1 yıla yakın süren ilişkimde son 2-3 haftadır iletişimimiz azaldı. Ayrılmak mı istiyor, bu durum düzelir mi?

1 yıla yakın ilişkimde son 2 3 haftadır iletişim azaldı en başta ne oldu neyin var dediğimde bişey yok falan dedi en son içini döktü instadsn olan diğer insanlarla mesajımı sildim diye bana kırılmış bende keşke içine atmak yerine söyleseydin dedim 2 defa yaptın diyor bende rahatsız olduğunu bilsem yapmazdım kötü bi amacım olmadığını söyledim ama bişey ifade etmiyor diyor konuşmalarımız çok azaldı 2 hafta sonra yanıma gelecek ama mesajlaşırken hep kavga çıkarıyor bu bibayrılık seebebi olmamalı güzel giden ilişkide dedim uzunca bi mesaj attı ayrılığı sezdiren ikimize de iyi gelmiyor gibisinden bende yan yana gelince konuşalım uzaktan alınacak bi karar değil kırılmışsın evet ama istemeyerek yaptım kırılacağını bilsem yapmazdım diyorum benden bişey saklamadığına bende eminim onun için kırılmadım diyor sizce yan yana gelince düzelir miyiz gelmeden önce ayrılır mı?

1 yıla yakın süren ilişkimde son 2-3 haftadır iletişimimiz azaldı. Ayrılmak mı istiyor, bu durum düzelir mi?