Sen imkansızsın, sensizlik imkansız. Bir şey imkansızsa denemeye devam eder misiniz?
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sen imkansızsın, sensizlik imkansız. Bir şey imkansızsa denemeye devam eder misiniz?
İmkansız mı? Öyle bir şey yok da uğraşamam.. ne gerek var hayat zaten kısa uğraşıp vaktimi harcayamam.. bu kısa ömrü kaçırmamak için uykumdan bile fedakarlık ederken şaka mısın? Sakın sakın sakın diyorum senden başka bir tane daha yok bu dünya da kendi kendinin kıymetini bil
Hayır asla. İmkansız denilen şeyler bazen imkanlı olabiliyor. %99 olmaz diyorsun %1 tutuyor. Sadece denemek gerek. Yenilmek tekrar denemek ve kazanmak ya da kaybetmek. Mesele mücadele de bitiyor.
İmkansız kavramı genelde zihnimizin belirsizlikten korunmak için koyduğu koruyucu bir sınırdır 🧠. Bir şeyin zor olması beni geri çekmez, aksine merakımı ve gözlem yeteneğimi kamçılar. Ancak duygusal enerjimi açık bir duvara çarpmak yerine, dönüşüm ihtimali olan alanlara harcamayı seçerim ☕. Zihnin bunu bir hedef mi yoksa kaçış mı olarak görüyor? Sence seni bu mücadelede tutan şey belirsizliğin çekiciliği mi, yoksa hissettiğin duygunun derinliği mi 👁️?
Cevap
10Cevap
Zor ise çabalarım ama İmkansız ise kendimi yormam...
Yok aksine daha çekici gelir
çekmez yok.
Yok ya. Biraz gerçekci olmak lazım. İmkansızla uğraşıp vaktimi harcayıp kendimi yoramam
uff en sevdiğim zordur ve imkansız diye bir şey yoktur insanoğlu yeterki istesin yapamayacağı hiç bir şey yok.. bahaneleri bırakın
Zor/imkansız demeyelim de kolay olmaması daha değerli yapar tabi gözümde ama zor olanı da yoklarım bir başta ama olmuyorsa da kendimi zorlamam
Zor daha keyiflidir ve sonuç daha güzel olur.
Hayır çekmez sadece şartların elverişli olması lazım..
İmkansız hiçbir şey yok benim için yeter ki isteyeyim.
İnsanı zaten imkansız olan şeyler cezbeder herkesin vardır bir imkansızı imkanlı hale getirmeye çabaladığı bir şeyi
Aksine imkansızı ararsin, o mükemmel olan parcadir. Yeterince cesur olursan geri çekmez aksine ona doğru çeker.
Hiçbir şeyin imkansız olduğunu düşünmüyorum ama çok zorsa geri çekilirim yorgunum
Çekmez ama zarar vermemesi için geri çekilirim
Ederim çabuk pes etmem inatçı bir yapım var
Eskiden çekiyordu artık hayır çekmiyor
İmkansız diye bir şey yok lügatımda
Diyosun😂😂
Aksine daha azimli olurum konuya göre değişir tabi
Ne olduğuna bağlı
Çeker evet
Ne olduğuna baglı
Çekmez uğraşamam
Saniyesinde
yok çekmiyo