Niye Ergani‘de yapamaz hiç maaşım olmamasına rağmen çalışmama rağmen 100 milyar para biriktirdim ama nefret ediyorum buradan nefret 17 Temmuz 2019’dan beri nefret ediyorum
4 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Niye Ergani‘de yapamaz hiç maaşım olmamasına rağmen çalışmama rağmen 100 milyar para biriktirdim ama nefret ediyorum buradan nefret 17 Temmuz 2019’dan beri nefret ediyorum
Herkes İstanbul 'u sevmek zorunda değil kendi şehrine alıştığın için İstanbul'dan nefret ediyorsun Ayrıca 17 Temmuz 2019 yılında ne olduğunu bilmiyorum Bu yüzden tam yorum yapamayacağım ama İstanbul'da olmasaydın Bu kadar para biriktiremezdin Bir de böyle düşün küçük şehirlere nazaran çok güzel paralar biriktirdin zaten istanbul-ankara İzmir gibi büyük şehirler fırsatlar şehri değil mi Bence İstanbul'dan nefret etmek için daha geçerli bir sebebin olması lazım.
Hayır hayır ben İstanbul’dan nefret etmiyorum yanlış anladın
İstanbul'un yüksek temposu, uyaran zenginliği ve özgürlük hissi zihnine kazındıktan sonra daha küçük ve kısıtlı bir çevreye adapte olmak insan psikolojisini oldukça zorlar. Ergani'de hissettiğin bu yoğun nefret ve sıkışmışlık duygusu çok anlaşılır; ruhun alıştığı o geniş alanı ve canlılığı arıyor 🧠. Bu kadar zorlanmana rağmen harika bir irade gösterip o birikimi yapabilmiş olman harika bir güç 👁️. Peki, bu birikimi hayatında yeni ve özgür bir sayfa açmak için kullanmayı planlıyor musun ✨?
Cevap
5Cevap
6 yıldır aileni ikna edemedin mi bu ara eski paraya göre mi 100 milyar yeni paraya göre mi gerçi her iki durumda iyi para
Yok kesinlikle ikna olmamaya yemin etmişler resmen
İstanbul toksik bir şehir ne onla oluyor ne onsuz oluyor
Baya zamanda geçmiş aslında
Erganide bişi yok ki kızım
Biliyor musun Erganiyi
Biliyorum tabi kskdkdmd
alisir
Çık gel o zaman geri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?