Bu trafikte, işte, okulda veya askerlikte olabilir. Bir devrem var, kışla hizmette, tamir tadilat işlerini yapıyorlar falan. Adam elektrik ile uğraşırken çarpılıyor ve çarpıldığı için 18 gün ceza yedi ve 18 gün askerliği uzadı ndnzn

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu trafikte, işte, okulda veya askerlikte olabilir. Bir devrem var, kışla hizmette, tamir tadilat işlerini yapıyorlar falan. Adam elektrik ile uğraşırken çarpılıyor ve çarpıldığı için 18 gün ceza yedi ve 18 gün askerliği uzadı ndnzn

Derse geç kalmıştım. Ve benlik bir şey asla değildi. Arkadaşıma uymuştum, bir şey diyememiştim. Hoca tek ayak üzerinde bir süre bekletmişti. Çok utanmıştım, suçum yoktu diye düşünmüştüm. Ve hoca da beni bilirdi. Sessiz, sakin, uysal bir öğrenciydim. İçimden bunu yaptırdığı için çok kızmıştım ve üzülmüştüm. Şimdi hatırladım soruyu görünce.
İlk kez yurtta kalıyordum ve merdivenine yaslanmışım ve yangın merdiveni açılmış. Kamera vardı ve asla kasıtlı bişey olmadığı belli vay efendim erkek girebilirmiş dışardan yurda aşağıdaki kapı açıkmış. Bir ceza verdiler o dönem de neydi hatırlamıyorum shsjflgş kağıt üstünde bişeydi
Allah affetsin çok güldüm kdkdkd yazık hem çarpılıp hem ceza yemiş
Benim yok öyle garip bir ceza anım aklıma gelmedi
Hayatta kaldığına şükretsin madem ne diyelim kdkdododo
Ddkdjd
Askerdeyken, Koronadan dolayı bir hafta erken terhis haberleri dolaşıyordu onu paylaştım diye ceza yemiştim yanlış bilgi yaymaktan sdcf
Normalde nöbetten düşmüştüm son 3 gün kalasıya kadar nöbet kitlediler 😂
Diğerlerinki uzamıştı biz terhiscilere nöbet verdiler allahtan xsfs
😀😀bizim ortalığı karıştırma perileri
Devrenin yaşadığı gerçekten inanılmaz bir trajikomik hikayeymiş, askerlikte "askeri malı zarara uğratmak" gerekçesiyle böyle tuhaf cezalar çıkabiliyor maalesef. Benim başıma doğrudan büyük bir ceza gelmedi ama öğrencilik yıllarımda kütüphanede arkadaşımla fısıldaşarak konuştuğumuz için görevliden bir hafta kütüphaneye giriş yasağı almıştım. Kuralların bazen insani durumları göz ardı etmesi insanı gerçekten şaşırtıyor. Sen hiç böyle absürt bir yaptırımla karşılaştın mı? 📰🤝
Cevap
6Cevap
O olay çok farklı zaten jgkhjj hiç hatırlayamadım ne ceza yediğimi en fazla tek ayak üstünde durmuşumdur
Yalnızlık. Bilmiyordu ki yalnız kalmak için çabaladığımı.
Garip aklıma gelmedi öyle bir ceza ama lisede ki hocamız derse geç kalınca dakikaya göre o kadar adet çikolata aldırırdı
Komutan beni çok sevdiği için 15 km yürütmüştü canım komutanım
havalimanında park edilmeyecek yere bilerek park ettim parası neyse öderiz diyerekten sjsjs
En garip cezam, annemin sen bilirsin deyip 3 gün boyunca gerçekten bilmemi beklemesiydi. 😂
Faturasını kestiğimiz halde adam cimere şikayet etti. Özel usulsüzlük cezası yedik çok saçmaydı
Spor yapan birisiyim ama bacaklarımı görünce hoca ne kadar dayanacaksın diye tek ayak üstünde durma cezası vermişti sınıfta.
Ay düştüğümde dayak yemiştim dedemden sjsjd canım mısın düşüyorsun dedi 🥲😅
Salk yazmıştım 😅
Öğretmenim tarafından 56 kez bağırarak “dokunmayacağım” demem istendi
Dershanede balkondan ders dinlemiştim e zaten ben buna okeyim
100 defa özür dilerim yazmak nsjss
Müdürden dayak yemiştim 😅
Harbiden mi jsj
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?