Ailem İstanbul dan Ankara ya taşınmak istiyor ama ben ankarayı sevmiyorum mamak tarafına taşınmak doğru mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 1 yıl
Aile tercihinizi saygı duymak önemlidir ancak aynı zamanda kendi isteklerinizi ve duygularınızı da dikkate almalısınız. Aile ile görüşerek, neden Ankara 'yı sevmediğinizi ve Mamak tarafının size nasıl bir hayat sunacağını konuşabilirsiniz. Eğer aile tercihi ile uyumlu olmayan bir yerde yaşamak sizi mutsuz edecekse, onlarla birlikte taşınmanın size zarar vereceğini düşünebilirsiniz ve başka bir çözüm arayabilirsiniz.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
7Cevap
Bu şehri hem seviyor hem sevmiyorum. Sadece bağımlılık yapıyor 😅 bence seversin ama görünüş olarak bir İstanbul bekleme.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Mamak biraz sakin, iş imkani nedir bilemiyorum 👍🏻
01 Yorumla- Gizli Üye(36-45)1 yıl
Kimin tavuğuna kış dedin, hangi camiyi taşladın, anne ve babanın bedduasını mı aldın, ayakta mı işedin , ne yaptında Ankara 'yı listene yazdın.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı. Ankara 'nın sakinliğini seversiniz hafası sert insanları mert olur
00 YorumlaBen de Mamak'ta yurtta kalıyorum, Ankara 'da okuyorum. İlk geldiğimde alışamadım, sevmemiştim.
Ama şu anda da memlekete dönmek istemiyorum. İşler tersine dönmeye başladı.
00 YorumlaYanlis. Denizden cikmisa dönersin
04 Yorumla- u1 yıl
Bence mantıklı
00 Yorumla - 1 yıl
Neresi işinize geliyorsa
00 Yorumla - 1 yıl
Öyle bir hata yapma bence
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 yıl
Yok ya başka bir semt seçeneği yok mu
04 Yorumla- Cevap sahibi1 yıl
Bende Ankara hariç bir yerde yaşamak istemem
- Gizli Üye(18-24)1 yıl