Selam ♾️ Bu hayatta bir hedefiniz olduğu zaman ya da hayalleriniz olduğu zaman ne kadar zor olsa da her zaman dener misiniz? yoksa bir yerden sonra zamanınızı ve enerjinizi alıyorsa bırakır mısınız.

Selam ♾️ Bu hayatta bir hedefiniz olduğu zaman ya da hayalleriniz olduğu zaman ne kadar zor olsa da her zaman dener misiniz? yoksa bir yerden sonra zamanınızı ve enerjinizi alıyorsa bırakır mısınız.

İmkansızın peşinden gitmem doğruyu konuşayım ben hayatı boyunca duygularıyla değil Her zaman mantığı ile hareket etmeyi tercih eden birisin hoşlandığım sevdiğim bir insan olabilir mücadele ederim ama mücadelenin sonunda bana ne getirecek benden ne götürecek benim için önemli olan nokta budur
Teşekkürler yorum için
Rica ederim kardeşim ne demek
Zorlu hedeflere ulaşmak için çaba göstermek ve kendimize meydan okumak gerekir. Önceki nesillerin imkansız olarak gördüğü şeyler bile bugün mümkün.. Bu yüzden hedeflerimize, hayallerimize ulaşmak ne kadar zor olsa da, mümkün olamayacağını düşünsek de denemekten çekinmemeliyiz bence.
Hayır imkansız olanın peşine düşmem..
Rica ederim abla keşke bir 30 tane falan seçebilsem :D 🤭
Ben teşekkür ederim abla :D 🤗
İmkansız ve ben? Bu imkansız😃
Güzel sözmüş abla :D
Cevap
14Cevap
Giderim pes etmek huyum değil ama bazen ne kadar çabalarsan çabala olmaz ya ozaman bırakırım.. sabırla beklerim olacağı varsa olur yoksa nasip derim
Denemeden bir şeyden vazgeçmem. Aklımda bir "acaba" kalacağına hiç değilse sonuna kadar denerim öyle vazgeçerim..
İmkansız olan şeylerin peşinden koşmak gibi bir huyum yoktur gadası
Birinin bana "bu imkansız" demesi ya da benim sadece gözlem ile imkansız bulmam yetmiyor. Şartları zorlamayı seviyorum. Ama her konuda değil.
Sadece elimden geleni yaparım artık olmuyosada fazla zorlamam. Nasipte varsa zaten emeğinin karşılığını alırsın.
Giderim tabi, geri geri 😃
:D iyiyimiş
Kalbim o kişiyi seviyorsa neden olmasın..
Şimdilik biraktim. Ama denemeye devam etmem gerektiğini de biliyorum..
Peşinden gercekten doğru adımlarla gidersem hicbir şeyin imkansız bir şey olmayacağını düşünüyorum
Artık gitmem 😃. Yeter, benimde canım var. Bir iki çabalarım olmazsa ne yapayım
Bir şeyin imkansız olup olmadığını bilemeyeceğimize göre denerim evet.
Kolay kolay pes etmem ama eğer beni zorluyorsa pes ederim
İmkansız bir hayalim var ancak umut etmeyi hiç bırakmıyorum.
Hayır gitmem
Başaracaksam evet
Gidiyorum gidiyorum gidiyorum 🚶♀️
Ben onun imkansız olma ihtimalini bile bile sevdim
Gittim ama artık asla gitmem
Bırakamıyorum sanırum
İsteğime bağlı😅
Ne güzel :D
Mal değilim
Her zaman gitmem
Adı üstünde imkansız, gitmem
Şu an gidiyorum.