Yaşamak bir umut mudur yoksa eziyet mi?

Yaşamak bir umut mudur yoksa eziyet mi?
Reis Sedat Peker.
Tabiki bir umuttur yaşamak.
Yaşamanın neresinde ne zaman nerde nasıl bir şeyin karşımıza çıkacağını asla bilemeyiz yani şu an var ama 1 saat sonrasını bilmediğimiz gibi.
Hayat her zaman bir döngü halinde devam eder inişler, çıkışlar, mutluluk, hüzün her şey insanlar için ama şu da bir gerçek ki insanın hayatında her zaman bir umudu olmalı yaşamak için karanlık yolun sonunda bir toplu iğne başı kadar bile bir ışık görünüyorsa işte bu benim için "bir umuttur yaşamak" kavramını dile getirir.
Yaşamak benim için bir eziyettir. hatta dünya hassas kalpler için bir cehennemdir sözünü ben ve benim gibilerin yaşadığına eminim. kaldı ki parası olmayan içinde cehennem gibidir. umut etmek bir insanın en güçlü aynı zamanda en zayıf özelliği olabilir.
Benim için eziyet iş meslek yok bir gelirim yok gezemiyorum evde hayat sürdürüyorum gelebilirim tek yer kapının önü bir de orman tarafı orada da kafe restorantlar var zaten
Cevap
4Cevap
Eziyet yahu neyin umudu...🙄
Umut olmadan, amaç olmadan ot gibi yaşanır yaşamaksa o..
2 günlük bir aranın ardından… 😁
Ölüyordum la.. 😄
Noldu hayırdır nerdeydin 😁
Evdeydim de corona mı oldum ben de anlamadım.. Ateş, halsizlik..
Coronaya hiç yakalandın mı daha önceden?
Diz kapakların eklem yerleri bel sırt agrısı bunlar oldu mu?
Geçen yıl Şubat ayında olmuştum.. Sırt ağrısı var, özellikle öksürürken.. Oturacak yerlerim de ağrıyor.. :))
Yani artık öksürsen bile aha corona oldum kesin diyon koku olayı ne durumda geçmiş olsun
Teşekkür ederim..
Koku, tat var ama her şey zehir gibi geliyor bana.. Covidken de aynı belirtiler vardı..
Kendi şahsi görüşümdür.
Dünyada yaşadığımız tüm olumsuzluklar bence kişinin cehennemidir.
Umut, hayaldir. Yaşamanın odak noktasıdır. Umut olmadan yaşayamam ki...
Yarınlara umutlusun aile, meslek ve para varsa; yarınlar eziyet evsiz, aç ve doğru yolda değilsen..
umut kadar büyük katil yok bence. umut etmeden yaşamak daha az eziyet olur
Kimine eziyeti kimine umut
Ben keyif alıyorum bence güzel bir şey
Parası olmayana eziyet.
Kaç para istiyon konuşşş 🤨
Paran varsa zenginsen hayat sana güzeldir yoksada nanayyy
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?