Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı.
Zorun ne olduğuna göre değişir o.. Sırf zor diye de bir şeyler ilgimi çekmez.. Uğraştırmak keyiflidir ama ayarını kaçırmamak lazım.. Sırf zoru oynamak için yapıyorsa aksine uzaklaşırım.. Kendi karakteri zordur o başka konu çünkü bende arıza insanım.. Keyifli geceler..
Zor ya da kolay. hiçbir şey beni çekmiyor ya. Yalnızlığın huzurunu tadınca insan , bir daha da hiçbir şey ile uğraşası gelmiyor. Bu huzur alanından çıkmak istemiyorsun.
Kişilik & Karakter konusunda 14,4b cevap paylaştı.
Kimseyi elde etmek için çaba sarf eden taraf olmayı tercih etmem bu saatten sonra. Kalmak isteyeni irsen de durur, gelmeye niyeti olmayanın yoluna pas pas olsan da gider
Özellikle zor olsun diye tutup herhangi bir şeyi kovalamam fakat istediğim şey zor ise kolay kolay da vazgeçmem onu elde etmek için ve kazanan uğruna elimden gelen her şeyin en iyisini yapmaya çalışırım. Vazgeçmek ve pes etmek genel olarak karakterimde yok.
Çekme çeker fakat bir süre sonra tüm büyüsü kaçar. Zoru başaramayacak olduktan sonra o zorluklar için verdiğin mücadele bir müddet sonrasında bir hayli can sıkar.
Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
Tabi elimin altında kolay beni mutlu edecek bir şey varken beni böyle aglatacak moralimi bozacak psikolojik sorunlarıma sebep olacak şeyler tabii ki beni daha çok çekiyor 😂✋
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hayır insanlar zor olandan kaçıyor. Zor, seçici bir insan olmamdan mütevellit ortam insanı olmaktan uzak dururum ama kimse gelip bir selam bile verip iletişim kurmak için uğraşmaz. Ulaşılması basit olana gider.
Pekcok konuda evet. Kendime bir nevi meydan okumus olmak icin kasitli olarak zoru sectigim oluyor. Emek verme kabiliyetimi ve mucadele ruhumu besliyor diye zora meylediyorum sanirim.
Valla kimse kimseyle uğraşmıyor artık öyle.. zor olanın cekici gelmesi de hırstan dolayı.. karşıdaki kimsenin elde edemediği şeyi elde etmek için hırs yapiyo yani.. tamamen egosal.