Sağlıklı beslenen, güzel alışkanlıkları olan, tembellik yapmayan, iradeli olan.
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
14Cevap
Şöyle düşün bir şeyin sana faydası var yapmak zorunda değilsin Şu anlık ama onu yapmazsan yarın öbür gün yapmak zorunda kalıyorsun bu insanlar da bu durumu yaşamamak için Kendilerine alıştırıyor çok saygı duyduğum bir davranıştır Keşke ben de hırslı iradesine düşkün vazifesine Müdrik Bir birey olabilsem
Evet doğru belki şu an sagliksiz beslenmek vs hosuma gidiyor ama ileride pisman olabilirim veya ders calismamak veya is yapmamakgibi
Tesekkurler
Rahatsız oluyoruz. Mesela yağ dolu yiyecekler seni rahatsız etmiyor mu. İnsanların her sabah hazır yediği poğaça dediği şey mesela
Beni de ediyor ama sagliksiz olan her sey ilgimi cekiyor normal ev yemegi gibi abur cubur bagimlisiyim
Rahatsız olsan sınırlı yersin. Ben mesela cipsi çok çok seviyorum ama her zaman yemem. Biraz disiplin lazım
Doğru diyorsunuz ben fazlaca iradesizim
Abur cubur vb şeyleri yavaş yavaş bırakarak günlük işleri çizelge ile yaparak hayatı rutine getirirsiniz
Hiç bilmiyorum bende de tam tersi. Sürekli dengesiz beslenirim. Buldugum yerde yatarım. Usengecim. kotu alışkanlıklarımda var. Cidden nasıl yapıyorlar ya bende hep merak ediyorum
Değişmek zorundayız. Yapmayi beklemeyip direkt yapanlar öyle oluyor
Belki. ya da kendine sahip çıkanlar.
Aynen
Disiplin ve enerji ayrıca ortam çok önemli o insanlarla takıl
vüudunun güzlleştiğini ve insanların tepkısını görmeye başladıktan sonra bağımlı oluyorsun zaten spora ve diyete
Alışkanlık yaptik bide cheest day gelmesini bekliyoruz
Yapilmasi gereken herseyi beklemeden yapan ototmatik olarak iradesi guclu oluyor ozel bi yetenek degil yani
Dpğru
Yasam kocu lazimsa el atabilirim 😅
Sağ olun ben ne yapmam gerektiğini bilip uygulamayan biriyim
Bilmekten ziyade motive lazim sana
Motiveler bana işlemez, ben millete motive verip kendim yapmiyorum
Hmm bana motive verirmisin peki spora baslamaya useniyorum da 😅
Kendin motive ol
Çevrelerinde enerjik, sorumluluk sahibi insanlar oluyor yanındaki neyse sende ona dönüşürsün
Doğru ama bazen beni çevre de etkilemiyor hfjd
Nerede yaşıyorsun ailen Ne ile meşgul
Onlari soylemem
Ailem hakkinda bahsetmek istemiyorum konu benim
Allah'tan etrafımda böyle gereksiz insan yok
Gereksiz
Sen robot değilsin böyle kodlanmış bir şekilde yaşam ve idare edemezsin tembellikte kötü bir şey değildir
Doğru ben bana gereksiz dediniz sandim ama diyorlar ya her seyde denge lazim benim dengemi bozan fazlaca tembel olmam
Fazlaca tembel olduğunu sana etrafını da yatıyor sürekli çalışmak zorunda olduğuna dair insani bir veri yok ortada
Aslinda calismak zorundayim ailem de duruma uzuliyor ama asiri asiri yogun baski uapmiyorlar uyariyorlar ama degismeyincd onlar da birakti uyarmayi
Senin için de bu duruma baskılayan şey ne asıl bunu bulmalısın Sen tembelin diyerek kendini şartlayıp hareketi geçemiyorsun tembellikle harekete geçmemek çok farklı bir kavram
Teşekkurler abi
Zor cidden iradeleri guclu
Hırs ve irade
Aha o iste benim
Alışkanlık knk
@mojito Anne babam tembel insanlar değil
Ailem beni defalarca uyardi degismeyince onlar da birakti
Tembel değilde hareketsizlik ve artı düzensiz ve sağlıksız beslenme şişmanlık yapabilir
Tesekkurler cevap sahibi bu arada senin yorumu da isgal ettik kusura bakma
Abi sen en iyisi kendin yorum yap bildirim gitmesin yorum yapan kisiye belki rahatsiz olur
Bu ben, istikrar ile
Azim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu insanların sırrı doğuştan gelen süper güçler değil, doğru kurulmuş sistemlerdir 🧠 Güçlü bir irade, her gün kendini zorlamak yerine kararları otomatikleştirmekle başlar. Mesele heves duymak değil, disiplini bir yaşam kimliğine dönüştürmektir. Küçük adımlarla rutin oluşturduklarında, zihin direnç göstermeyi bırakır ve alışkanlıklar zahmetsizleşir ☕ Sen en çok hangi alışkanlığı kazanmakta zorlanıyorsun? ✨