AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
320Cevap
Evet para benim içinde çok değerli ama brni değiştirebileceğine inanmıyorum. Paranın değiştirmediği insan sayısı bütüçle bakılınca belli olacak kadar az maalesef..
Cok hassas bir mevzu damarima bastin yazayim bir kac kelam paraya taparcasina seven bir insan bence kendini pazarliyor demektir satiyor yani resmen bedenini
yaşam şeklim değişebilir ama karakterim asla. yine aynı arkadaşlarımla takılırım mesela. aksini düşünemem bile.. yine aynı şeylerden hoşlanırım. şu fakir bu zengin ayırt etmem ASLA.. aynen devam..
Para beni değiştirme. Çünkü param yok ve olmayacak. :):
cahilliğin kutsandığı bu ülkede bunu yargılamak saçma bence
Para insani değiştirmez. Onlar zaten öyledir. Para bunu öne seren bir neden iste.
Eşime çocuğuna yeticek kadar param olsun yeter. Fazlasında zarar azida.
Param olsada olmasada hiç degismedim çünkü paranın degeri oldugunu dusunmuyorum
Para, insanı değiştirmez! İnsanı öz benliğine taşır. Önemli olan para değil paranın miktarıdır.
paranın degistiremeyecegi hiçbişey yok bu kadar kesin ve net söylüyorum
para zayıf insanları değiştirir güçlüleri değil..
Acizliğini aşikar etmek isteyen insanın parası olması yeter diyorsun yani ;)
insanların mutlak güçün para olduğuna inandığı sürece zayıfların sırtına basmaktaan çekinmeyecektir
Kesinlik haklısın..
Kaldı tabiki bir örnek vermek gerekirse dünyaca ünlü ikea mağazalarının (mobilya devinden bahsediyoruz.) sahibi avruanın en eski otomobillerinden birine biniyor. Fiyatı 2000 euro. Türkiyede Vehbi Koç mesela. Adam son derece sade yaşadı.
kalmamıştır heralde üniversite okumaya geldim antalyaya ama paranın hesabını yapmaktan okula bakamıyorum :D
Allah hayirlisini versin belki çok param olur yoldan saparım Allahim hakkimizda hayirlisini nasip etsin
Degisen cok insan tanidim bana cok para vermesin. O yuzden kendime guvenemiyorum Allah'im rahat gecinebilicegim kadar verse yeter.
Babam zengin pparamizin hhesabinibilehhesabinibilemiyorum aamaben kotu anlamda hic degismedim ssimarikdegilim
üç kuruşluk kağıt parçasına beş lira değer verirsen yeri geldiğinde o üç kuruşluk kağıt parçası senin de beş kuruşa başkalarına satılmana neden olur
parayla imanı yanyana tutmayı beceren cennetlik zaten cennetin çoğu fakirler ve kadınlardan oluşuyormuş...
eşeklerdir.
eşşeğe altın semer vurmuşlar eşek gene eşşek.
Mizah ;):)
var. eski sevgilim. hatta bu yüzden ona dahada çok aşık olmuştum
Tebrik ediyorum o zaman :)
Eskiden vardı eski aşklar eski sevgililer eski dostluklar arkadaşlıklar her şey eskiden güzelmiş bu devirde para yalan aldatma hisleri duyguları kullanma birim yapar
Aynen söylediğin gibi, çok az kaldı.
O kadar yozlaştık ki; insanların paraya tapmasını eleştirmek yerine, paranın değiştiremeyeceği bir insan olmanın bana ne kazandırdığını sorgular oldum.
İnsan parayla değilmez gerçek kişiliği ortaya çıkar bence
Kısa ve öz tek cümle
Büyük güc büyük sorumluluk getirir.
Cok parası olan insanın gücü artıgı gibi sorumluluguda artar ve bunu kaybetmemek için gün geçtikce degişir degiştikcede parasına para katar bu böyle gelir gider..
Daha sorunun ilk kelimesini okurken değiştim sen hesap et :D
Ben babasinin 360 bin aylik geliri olan bir kizi reddettim
para insanın gerçek karakterini ortaya koyar sadece.
Paraya değer vermeyen insanlar ana haber bültenlerine konu oluyorlar artık...
kendimi işte buyuzden sevıyorum.. paranın satın aldığı ruhlardan değilim..!
Para insanı herzaman değiştirir önemli olan miktarıdır
Parada mutluluk aranmamali sadece ihtiyac oldugu bilinmeli ve hayati kolaylastiriyor bizi isteklerimizi o kadar.! Manevi yonden hic bir yardimi yok.!
Hayatımı sürdürecek kadar param olsun yeter Lüksde gözüm yok Olduya para çıktı piyangodan Yok anasını satayım çıkmasın vazgeçtim
valla yalan yok benim de param olsa bende değişirim çünkü üzerimde bir güç olur bir üstünlük sezerim özgüvenim gelir
cok param olsa ben değişirim ne var bunda bunca yıldır yaşayamadığımız hayatı haşayalım ne var bun da * nerde bizde o şans
Para herşeyi yapar diyen adam para için herşeyi yapan adamdır bunun aksini düşünenleri para değiştirmez bunu böyle bil.
Herkesi değiştirir diye düşünüyorum , önemli olan miktarı..
"herkes" olduğunu sanmıyorum.. Özellikle maneviyatı yüksek insanların parayı bir kağıt parçasından ibaret olarak gördüklerini düşünüyorum..
Isim gereği günde 15 20 insanla tanışıyorum , hiç öyle birini göremedim maalesef.. Demek ki varmış.
Elbette var..
Var ben para beni değiştirmiyor zaten para insanın elinin kiri elinde fazladan para varsa bu parayı değerlendirmek dışında yardımda yapanlardanım.
hayır.. ben dahil herkes değişmek zorunda kalır !!!
mecbur kalır HERKES !!
çünkü değişmediğin taktirde eski fakirliğine dönmek zorunda kalacaksın.
karakteri düzgünse bir insanın mayası güzelse asla degişmez.
Özü saglam olan degismez. ama özü olan kaldımı o şüpheli. çok az insan var.
beni paranın değiştireceği günü sabırsızlıkla bekliyorum :)
bende ya walla :))
Paranin değiştirmeyeceği insan yok para arttikca para sevgisi de artar...
kimseyi değiştirecek kadar daha para görmedim en son bir tane pembe para görmüştüm o kadar :D
hiç değişecek kadar param olmadı :D inşallah da olmaz
Gerektigi kadar olsun yeter
Fazlasi bizi bozar -.-
İnsanlar değişmez en fazla özlerine dönerler o kadar :)
Para lazim ama azda olmasin çokda.
Kimseye muhtac olmicak kadar param olsun gerisi lazim degil.
Ben dicem inanmıcaksınız:)) ama ne zaman dolar düşerse paranın değeri de o zaman azalır!!!
Olmaz olur mu canım. Keşişler var bir Sürü turuncu kıyafetli :)
Para amaç değil bir araç olmalı. Öyle desekte ihtiyaç duyuyoruz malesef.
paranın değiştirmedıgi insanmı varıydkı eskiden şimdi kaldımı dıyoruz vay anasnı :D
para gucdur ve olmazsa olmaz, rahat yasam icin. Fakat her sey yerli yerince guzeldir!
para yüzde 80 değiştirir adamı napacan parayı adaletsiz dünya'da. allah kafası estiğini trilyoner yapıyor sağlık veriyor hayatı çok güzel yaşatıyor. Kafası esmediğini eziyor çile çektiriyor süründürüyor adaletli ya :D
sözde hiç önemli degil para ama parayı buldukları zaman tanınmaz hale dönüşürler ulan bir sözünüzde durun beee
para insanı değiştirmez sadece kendine getirir para olmadığı için böyle ezik karakterliyiz para olunca insanın kendine özgüveni gelir
Planlarımız paraya bağlı değilse.. O zaman asla değişmeyiz
Diyosun..
Bu böyledir.
100 tl kaldı 30 gün yetmesi lazım. para cok eğiştirdi beni zayıfladım sigara içemez oldum içki içemez oldum. para insanı değiştiriyor. açlık bir kere zayıflatıor :D
Bence para dünyadaki en değersiz şey ama para için değişemiyecek insan olmaz çünkü bir şeye günümüzde değer biçmek için paraya ihtiyaç duyuluyor Nihai amerikan rüyası gerçekleşti sanırsam?
Para bir arac olmali amac degil. Birazda kisilik meselesi degisme mevzusu. Sonradan gormelik varsa binde onun degismemesini bekleyemezsin dgsr aninda satar.
paranin degistiremeyecegi adam kalmadi degil neredeyse hic olmadi gibi