Kişilik & Karakter Umut insanı iyileştirir mi bitirir mi? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor "Yüreğinde yeşil bir dal saklarsan, şarkı söylemeye bir kuş gelecektir" 😃Sizce umut insanda ne gibi bir değişime yol açar? Umut insanı iyileştirir mi bitirir mi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Umuda göre değişir.. imkansız bir umut ise insanı tüketiyor maalesef 1 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bu neye umut ettiğine göre değişir ve ondan gelecek şey çok önemli fakat umut etmek iyi bir şey değil bana göre 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Beklentinin minimumda olmasının yararı açısından katılıyorum. Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Umut fakirin ekmegidir. Ama umut ettigin sey iskender olmamali ekmek olmali. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 😄 Yorumla
Wineandorange Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Neyi umut ettiğine bağlı. Bazen öyle biseyi umut edersin ki... 1 0 Yorumla
blackman3419 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Umut, insanın hayata tutunmasını sağlar... 1 1 Yorumla Soran +1 yıl O zaman demek ki umut, hiçbir zaman tükenmiyor. Yorumla
Daiys_m Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Biş ümitse evet bitirir 1 0 Yorumla
avcikaan Takip Et Master Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl Genelde bitirir şanslıysan hayata bağlar 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Umuda göre değişir.. imkansız bir umut ise insanı tüketiyor maalesef
Bu neye umut ettiğine göre değişir ve ondan gelecek şey çok önemli fakat umut etmek iyi bir şey değil bana göre
Beklentinin minimumda olmasının yararı açısından katılıyorum.
Umut fakirin ekmegidir. Ama umut ettigin sey iskender olmamali ekmek olmali.
😄
Umut insanın ölümüdür.
Neyi umut ettiğine bağlı. Bazen öyle biseyi umut edersin ki...
Umut, insanın hayata tutunmasını sağlar...
O zaman demek ki umut, hiçbir zaman tükenmiyor.
Biş ümitse evet bitirir
Genelde bitirir şanslıysan hayata bağlar
Umut insani ayakta tutar bence
İyileştirir