AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
320Cevap
Tek adam kaldı oda Cristiano Ronaldo !
st.krampon.net/articles/0a6992ec-9791-4b/3.jpg
Diyosun :))
Haha a rusi
LOL evet Kir-istiyen Ronaldo
Heryerden çıkıyon amuhakym
Paranın değiştiremediği tek insan !
https://i.hizliresim.com/j4laqD.png
bence olmasi gerektigi kadar olmali. fazlasi insanin hayallerini koreltiyo sahsen ben hayallerim icin calismayi alin teri veya gozyasi dokmeyi isterim. para insani hissizlestiriyo bence.
Para insana mutluluk vermiyor, sadece rahat yaşamasını sağlıyor o kadar. Kısacası para o kadar da büyütülecek bir şey değil. Her ne kadar onsuz olmasa da. O kadar büyük bir şey değil.
Allah herkese hayırlı kazançlar nasip etsin.
Para tabiki önemli ama herşeyin önüne geçecek kadar değil aslaaa para herşey değildir herşeyin önemlisi helal para alın teriyle kazandığın para kadar güzel bişi yok ama malesef günümüzde çoğu kişinin ana babası para
Para icin herseyi yapanlar var buluncada degisip ruhunu satarlar. Sahsen ben parayi bulursam yerim istedigimi alir satarim bulamazsamda olaniyla yetinirim~
En altıda gördüm belli seviyede zirveyide hiç bir zaman ulaşamayacağım yerlere yükseldi milyonlar kazandım sonra tekrar aşağı düştüm ama hala aynı kişilikteyim değişenim vururum kazam yoktur anlata bildim dimi
Para değil saygınlık için çalışırım !
Para da önemsiz değildir.
Yerine göre davranırsın paraya tapmak değil paraya hükmetmek önemli olan
paraya tapan sonradan görme denilen görgüsüzlük anıtı timsalidir!
Para beni hiç değiştirmedi ama değiştirdiğini düşünen insanlar çok oldu Türkiyeye gelince.. Kendi ülkemde gurbetciyim diye yolunmaya çalışıldığımı biliyorum. Onlara göre bir taraflarımız hep havadaymış..
Paraya asla değer vermem alt tarafı bir kağıt parçası ben daha çok miktarı ile ilgilenirim ve para beni değiştirmez ben onu değiştiririm konforlu bir hayat ile
Anlaşıldı..
Ne anladın?
Zaten paran olunca muhtemelen konforlu bir hayat olur..
Ben daha çok bu konforlu hayata bağımlılık ve paranın getirdiği rahatlığın göz boyayıp herşeyi paradan ibaret sanan insanlardan bahsediyorum umarım sende anlamışsındır ;)
Her şey paradan ibaret oluyor zaten konforlu hayatı beleşe mi veriyorlar sanıyorsun :D
Yahu beleş veriyorlar demedim..
Bu konforlu hayatında birgun elinden gide bilme ihtimalini düşünürsek ve paranında geçici bişey olduğunu bilirsek paraya bu kadar tamah etmez ve mutluluğu parada aramayız..
Neyse fikirlerine saygı duyuyorum bayım ;)
Bu fikri fakirler savunur (kendini avutur)
Zenginler unutur
Üzgünüm şakalaşmalar bir yana
Gerçekleri konuşalım dersen gerçekler bunlar derim ne kadar zengin tanımışsam kendinden başkasını düşünmeyen rahatlarından ödün vermeyen insanlardı
Ne kadar fakir tanıdı isem hepsi bu düzene nalet ederlerdi hepsi ölüp gideceğiz diye dem vururdu sonra ellerine para geçince o nefret ettikleri küfür ettikleri zenginlerin tıpkısının aynı oldu...
Diyeceğim o ki bir insanı para ile sınamadan Asla diyemezsin ben değişmem diye değişmem diyenler yalan söyler neden mi sana hemen ıspatlayayım şu an asgari ücretle geçinmeye çalışan insanların çalıştıkları işlere bakabilirsin para için ne iş yapıyorlar aç kalmayım diye sence bu adamın eline para geçse eskisi gibi kalabilir mi?
Diyeceğim o ki Allah erkeğe sınav olarak kadını
Kadına da parayı vermiş Kimse değişmem diye güvenmesin Mevlanın bir sözü..
Nice insanlar gördüm, üzerinde elbisesi yok. Nice elbiseler gördüm, içinde insan yok.
Bence paranin sadece bir kagit parcasini oldugunu ve insanin ondan ustun oldugunu unutan insanlar cogunlukta para kimseyi degistiremez aslinda insan kendini degistirir ufacik bir atesle yanip kul olacagini unutuyorlar
Kesinlikle.. İnsan kendi değerini kendi biçer..
Yani insan kendi istemedikten sonra trilyonlar degistiremez
Aynen..
Zaten herkes bizim gibi dusunse ortada ne ihtiyacli insan kalir nede kendini zirvede goren insan
Zaten ozaman aç insan kalmazdı..
Tabiki ben o durumdaki insanlarimiza gercekten uzuluyorum ama elinde parasi olup ta bir ekmek almayanlarada oyle kiziyorum kendilerini havali sanirlar ne kadar aciz acinasi bir posizyondalar halbuki
Öyle olanlarda var tabi.. Ama aslın sorun en büyük sorun hatayı kendimizde aramamak..
Bak oncelikle sunu ogrenmeliler parayi insan tasir cebine veya cuzdanina hapiseder ve insan izin vermeden ordan cikamaz yani para biz nasil istersek oyle olmak zorundadir sorun burada
değiştirme unsurlarına bağlı. kişisel bakım çevre vs durumlarında değişme görülmesi çok normal. ama karakter bozukluğu sadece para ile alakalı değildir sanırım :)
Bunu anlayabilmem icin paramin olmasi lazimmmm ciddi anldada ihtiyacim var zaten arkadaslarimin borcu filan var onlari kapatmamiz gerekli onceliklee
Benim değişirim diye korkumdan hiç zengin olma hayalim yok, olmadı da..
Ben böyle güzelim.
"Malkara-Keşan oooppala paşaamm" lafıyla mutlu olan insanım ben :D
bence dünyada ne kadar paracı insan varsa bir o kadar para değer vermeyen insan var. Dünya zıtlık üzerine kurulu. o yüzden cevabım kesinlikle var.
Paranın degistiremiycegi insan elbette vardır. Bunun sebebi doğru miktarda paradan bahsetmemiş olmaktır. Neticede money talks bullshit walks
Çok Şükür Elim Ayağım tutuyor Allah rızkımı da veriyor Fazlasını İstemem Kimseye Muhtaç olmayayım Allah'tan Başka yeter sonuçta kazık çakmayacağız
Var elbet olmaz olur mu? Q ölmek üzere olanlar 2 de ölenler. Para hiç bir şekilde değiştirmez onları. Gerisi yalan dolan. Inanma.
Paranim miktari ne olursa olsun insan benligini bilirse hic de degismez Parayi verende allah alanda az olsun temiz bir hayat olsun
Kalmamıştır çünkü dünya yüzüne kime 1milyon dolar verirsen (zenginler hariç) senin kölen olabilir istediğini yapabilir
Kalmamistir. Çünkü insanlar parayi hayatlarini veya kendilerinin degisimi icin isterler. bazilari iyi yönde bazilari ise görgusuzce degisir ama degisir.
Para amaç değil araç olmalı derler. Genelleme yapmak istemem ama çoğumuz paranın kölesi haline gelmişiz. Paranın değiştirmeyeceģi insanlar elbet vardır. Ama çokta değil bence
Para her dönem de araçtı bu dönemde de araç sadece amaçlarıma ulaşmak için araçları kullanırım, araçların başka görevleri yoktur...
valla benim bugün temizlikçi tutacak param olsaydı ben çok değişirdim. tipim kaydı resmen o kadar yoruldum ki... yeni oturdum. :)
Bende para olsa değişmezdim mesela param yokken kimseye para vermem olsa da vermem. Para beni değiştiremez. :D
Radikal değişimler, aile yapısı bozuk, eğitimi, kişiliği oturmamış insanlarda hep değişimler yaratır. Ve bunlar hep olumsuz anlamda olur.
para beni değiştirir çok daha fazla yardımsever olurum. .
demem o ki iyi yönde de kötü yondede değişim olablir. . kişiden kişiye değişir. . inşallah cok birgün çok zengin olurum. .
Sen yardımsever biri misin? :P
Türkiye'de herkes yardımsever biri olduğunu söyler, ben hiç yardımsever birini görmedim. Herkes nasipse Allah senin de dualarını duyar kardeşim, bizim elimizden birşey gelmez kardeşim diyor :D
kendime göre evet amin; )
@ewlby3
Neye amin dedin be sen şimdi?
Kimse yardım etmiyor dedim.
sanmıyorum :D beni bile değiştirdi normalde düz uzun saçlıydım :D çok değil 2 bin tl para geçti elime heman rasta yaptırdım :d durumu sen düşün :D
Para, en başta eşim veya sevgilimle daha sonra da aile ile aramdaki ilişkiler haricinde herşeyi etkileyebilir. Ama bu tür maneviyatlara yaklaşmasına izin veremem, özellikle sevgilimle aramda olana.
Elbette insanın hayatında bazı değişikliklere yol açar lakin önemli olan değişmemesi gereken şeylerinde insan tarafından değiştirilmesi ;)
Para önemli tabi ki ama kendisine köle edecek kadar da önemli olmamalı. Yetecek kadar olsun. Fazlası iyi değil.
Elbette.. Zaten aslında bizim hayatımızın her yerinde değilde olması gerektiği yerde tutsak daha iyi sonu. lar almazmıyız?;)
Dünyadaki açlık ve sefaletin nedeni yoksulları doyuramamak değil, zenginleri doyuramamaktır!!!
https://i.hizliresim.com/lknjak.jpg
beni değiştirmedim kendimi bildim bileli param var çünkü..:D
ha yarın bir gün parası kalsam değişir miyim... bilmem...
Para dediğin nedir ki ya :D Rahatım için paraya değer vermem ben. Gerekirse her yere yürürüm ama param yok diye kimseye ağız burun eğmem :)
Ben im parayla hic aram iyi olmadi . ve insanligin para icin her seyi yaptigini gorunce sadece üzülüyorum.
Var BEN!! Durumum iyiykende ayniyim kötüykende. Paraya sahip oldum diye g*tüm kalkmaz, insanliktan cikmam. Paraya tapmam.
Doğru diyorsun insanlar sevdikleriyle imtihan olurmuş boşver parayı sevenleri paraya tapankari zerre adam değiller vesselam
Eğer görmüş geçirmiş bir ailede yetişmişse o insanı kimse değiştiremez diye düşünüyorum.
Haklısın. Bide en önemlisi inancı olan biriyse, paraya olması gerektiği kadar verir diye düşünüyorum;)
İnanç da o konuda engel değil =)
Kanaat'i bilmeli insan öncelikle =)
İnanç kanaati öğretir.. Kanaatin ne demek olduğunu en iyi bizim dinimiz içerir ve tabiki bunu sana anlatacak aksedecek aile eğitimi :)
O da var tabii =)
Ben degismem mutlu oldugum icin mutlu olursam eskisinden daha iyi olurum annem babam kardesim yanimda olsun sevdigim kadin yanimda olsun dunyanin en mutlu ve huzurlu insaniyim
para yüzünden manevi değerlerin umursanmaması çok kötü bişey , paranın değiştiremeyeceği namuslu alın teriyle parasını kazanan insanlar yok denecek kadar az nerdeyse
Herşeyin başı para oldu artık. :D
https://www.youtube.com/watch?v=0THO274kJc4Vardır elbette. İnsanlıktan tamamen umut kesmemek lazım ve bunu sana 2 buçuk yıl önce paran yok diye çok sevdiği kız arkafaşı tarafından terk edilmiş biri söylüyo :)
değiştirmez demek istemiyorum çok paran olsa arkadaş ortamından tutta yediğine kadar herşey değişir haliyle insanda değişir
Umarım iyi yönde değişir.. Bu kişinin elinde ;)
orası öyle tabiki
Para bir nebze ihtiyaç ve istek katşılama aracıdır parasızda mutluluk her turlu olunur yaptıgın işe değer vererek bile parasız mutluluk olur şahsen ben degişmezdim para mı yoksa mutluluk mu deseler Allah büyük derim ve mutluluğu seçerdim
para insanlar arasında araçtır nezaman arac olmaktan cıkıp amaç olursa insanlıktanda cıkarsın yoldanda. beni degiştircegini düşünmüyorum. para olmasa nolur gönlümüz zengin.
EN ZENGİN İNSAN, ENGÜÇLÜ ARKADAŞLARA SAHİP OLAN İNSANDIR...
Arkadaşıma 65 borç verdim ertesi hafta bana dediki 35 vermiştin bende 3 4 kere yok 65 dedim inatla 35 dedi bende uğraşmamak için 35 dedim aldim parayı bu buna ornek mi? Önem vermem biraz enayi işi gibi olmuş ama yakin arkadaşımdır sorun etmedim
paranın değiştiremeyeceği insan yoktur ;) ancak dogma büyüme zengin adamlar degismez parayı gorunce
Bence para insan değiştirmez, içinde var olanı ortaya çıkarır
varsa da bu devirde o insanın kıymeti yoktur. onu da parayla ölçerler.
Köy hayatı yaşamayı hayal ediyorum ama olmayacak galiba :D
Parayı bulup değişmek istiyorum. Problem değil, bana da sonradan görme desinler. 😄😄😄😄😄😄
Bill gates...
Daha ne değiştircek dünyanın en zengini olmuş... Yani onu daha değiştireek para yok dünyada diyim...
ne haşası yahu. insanların %90'ı paraya tapıyor.. zengini de, fakiri de böyle.
karakterle alakali , ama karaktersiz insanlar gun gectikce cogaliyor 😊
para mıktarına baglı insanın hayat standrtları degıstıkce cevresındekı ınsanlar ve fıkırlerıde degısır
Acaba ben degisir miyim :D denemek lazim hagshd sana veriim bir hesap numarasi shds birlikte gorelim hsgsd
haklısın bir lira için bile kavga çıkartan koskoca adamalr gördüm :D
Para zerre kadar umrumda değil önemli alan bu hayatta karakter ve ilkeli olmak :)
"Her insanın bir fiyatı vardır."
Not:Genel konuşmamak lazım ama bu devirde böyle.
Para beni değiştirir ama şöyle değiştirir. Giyimim hayatım yaşam tarzım değişir zaten değişmez diyen yalan söyler ama kişiliğimden asla ödün vermem.
Ben değişmem herhalde çünkü yüklü bir para geçmedi elime.