Ankaradan İstanbul’a Yerleşmiş Biri
Avrupa
Anadolu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ankaradan İstanbul’a Yerleşmiş Biri
Ankara 'dan İstanbul'a taşınan biri için hangi İstanbul ilçesinin daha uygun olduğu, kişisel tercihlere ve ihtiyaçlara bağlıdır. Avrupa Yakası genellikle iş merkezleri, alışveriş merkezleri ve birçok sosyal etkinliği içermesiyle bilinirken, Anadolu Yakası daha sakin ve yeşil alanlara yakın olma avantajına sahiptir. İş yeri konumu, sosyal aktiviteler, ulaşım tercihleri gibi faktörleri göz önünde bulundurarak karar verebilirsin.
Cevap
39Cevap
Avrupa bence
Ben ankaradan İstanbul’a taşındım kesinlikle ikiside değil ama Anadolu yakası yine iyidir Avrupa berbat
avrupa yakasında yaşıyorum konum ihtiyaçlar ulaşım vs çok kolay ama acayip kalabalık ve sürekli bir trafik var yaşanılacak tek yer İstanbul da Anadolu yakası
İstanbul'a taşınan birisi her gün işe gidecek ve ofiste çalışacaksa işine yakın bir yerde yaşamalı. Aksi takdirde gününün büyük bölümünü trafikte bir arabanın içerisinde geçirir.
Oğlum kaç yaşındayım yeminle yorumdakilerde öğrendim iki yaka arasındaki farkı. Garip neyse bir daha yolum İstanbula düşerse bunu küpe olarak takarım kulağıma
İstanbul'da yaşamıyorum ama Anadolu yakası iyidir hoştur öyle hissetmekteyim bi kez gitmiştim oraya kendine aşık ediyor hınzır şey
Bence kesinlikle Anadolu Yakası. Hem trafiği daha sakin, hem Avrupa yakasına göre daha yeşil, hem de keşmekeşi daha az..
Anadolu yakası İstanbul un yaşanılacak tarafıdır. İş mecburiyeti yoksa daha sakin ulaşım açısından da rahattır.
Bir kere Avrupa diyen kimseyi tınlama. Avrupa, avrupa yakasına değil Arabistan'a benziyor. Bu bir. İkincisi eğer iş sıkıntısı çekerim diyorsan gitt ama iş yerine her gün geç kalırsın o trafikte koşarak gitsen daha hızlı yetişirsin işe. Bütün pislikler hep karşı tarafta. Binalar iç içe ve eski. Hava alınmıyor. Cehenneme gitsen daha ferahtır. Gezmeyi seven biri olarak karşı denince bacaklarım mıhlanıyor.
Valla net söylüyorum yaşamış biri olarak bu durumu Anadolu yakası favorim :)
İstanbul'a gittikten sonra Avrupa'da yaşasan ne olacak ki? Anadolu'ya yerleş bence.
Kalabalık olsun diyorsan avrupa yok ben sakinlik istiyorum dersen ana dolu yakası derim
En guzeli aynen ben geldim neden yazamadım ama
İstanbulun iki yakası bir araya gelmiyor artık ama Anadolu yakası nisbeten daha iyi.
Anadolu yakasında. Kesinlikle daha sakin ve daha az trafik var
İşi neredeyse yakınında... Çalışmıyorsa Avrupa Yakası daha "İstanbul"dur.
Bu şehrin de iki yakası bir araya gelmiyor ehehe
Avrupa yakasına gitsin biraz aksiyon görsün angaradan sonra
Ben yurtdışından taşınacağım desem hangisini bana tavsiye edersiniz?
Avrupa
@obirgezgin Anadolu ya git. Uyma buna
Avrupa daha güzel bnce
Ankara 'da yaşıyorum ben
Uzaydan bile gelse anadolu yakasinda kalsin. Avrupa yakasi cok garip bir yer.
Anadoludayım ben karşıya göre daha sakin bence
Bence avrupa yakası her yer birbirine çok yakın ancak istanbulun trafiği bitmez
avrupa tam kesmekes trafik kirlilik karmasa anadolu o kadar degil
Avrupa'da yaşamasın hepten kafayı yer fkdkdk
Bence Anadolu
Ben Ordudan taşınacağım, Anadolu iyidir.
Anadolu yakası onun için daha uygun olacaktır. 👌
Anadolu daha sakin yer oturmak için
İkisinde de yaşamadığım için
avrupa da gezilcek yer daha cok bence
Ne kadar parası varsa ona göre bir yerde
Hiç gitmedim ama Avrupa iyidir
Daha hareketli daha güzel..
Adalarda yaşasın jdjdıd
Anadolu yakası..
Her ikisi nin ortasın da 😃
Anadolu daha uygun olur senin adına
abla avrupada turk kalmadı sakasız
Anadolu iyi gelir o kişiye
Anadoluda yasanir avrupada gezilir
tabii ki anadolu.
Anadolu
Anadolu
Anadolu yakası
Avrupa yakası
Anadolu daha Uygun
Avrupa tabiki de bence
avrupa
Bilmem kim bilir
Avrupa
Paradan haber ver
A şıkkı
Avrupa
Her şey avrupada var ama anadolu daha sakin.
Anadolu
Anadolu bence
Avrupa daha iyi
anadolu
Anadolu kesinlikle.
Avrupa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?