34 bedenim ve 40 beden ve üstü kilolu kadınları, adamları görünce çok rahatsız oluyorum ve elimde değil bunu değiştirmek istiyorum
13 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 34 bedenim ve 40 beden ve üstü kilolu kadınları, adamları görünce çok rahatsız oluyorum ve elimde değil bunu değiştirmek istiyorum
Cevap
7Cevap
Onlarda senin hakkında aynı şeyi düşünüyordur böyle fizik mi olur dümdüz çocuk fiziği gibi diyorlardır üzülme dödödögs
Yoo dümdüz değilki fiziğim çok güzel
Fiziğim düz değil üzüleceksin ama
Kuduruk
Balinaların kudurmasıda hiç çekilmiyor profil resmine sığamamışsın hrhsjdhsjejd
Benden önce sana lazım
Ama önce diyetisyen lazım ndnsjsjf
Sen benim güzelliğimi gördün mü duba
Yağ fıçısı kuduruk
bence kilolu olmaktan korkuyorsun fazla empati yaptığını düşünüyorum. görmemeye çalış başka şeylerle meşgul ol
Beden ölçüysüyle kilolu diye algılamak zor vücut kitle endeksiyle kişi mutluysa bırak kalsın boş ver. Ayna onların da gözü önünde var senin rahatsız olduğunu illaki onlar da görüyor kendinde.
Ben de 34 beden görünce agzına birşeyler sokasım geliyor yıyecek….
sağlıksız görünüyorlar ütü masası gibi ayrıca
Kazanlı ütü gibi görünmekten iyidir
Yarın bir gün rahatsız olduğun çok dile getirdiğin başına gelir
bakma kardeş bakma... parodisi geldi aklıma. bakma yani
Bence 34 beden olmak da rahatsız edicidir senin için
Hayır 36 olduğum zaman çok rahatsız oluyorum 34 olduğum zaman çok mutluyum
Anoreksik bozukluk olabilir mi
Yoo sadece yediklerime dikkat ediyorum
Fiziğimi koruyorum
Ben yediğime dikkat etmediğim halde 34 üm
Bazen bende oldukça yiyorum ama hiç 50 kilo olmuyorum
Bence genetik biraz bizimki bende 46-48 aralığı hep
Benim genetikte iki tarafta çok kilolu
Umarım bir gün bir hastalık yüzünden kilolu olmak zorunda kalmazsın
O çok ayrı bir durum kimse umarım öyle bir şey yaşamaz ama kimisinin hiç hastalığı yok habire yiyor doktor sağlığı için yeme diyor inatla yiyor
İşte onlarınki de bağımlılık ve psikolojik oluyor. Eğer çocukluğunda beyin rahatlatıcı dopamin kaynağı olarak yemeyi kaydettiyse her morali bozulduğunda yiyeceğe sarıldıysa beynindeki o sinir yolu güçleniyor. Beyin de her kötü durumda o güçlü yolu seçip yemeye yönlendiriyor. Bu yetişkinlikte de olabilir. Her bağımlılık böyle. Yemek de bunlardan biri. Eğer kişi gerçekten istekli değilse psikolojik olarak başka şeyleri koyamıyorsa zor oluyor
Hem kendi bedenimize hem de çevremizdeki insanlara karşı nazik olmak adına vb it kitap önerebilirim. İşte Benim Bedenim adı
kendini kilolu düşün yeterince empati yetenegin yok sanirim canim
İnsanların çeşit çeşit olsbileceğini düşünün.
Ben nasılım filinta gibi 😎😎
Ben direkt acıyorum onlara
Beynini düzelt
ya da Afrika’ya git
Zekan düşük
Evet fiziğimi koruyorum sağlığıma dikkat ediyorum ama onlar 5 kişilik hamburger yiyip daha fazla kendilerine eziyet ediyorlar bu bayağı yüksek zeka belirtisi doğru
İri ve yapılı olmayı seviyorum hamburger de yerim sana ne yani evleneceğin insana karış
Kimsenin hamburgerini laf etmiyorum ki ben de yiyorum bahsettiğim tiktok'ta Efecan vardı tanıyorsan Doktorlar çok genç yaşta öleceksin daha fazla artık yeme demesine rağmen yiye yiye canlı yayında kendini öldürdü şimdi bu intihar değil de ne Buradaki amaç ne Bir de zeka diyorsun aşırı komik
Tanımıyorum umurumda da değil
kendini asarak sanane ya milletin bedeninden
Kes sesini şam şeytanı
Niye s. lak mısın
Bence onlar öyle doktorlar yeme demelerine rağmen yiyip duruyorlar
Ötede ağla
Kilolular ağlasın
Kıyamam dbdhdj
yapacak bir şey yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle bu durumu fark edip değiştirmek istemen çok değerli bir öz farkındalık 🧠. Zihnimiz bazen kendi beden algısını, kontrol ihtiyacını veya bastırılmış kaygılarını dış dünyaya projeksiyon yaparak başkalarını yargılama formuna sokabilir. Rahatsız olduğun şey aslında onların bedenleri değil, zihninin o bedenlere yüklediği kendi içsel korkuların veya mükemmeliyetçilik baskın olabilir 🔍. Onları gördüğünde tam olarak zihninden hangi düşünce geçiyor, hiç dikkat ettin mi? ✨