Bence evet
Ben İstanbul da yaşıyorum
İzmir'e arkadaşımın yanına gitmiştim
Oyundan tanıştım 13 seneden sonra ilk kez yanına gittim
İzmir Hatay'a.
İzmir'in insanları çok farklı
İstanbul daki gibi değil
Oraya gidince anlıyorsun02 Yorumla- Soran1 yıl
Hadi bakalım🙏
En İyi Cevaplar
- 1 yıl
İzmir hareketli değil haklısınız. Can sıkıcıdır buralar. Lazım oldukça gelir gidersiniz. Gelmeyin boşu boşuna, düzeninizi bozmayın. İstanbullular gele gele buradaki gayrimenkul fiyatları tavan yaptı. Herkes yerinde sağ olsun.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
- 1 yıl
İzmir çok kötü kokuyor özellikle körfez berbat bornovada aynı şekilde kokudan İzmir'e geldiğimi anlıyorum İzmir eski İzmir değil insanları ortamı ben çok sevmiyorum ama özlüyorumda garip bi iliski var aramızda😅 bide İzmir abartılığı kadar değil
00 Yorumla Valla İstanbuldan tasınmak mantıklı ama İzmire mi bilemedim deprem bekleniyo ya
16 Yorumla- Soran1 yıl
Deprem her yerde var :)
- Soran1 yıl
Ben Başakşehirdeyim buralarda çok nezih güzel siteler var ama tabi hiçbir yere güven yok artık haklisin 🙏
- Soran1 yıl
Evet hiç sorma ben aslında güzel bir sitedeyim ama güvenemiyor insan
- 1 yıl
Bence İzmir daha güzel günün birinde hayalim İstanbuldan taşınmak başka bir şehire
12 Yorumla- Soran1 yıl
Hadi bakalım umarım gideriz :)
- 1 yıl
Umarım inşallah
Aile & Toplum konusunda 616 cevap paylaştı. Ben istanbuldan gitmek istemezdim.. :)
İstanbul’da doğup büyüdüyseniz zorlanırsınız diye düşünüyorum ama kendinizi daha iyi bilirsiniz? Ne iş yapacaksınız İstanbul yerine İzmir’de?10 Yorumla- 1 yıl
İstanbuldan daha iyi bende İzmir yani olaysız vs ama İzmir bence Ankara 'dan sonra yaşanılabilir kentlerden
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 yıl
Ben İzmir 'i sevemedim. Kocaman bir köy gibi düşün. Zenginlerin ve fakirlerin olduğu yerlerin net çizgilerle birbirinden ayrıldığı, bakımsız ve pis bir yer İzmir .
43 Yorumla- Soran1 yıl
Evet bunu ben de farkettim gittiğimde
- Cevap sahibi1 yıl
İzmir sakin mi diye bazıları yorumlarda belirtmiş. Sanıyorum bu arkadaşlar hiç İstanbul'a ayak basmamışlar :D
- 1 yıl
İstanbula alıştıysan İzmir sarmaz. İstanbuldan sıkıldıysan düşünebilirsin belki.
10 Yorumla - 1 yıl
Hayatında yapacağın belki de en mantıklı şey olduğunu buraya taşınıp yaşamaya başladığında anlayacaksın
11 Yorumla- Soran1 yıl
İnşallah seviyorum İzmir'i :)
- 1 yıl
Biz 18 yıldır İstanbul’da yaşıyoruz ablam buradan eşiyle beraber İzmir’e taşındı bucaya eşi de burada yaşıyordu o kadar çok sıkılıyorlarmış ki dayanamıyorlar çok sıkıcı diye alışamadık bir türlü diyor iki senedir ordalar buraya taşınmayı düşünüyorlar ben de gittim dört hafta kaldım dayanamadım geri geldim
10 Yorumla ederim orada büyük şehir hem, ve de İstanbul depremi bekleniyor orada kalma bence, önce can sağlığı
02 Yorumla- Soran1 yıl
Sen İzmir de mi yaşıyorsn
İstanbul kadar hareketli değildir derken?
Sorunun troll olduğunu düşünmek istiyorum :D
11 Yorumla- Soran1 yıl
Evet. Sence öyle mi?
- Gizli Üye(25-29)1 yıl
İstanbul'da doğdum büyüdüm izmirliyim ve şu an İzmir'de yaşıyorum. izmir’e hareketli değil demen baya komik hayatında hiç gitmemişsin.
11 Yorumla- Soran1 yıl
"İstanbul kadar" hareketli değil dedim neden yanlış anlıyorsunuz? Bu kadar mı okumanız yok?
- 1 yıl
çok daha güzel
İstanbul da yaşayan biri olarak söylüyorum00 Yorumla İstanbuldan kaçma şansın var ve bunu sorman olmadı
00 Yorumla- 1 yıl
haklısın İstanbul kadar hırsızlık gasp katil olmuyor
00 Yorumla - 1 yıl
İstanbul'dan fırsatını bulan kaçsın arkadaş. Ne yapıyorsun İstanbul'un hareketliliği içinde?
00 Yorumla - 1 yıl
İş içinse yapacak bir şey yok. İzmir de gayet güzel bir şehir zamanla alışırsın
00 Yorumla - 1 yıl
Çok diğil ama İstanbul dha tehlike arz ettiğinden doğru olabilir
00 Yorumla - 1 yıl
Orada da deprem felaketi var burada da var. Memlekette sabit bir yer yok.😂
00 Yorumla Aman uzak dur hen 3 ay oldu biktim izmieden
10 Yorumla- Gizli Üye(30-35)1 yıl
Chp nin yönettiği illeri tavsiye etmem pislik koku susuzluk yolsuzluk hepsi var pişman olursun
00 Yorumla İzmir hareketli değil mi araştır derim
01 Yorumla- Soran1 yıl
İstanbul kadar diyorum
- 1 yıl
Deprem kapıdayken İstanbul'da durmak hata bence
00 Yorumla - 1 yıl
Sıkılırsın ama rahat hissedersin
00 Yorumla Dünyanın en saçma tercihi diyebilirim
00 Yorumla- u1 yıl
Evet mantıklı bence
00 Yorumla - 1 yıl
İzmir daha iyi İstanbul'dan
00 Yorumla - 1 yıl
Yani bir fark yok bence
00 Yorumla İş içşmse mecbur taşınmayacak mısın
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Ben olsam hemen giderim, İstanbul sıkıntı
02 Yorumla- Soran1 yıl
Niçin?
- 1 yıl
İstanbul başka bence
10 Yorumla - 1 yıl
Hareketli büyük değil derken hiç İzmir'e gelmemişsin galiba
11 Yorumla- Soran1 yıl
"İstanbul kadar" ifadesini anlamayacak kapasitede olamazsın.
İzmir gibi biryere ayıp olmuş
00 Yorumla- 1 yıl
Mantıklıdır
00 Yorumla - 1 yıl
Evet
00 Yorumla - 1 yıl
Mantıksız
00 Yorumla - 1 yıl
Sıkılmazsin
00 Yorumla - 1 yıl
Mantıklıdır
00 Yorumla - 1 yıl