Para aslında insanı değiştirmez orada bir yerde gizlenmiş kisiligini açığa çıkarır. Kimisi daha cömert ve yardımsever olurken kimisi de şeytana papuc giydirecek kadar cirkeflesir. Ancak comertlikten kimsenin bir hayır göremediği de doğru
Parayı bulan ya da bulmayan, hiçbirimiz bir saniye önceki halimizle eşdeğer olamayız. Ki "para" gibi bir dış etken az ya da çok değişime yol açar, normaldir. Önemli olan değişimin yönüdür.
Değişmezse bulduğu paranın a*k. Değişecek tabii ki. Değişim illa ki negatif yönde olmak zorunda değil.. Bulduğu/kazandığı parayı hayatına yansıtmayan insan benim için a*ptaldir.
Kısmen değişiyordur buda biraz normaldir çünkü oturduğu muhit değişiyor gittiği mekanlar değişiyor çevresi değişiyor ama önemli olan geçmişini unutmayıp mütevaziliğini kaybetmemeli yani ne oldum delisi olmamalı bu tabiyki biraz karakter meselesi
Para öz güven getirir ve bu hayata her şey ama her şey para olduğunu görürsünüz bir rahatlık verir ama maalesef sevilmek gerçek manasıyla gelmez sadece çıkar menfaat içerisinde sevilirsin
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Deģiştirir, havalandırır, gö.. nü kaldırır çoģu kişinin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Evet çoğu insan değişiyor maalesef.
Para aslında insanı değiştirmez orada bir yerde gizlenmiş kisiligini açığa çıkarır. Kimisi daha cömert ve yardımsever olurken kimisi de şeytana papuc giydirecek kadar cirkeflesir. Ancak comertlikten kimsenin bir hayır göremediği de doğru
Parayı bulan ya da bulmayan, hiçbirimiz bir saniye önceki halimizle eşdeğer olamayız. Ki "para" gibi bir dış etken az ya da çok değişime yol açar, normaldir. Önemli olan değişimin yönüdür.
Değişmezse bulduğu paranın a*k. Değişecek tabii ki. Değişim illa ki negatif yönde olmak zorunda değil.. Bulduğu/kazandığı parayı hayatına yansıtmayan insan benim için a*ptaldir.
Yani ne kadar insanlar değiştiğini kabul etmese de paranın verdiği rahatlık ve özgüven ile değişmeyen yoktur
Kadının iyisi yoklukta adamsın iyisi bollukta belli olur demişler. Parayı görünce değişen insan kalitesizdir
Parayı bulan makamı yükselen gerçek yüzünü ortaya koyar erkek karıyı boşar kadın sinsi yüzünü gösterir
Ben değişiyorum param olunca mutlu ve iyi birisiyim ama param bitince kavgacı kötü bir Koreli bebek oluyorum abiş.
Neden değişmesin ki? Paranın ne anlamı kalır o zaman.
Para alkol gibidir insanın gerçek kişiliğini ortaya çıkarır
para artınca para sevgiside artar bu yuzden serefsiz olursunuz
Kesinlikle değişir dünya benim sanır ama kefen toprak alır götürür
Lidyalılar mutasyon geçirmiş olabilir o zaman raplikanlar Lidyalı o zaman 😂
Lidyalılar yok oldu diye biliyorum bu da bir değişimdir
ben değişmedim ama çok değişenle karşılaştım
Kısmen değişiyordur buda biraz normaldir çünkü oturduğu muhit değişiyor gittiği mekanlar değişiyor çevresi değişiyor ama önemli olan geçmişini unutmayıp mütevaziliğini kaybetmemeli yani ne oldum delisi olmamalı bu tabiyki biraz karakter meselesi
Para öz güven getirir ve bu hayata her şey ama her şey para olduğunu görürsünüz bir rahatlık verir ama maalesef sevilmek gerçek manasıyla gelmez sadece çıkar menfaat içerisinde sevilirsin
Deģiştirir, havalandırır, gö.. nü kaldırır çoģu kişinin
Evet keşke biz de değişsek dksjsfk
parayı her insan bulabilir bulmayabilir o insanın karakterinde ego kibir yok ise her türlü değişmez o kişi
Ben hariç evet
Bence gerçek kişiliğine kavuşuyor.
Değişir ki değişmelidir de
Bazıları değişiyor
Ekseriyetle evet
Evet ama ben bulursam söz değişmeyeceğim 😃
Bilmem öğrenmem için bana para verebilirsiniz 😅
Para insanı değiştirir
bi gün parayı bulursam yazacam
Sonradan görmüşse Evet ama hep zenginse değişmez
Bizi yönetenlerden pay biç. değişmedilermi.
para, yiğidi bile bozar.
Bir ben değişmedim heralde
valla ben degismiyorum gerisini bilmem
Evet değişiyor
Değişiyor
Evet fazlasıyla
Degişir
Evett
değişiyor
%90'ı değişir
değişir
@Larisse katılıyorum ama her insan değil bence