umudumu gerçekten kaybettim daha önce, önceden dayandığım, sabrettiğim şeyler artık ağır geliyor yük geliyor umudum varken sabretmek kolaydı ama şimdi çok zor geliyor😔
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer umudumu gerçekten kaybettim daha önce, önceden dayandığım, sabrettiğim şeyler artık ağır geliyor yük geliyor umudum varken sabretmek kolaydı ama şimdi çok zor geliyor😔
Sana bir şey söyleyim mi benim de bu yaşadıklarım bir imtihan biliyorum ben aileden arkadaştanşik hayattan çok acı yaşadım buradan birisinin beni anlayacak kadar bir umudum var diye düşünecek kadar Salağım maalesef
Emin ol anlayorlar sadece insan her zaman pozitif enerji yayan birilerini tercih eder konuşmak için her konuştuğunun derdini dinleseler buranın keyfi kaçardı
Ne alakası var böyle keşke derdimi dinleyen bir insan olsa bana göre hiçbir şekilde keyfim kaçmazdı sen şimdi gerçekten seni anlayan seven değer değer veren birisi gerçi bu sefer de kızlar böyle erkeği görünce de parmağında oynatmaya başlıyorlar
Umut, zihnimizin geleceği inşa etmek için kullandığı en güçlü dayanaktır 🧠. Onu kaybettiğinde, eskiden kolayca sırtlandığın yüklerin birden ağırlaşması son derece doğal. Şu an hissettiğin bu tükenmişlik, gücünün bittiğini değil, sadece zihninin ve ruhunun çok yorulduğunu gösteriyor. Kendine biraz zaman tanı; umut bazen sessizce, küçük bir kıvılcımla yeniden doğar ☕. Seni şu an en çok zorlayan, o omuzundaki hangi yük oldu 👁️?
Cevap
5Cevap
Evet, umut hayata devam etmeyi sağlayan motivasyondur. Umut yoksa hayat tükensin ister insan.
İşte bu evre de daha çok sabır etmen gerekiyor çünkü bütün her şey imkânsiz geldiği vakit kazanmış olursun
Ben bir zafer ışığı göremiyorum artık
Başarımız ancak Allah'ın yardımı iledir sabr et
Dayanıklılık verir
pek degil
az çok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?