Bazen dışarı çıkıyorum alışverişe gezmeye vs bir ara işe başladım sonra bıraktım hiç arkadaşım vs yok ailemle yakın değiliz kocam işten çok geç geliyor çok sıkılıyorum iyice psikolojim bozuldu
4 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bazen dışarı çıkıyorum alışverişe gezmeye vs bir ara işe başladım sonra bıraktım hiç arkadaşım vs yok ailemle yakın değiliz kocam işten çok geç geliyor çok sıkılıyorum iyice psikolojim bozuldu
Cevap
19Cevap
Ama'Dan once kullanılan cümlenin hiçbir anlamı yokmus, sadece kendini avutmak ve karşındakini ikna etmek için kullanılan boş bir cumleymis, uzmanlar öyle diyor
Yanlış bir eş seçimi olduğunu anlamaya başlıyorsun gibi
Öncelikle yorumlardaki seni kışkırtan özele çekmeye çalışanlara lütfen şans verme kendine aktivite yarat dizi film yemek gibi alışveriş
Evli biri olarak sana söyleyeceğim şey arkadaş edin belli ki ailenden ve yaşadığın şehirden uzak bir yerdesin
Kitap oku
Hobi edin kendine
Resim müzik enstrüman ile ilgilen
İlgilenmiyor mu senle hiç kocan cinsel yaşamınız nasıl?
Arar ama konulacak konu yok yani konuşmayı sevmiyor enerjisi hep çok düşük benim yanımda sıkılıyorum ben de
Hmm cinsel yaşamınız nasıl? Kozan'dan mı sıkılıyorsun sevmiyor musun artık yoksa
Koza derken
Kocandan dedim koza diye algılayıp çevirmiş klavye ya 😂
Kocamdan sıkılmıyorum ama hep geç geliyor
Hmm cinsel yaşamınız nasıl
Aldatıyor olabilir seni eve sürekli işteyim mesaiye kaldım vs gibi yalanlar söyleyip geç geliyorsa söyliyim
Esnaf kocam kendi işi ama
Olabilir, bu aldatmayacağı anlamına gelmez
Sen ister miydin başkasıyla kaçamak merak ettim
Spora yazıl pilatese git bi aktiviteye katıl bence arkadaş da edinirsin kendini de meşgul edersin
Merhaba, Allah mesut etsin. Ek görevler kavramı vardır. Aman boş ver dersen bunalırsın.
kocan işteyken seni mutlu edecek birileri lazım
Var arkadaşlarım ama sıkıcı telefonu sevmiyorum
spor veya etkinlik edin kendine İstanbuldaysan çok var
Komşularla muhabbet kur, uzak mesafedeki arkadaşlarını eve davet et vs
burada arkadaşın olur sosyal çevren...
Biraz kaçamak yap heyecanlı olur
hobi edinebilirsin yemek örgü vs
sana nasıl yardımcı olalım? ne isterdin
Cocuk dogur
Erken daha
Oylanacak bişeyler lazım
öncelikle kendine bir arkadaş bul
Yanlış yola gideceksin
Eşin nerde
Nerde yapıyosun
Sevmiyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Evlilik sonrası değişen düzen ve sosyal çevrenin daralması kendini yalnız hissetmeni çok doğal kılıyor. Kendine ait küçük rutinler ve hobiler edinmek, yalnızlık hissini hafifletip sana iyi gelecektir. Dışarıda katılabileceğin kurslar veya yeni sosyal alanlar aramayı düşündün mü? 🧠✨ Bir de eşinle bu hislerini ve zaman paylaşımınızı açıkça konuştun mu? ☕