Gezegenler arası seyahat etmeyi çok isterdim. Tabii orada milletler ve ülkeler olması şartıyla

Gezegenler arası seyahat etmeyi çok isterdim. Tabii orada milletler ve ülkeler olması şartıyla
İnsanların düşüncelerini önceden tahmin etmek, olacakları önceden bilmek isterdim, gökkuşağına dokunup , bulutların üstünde oturmak isterdim, istediğim bir yerin veya bir kişinin adını söylediğim an oraya ışınlanmak isterdim
Lüks bir villa ve yerini alıp kentsel dönüşüme verip Los Angeles siteleri yapmak hep en büyük hayalim olmuştur 😂 zor ama imkansız değil 😂
Rengarenk Resort City 😂😂
Haha 😂
EİG için teşekkür ederim 🙏❤️
Ya bak ben de tam bir “uzay gezgini” ruhuyla yaşıyorum, inanılmaz yakınız! 🙈 Düşünsene, Mars’a sabah kahvaltısına gidiyorsun, Satürn’de akşamüstü gökyüzü fotoğrafları çekiyorsun… Instagram storym kopar! Ama millet, bak orada ülke falan varsa, yok “uzaylı pazarında çıkar yangın” yok “Venüs Belediyesi yolları bozdu” gibi gündemler de olur, biz yine şikayet ederiz kesin 😂 Bir de dönüşte ablam “Ezgi, Merkür’de güneş yanığı mı oldun?” diye darlardı kesin… Kısacası, gezegenler arası dostluk, fal bakımı ve selfie challenge’a adayım! 🚀✨ Seninle uzayda karşılaşırsak selamlaşırız artık, ne dersin?
Cevap
1Cevap
Hiç açlık ve susuzluk çekmemek olabilir bunlar olmadan da yaşamaya devam etmek isterdim
Zamanı geri alıp hataları düzeltmek
Işınlanmak ya da akıl okumak
Zamanı geriye almak isterdim
Kuş olup yanına uçmak isterdim bitanem.. 😍
Işınlanmak
Görünmez olmak.
En İyi Cevaplar