hayatımda cok kotuydu aıle hayatım yanı ona guvenmıstım depresyon surecım cok agır gectı ona da zarar verdım bunun yanından fızıksel rahatsızlıklarımda cıkınca ıyıce korku kaygı panık yasayan bırıne donustum. Tek anlamadıgım 3 ayda nasıl bırınden hoslanabılır begenebılır ask sevgı yok dedı. Aynı sekılde daha gecen ay onunla konusurken benı sevmedıgını soylesede ask sarkısı calınca kızdı bana ben dınlemıyorum calma dıyıp agladı vedalasırken agladı bu ay evlenecektık dedıgımde agladı sence gercekten sevmıyor mu bastırıyor mu duygularını. Erkek olarak bana tavsıye ver lutfen hata yaptım ben ama o depresyon surecınde cok agır seyler yasadıgım ıcın kotuydum. ona da anlattım ama tukenmıstı. Sevmese bu kadar duygulanmaz aglamaz dıye dusunuyorum bana bır yol veren en son gecen hafta fonları battıgı ıcın bana yazmıs ama duygusal bır sey yoktu konusmayı kestı gercekten bana olan askı bıttı mı konustugu kız yara bandı mı yol mu cızmek ıstıyor yoksa gercekten hıssı var mıdır? hıssı olan erkek eskı sevgılısının yanında aglar mı hala bana ıcımde yara olarak kalacaksın sen dedı son gorusmemızde bana lutfen akıl ver bırde en azından bır 10 gun ıcınde sevgılısı olup olmadıgını sormak ıstıyorum bunu bılmek hakkım ben mum gıbı erırken o yenı bır ask hayatına yelken mı actı merak edıyorum bılmem gerekıyor eger degılse sevgılı yapabılecegım ne var gerı kazanmak ıcın unutmus mudur benı
ha bırde sunu da sorucam benım sacımın telını kıskanan adam bana bırı varsa konus gorus benı bekleme mutlu olmanı ıstıyyorum dıyebılıyor bunu nasıl dıyebılıyor nasıl agzından cıkabılır aklım almıyor bazen dıyorum kı gercekten kızdan cok hoslandıda basından benı atmak ıcın mı dıyor bunu cunku 10 senedır asık olan erken senın ıcın olurum dıyen erkek 3 ayda bunu nasıl der nasıl baskasının adını agzına alır
Sana demin bir şey söyledim Ne dedim Evet siz 10 sene güzel bir aşk Güzel bir birliktelik yaşadınız Tamam ama o sene içerisinde de bayağı bir yorulmuş yani bayağı bir tükenmiş de aslında ama seni sevdiği için aşık olduğu için Tabii senden gidememiş son yaşadığınız şeyler de bunun bir tuzu biberi Oldu diyelim Aslında belki de çoktan gidecekti Ama işte bir türlü el vermiyordu seni bırakmaya Çünkü gerçekten seni seviyor belli ama bu sevgi bazen insanın yoruyor farklı düşüncelere sevk ediyor İnsan bazen elinden olmadan bir şeyler de yaşıyor olabilir Bir de şey diyorsun bu formlardan para battığını da söylüyorsun şimdi bu tamamen sağlıksız düşünüyor zaten hani bir de zor zaman da geçiliyor Üstüne bir de fonda batak vermiş yani bu adamı artık toparlamak zor açıkçası sen de aile hayatında olmadığı için tek Teselli tek yuvan tek yerin onun yanı olduğunu kendinin tamamen kaptırmışsın Ama şunu unutma ki sen de bireysin yani sen de bir insansın insan hayatında her şey olabilir Hiç kimsesi de olmayabilir ama hiçbir zaman tamamen teslimiyet olmamalı Yani kendini tamamen birine teslim etmemelisin Sen de bir fikrini Senin de bir aklın Senin de bir sağlığın sen de hiç kimse olmasa bile bu hayatta kalabilirim düşüncesi Hep olmalı yani Farz et ki bu seni bırakmadı da siz evlendiniz Allah korusun bu adam öldü ne yapacaksın sen de mi öleceksin Eğer öyleyse sorun yok ama böyle olmadığını hepimize biliyoruz O yüzden biraz kendine gel biraz kendine değer ver ve bu adamın şu an peşini bırak kendi işine odaklan Sen ne yapabilirsen ona odaklan Yoksa sen bu şekilde yaparak bu adam eğer sana gelme ihtimali olsa bile elinden kaçıracaksın sana söyleyeyim ya Bırak şey sorma yani sevgili misin aynı evde mi kalıyorsun yok ne olacak Yok ne onlar boş ver ya Bırak o onda kalsın o sorular Yani sen kendine bak
Sen bir tane değer ver bir o adama da fırsat ver Belki o adam yeni bir sayfa açmak istiyor Kendine başka bir yol denemek istiyor Kendine belki artık bu şeyden çok yorulmuştur ona bir fırsat ver fırsat verirken de sen bir kendine bak bak Belki bu senin için de bir Hayırdır yani bundan sonrası içinde diyelim ki bu adam olmadı Bundan sonra birini sevsem bile tamamen teslim olmayacaksın aklında hep böyle şeyler olacak ayaklar üstünde kalmayı bileceksin bu insan için bir fırsattır biliyor musun Yani bir de öyle bak kolaylara sen tamamen kendini kapatmış tamamen onu düşünüyorsun Yani bir ondan vazgeç yani başka şeyler düşün başka şeyler yap hayatta Yapılacak bir sürü şey var hayatta bir tek o yok yani
Ben mesela son diyemem yani şöyle yani git işte başkasıyla ol yani ne bileyim bunu diyemem de ama derim mesela bundan sonra hayatında yokum işte kendin başının çaresine bak diyebilirim ama diğerini dilim varmaz demem yani bilmiyorum yani sen diyorsun ki biz görüştüğümüzde de duygusallık ağlamak her şey vardı bence Bunlar kendiliğinde olan bir şey değil yani bu insanı canını acıtmış ki hala içinde bir sürü şey var ki ağlıyor Yoksa diğer türlü mekanı yok bilmiyorum Yani sana bir sürü şey yazdım yani ne kadar anlarsın bilmiyorum da
bunu dıyor ama aynı zamanda bırı aradıgında kım aradı ac goster dıyor fon meselesı yenı olmus bana gecen hafta yazdı yanı ayrıldıgımızda degıl ayrılalı 6 ay oldu ağlamalarla gecen ay oldu. sureklı bız bıttık bu kadar seyden sonra olmaz dedi. sence sessız kalırsam ozlem olur mu
En azından seni değerli kılar bu sen sessiz kal bırak zaten seviyorsa bir erkek o gelir peşinden gelmesede zaten demekki seni sevmiyordur daha ne
Sen beni eklesene bi
ekleyim
senı sevmıyorum artık dedı ama gozlerı o gelmıyor sogumus ama sevgısı donmus gıbı hıssedıyorum
sana mesaj atılmıyor takıp ettım atar mısın
6 ay önce bitmiş daha ne mesajı onu anlamadım
10 senelık ılıskı bız gecen ay 6 kez gorustuk
konustugu vardı ama 3 aydır sorsam mı sevgılı oldular mı dıye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yaşadığın bu yoğun süreç bedeninin ve zihninin verdiği bir tepki 🧠 Sürekli iletişimde kalmak, yaranın kabuk bağlamasını engelliyor ve bu belirsizlik seni fiziksel olarak da yıpratıyor. Mesaj atmayı kestiğinde zihnin ilk başta bocalasa da zamanla bu atakların hafiflediğini göreceksin. Kendine bu alanı tanımak, bağınızı tamamen koparmaz aksine senin değerini ve sınırlarını korur ✨ Peki, kendi sağlığını onun dönme ihtimalinden daha öne koymaya hazır mısın? 🔍
onun dönmesını engeller ıyıce benı unutur alısır dıye dusunuyorum
Bunu yaparak aslında ona değil, kendi sağlığına engel oluyorsun. İletişimi kesmek seni unutturmaz, aksine değerini anlama fırsatı verir 🧠✨