Aile & Toplum Olmasını istediğiniz ama imkansiz olan o şey? Suatbeyy Takip Et Bilge Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl ... Güncellemeler+1 yıl Vzvvvz Olmasını istediğiniz ama imkansiz olan o şey? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
-Lili- Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kırdığım herkesin kalbini onarıp onların anılarında iyi bir yedinmek 0 3 Yorumla Suatbeyy +1 yıl Yani keşke kirmadan önce düşünseydin diyeceğim olmayacak. Yorumla Suatbeyy +1 yıl Gönlüne göre olsun Yorumla -Lili- +1 yıl Gençtik Yorumla
Mafia_Princess Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Hiç bir şey imkansız değil benim için 💅🏻💅🏻 0 6 Yorumla Suatbeyy +1 yıl Tövbe şimdi carpilican agzin burnun birbirine giricek 😄 Yorumla Mafia_Princess +1 yıl Yoo gerçekler bunlar 😄😄 Yorumla Suatbeyy +1 yıl Ya kızım bırak dalgayı bu işin şakası olmaz jdjsmnx Yorumla Mafia_Princess +1 yıl Ne imkansız olabilir benim hayatımda? 😄 Yorumla Suatbeyy +1 yıl Ya kızım aldığın nefes bile emanet gelmişsin burada tanrıça gibi takiliyorsun nsnsns Yorumla Mafia_Princess +1 yıl Emanet ama şu an bende 😄😄😄😄 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 18,3b cevap paylaştı. Güzel bir kadınla sevgili olmak, yurtdışında yaşamak, lüks bir araba sahibi olmak, dolarla maaş almak vs vs. Uzar gider. 0 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı. Eski sevgilim ile bir hayat kurmaktı hayali çok güzel ama imkansız birseydi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kübra ile evlenmeyi isterdim ama evlenmemiz imkansız 0 4 Yorumla Suatbeyy +1 yıl Aga bee Yorumla Pinhan_B +1 yıl Kaç yaşındasın ve neden imkansız? Yorumla Pinhan_B +1 yıl Zamanında bana da biri imkansız demişti ama anlamamıştım…Olmasada olmuyormuş bazen Yorumla Pinhan_B +1 yıl Acaba sen Can olabilir misin? Yorumla
Nilyyyysss Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Dur düşüniim djshahsjdx 0 11 Yorumla Suatbeyy +1 yıl Çabuk düşün Yorumla Nilyyyysss +1 yıl Niye süremiz mi bitiyo shahsdc Yorumla Suatbeyy +1 yıl Ohooo hadi artik bdjsjs Yorumla Nilyyyysss +1 yıl Tamam söylüyom dşdşfğf Yorumla Nilyyyysss +1 yıl Bebek gibi sevilmek beee bize denk gelmezzz Yorumla Suatbeyy +1 yıl Gelir gelir nznsn Yorumla Nilyyyysss +1 yıl Yok gelmezzz Yorumla Suatbeyy +1 yıl Vallahi gelirr Yorumla Nilyyyysss +1 yıl Çarpılcan dhahwjsld Yorumla Suatbeyy +1 yıl İnan banaa 😉 Yorumla Nilyyyysss +1 yıl İnanmış gibi yaptım hadi. d Yorumla
simgee_yuuna Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Elon Musk ile evlenmek 0 3 Yorumla Suatbeyy +1 yıl Aminn Aminnn Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Gerçekleşirse ülkedeki herkese adak adayacam 🤣🤣 Yorumla Suatbeyy +1 yıl Hadi bakalım 😂 Yorumla
spx-spxxx Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl 1 yıl görmediğin kıza aşık olmak sanal'da.🚬 0 4 Yorumla Suatbeyy +1 yıl Bu sanalın kökü kurusun ne isler acti başımıza Yorumla spx-spxxx +1 yıl Oho geçen gün sanal'da bir kızla tanıştım eski ex im çıktı gerisini sen düşün. Yorumla Suatbeyy +1 yıl Al işte jxjsjx Yorumla spx-spxxx +1 yıl Jxkxj Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı. 20.000.000 dolar 0 1 Yorumla Suatbeyy +1 yıl 🤑🤑🤑 Yorumla
Sjsjskakaka Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Gençlik 0 1 Yorumla Suatbeyy +1 yıl Üzücü Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Boyumu uzatmak😭 0 19 Yorumla Suatbeyy +1 yıl Bende. Kaç ki.) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 1.60 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin peki Yorumla Suatbeyy +1 yıl Fena değilmiş bence Yorumla Suatbeyy +1 yıl 1.70 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi bence Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama benimki kısa😭 Yorumla Suatbeyy +1 yıl Kadına göre ideal ya uzayıp yapicaksin.) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çünkü sevdiğim kişinin boyu 1.95 Sence bu bir sorun mu😭 Yorumla Suatbeyy +1 yıl Değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Komik mi sence Yorumla Suatbeyy +1 yıl Ne komik mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Onun boyu 1.95 Benimki 1.60 Komik mi yani sence Yorumla Suatbeyy +1 yıl Neden komik olsa yahu bence değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çünkü bir tane arkadaşım bana dedi ki 1.95 boyundaki bir erkeğin yanında 1.60 kız çok komik duruyor rezil gibi dedi Yorumla Suatbeyy +1 yıl Tamam arkadasin oyle dedi diye birak sevdiğin cocugu hadi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır asla Biz birbirimiz çok seviyoruz Onun için ölürüm bile Ne bileyim Onun yanında böyle dururken çocuk gibi durmuyorumdur değil mi topuklu falan giyiyorum zaten yanında Yorumla Suatbeyy +1 yıl Boş ver takma bunlara nasil duruyorsan duruyorsun birlikteliginin tadını cikar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Haklısın 😊 Yorumla
Tunctürk Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Aşk mk olmuyor 0 2 Yorumla Suatbeyy +1 yıl Hahajanaj kadin milletinden hic yüzümüz gulmedi orhannnnn Yorumla Tunctürk +1 yıl Öyle abi Yorumla
Hiçiyidegilimki Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Anlaşılmak... 0 3 Yorumla Suatbeyy +1 yıl O imkansız degil o kadar Yorumla Hiçiyidegilimki +1 yıl Benim için öyle biri için imkansiz olan bir baskasina kolay olabilir Yorumla Suatbeyy +1 yıl Anladım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kırdığım herkesin kalbini onarıp onların anılarında iyi bir yedinmek
Yani keşke kirmadan önce düşünseydin diyeceğim olmayacak.
Gönlüne göre olsun
Gençtik
Hiç bir şey imkansız değil benim için 💅🏻💅🏻
Tövbe şimdi carpilican agzin burnun birbirine giricek 😄
Yoo gerçekler bunlar 😄😄
Ya kızım bırak dalgayı bu işin şakası olmaz jdjsmnx
Ne imkansız olabilir benim hayatımda? 😄
Ya kızım aldığın nefes bile emanet gelmişsin burada tanrıça gibi takiliyorsun nsnsns
Emanet ama şu an bende 😄😄😄😄
Güzel bir kadınla sevgili olmak, yurtdışında yaşamak, lüks bir araba sahibi olmak, dolarla maaş almak vs vs. Uzar gider.
Eski sevgilim ile bir hayat kurmaktı hayali çok güzel ama imkansız birseydi
Kübra ile evlenmeyi isterdim ama evlenmemiz imkansız
Aga bee
Kaç yaşındasın ve neden imkansız?
Zamanında bana da biri imkansız demişti ama anlamamıştım…Olmasada olmuyormuş bazen
Acaba sen Can olabilir misin?
Dur düşüniim djshahsjdx
Çabuk düşün
Niye süremiz mi bitiyo shahsdc
Ohooo hadi artik bdjsjs
Tamam söylüyom dşdşfğf
Bebek gibi sevilmek beee bize denk gelmezzz
Gelir gelir nznsn
Yok gelmezzz
Vallahi gelirr
Çarpılcan dhahwjsld
İnan banaa 😉
İnanmış gibi yaptım hadi. d
Elon Musk ile evlenmek
Aminn Aminnn
Gerçekleşirse ülkedeki herkese adak adayacam 🤣🤣
Hadi bakalım 😂
1 yıl görmediğin kıza aşık olmak sanal'da.🚬
Bu sanalın kökü kurusun ne isler acti başımıza
Oho geçen gün sanal'da bir kızla tanıştım eski ex im çıktı gerisini sen düşün.
Al işte jxjsjx
Jxkxj
20.000.000 dolar
🤑🤑🤑
Gençlik
Üzücü
Boyumu uzatmak😭
Bende. Kaç ki.)
1.60
Senin peki
Fena değilmiş bence
1.70
İyi bence
Ama benimki kısa😭
Kadına göre ideal ya uzayıp yapicaksin.)
Çünkü sevdiğim kişinin boyu 1.95 Sence bu bir sorun mu😭
Değil
Komik mi sence
Ne komik mi
Onun boyu 1.95 Benimki 1.60 Komik mi yani sence
Neden komik olsa yahu bence değil
Çünkü bir tane arkadaşım bana dedi ki 1.95 boyundaki bir erkeğin yanında 1.60 kız çok komik duruyor rezil gibi dedi
Tamam arkadasin oyle dedi diye birak sevdiğin cocugu hadi
Hayır asla Biz birbirimiz çok seviyoruz Onun için ölürüm bile Ne bileyim Onun yanında böyle dururken çocuk gibi durmuyorumdur değil mi topuklu falan giyiyorum zaten yanında
Boş ver takma bunlara nasil duruyorsan duruyorsun birlikteliginin tadını cikar
Haklısın 😊
Aşk mk olmuyor
Hahajanaj kadin milletinden hic yüzümüz gulmedi orhannnnn
Öyle abi
Anlaşılmak...
O imkansız degil o kadar
Benim için öyle biri için imkansiz olan bir baskasina kolay olabilir
Anladım