Bir kaç şey yaşadım, şimdi de sinirim ve üzüntüm geçmiyor, kaç gündür patlamamış bomba gibiyim napıcam
17 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer hayat devam ediyor kendini üzdüğüne değmez
Oyle davraniyorum surekli bir seyler yapiyorum temizlik yaptim dip kose ama gecmiyor iste devam etmiyor
beklentileri doğru şekillendir, gerçekleri kabullen.
hayatta her şey seninle ilgili değil, her şeyi kontrol edemezsin
Oylede iste kabullenmeye calisiyorum devam ediyorum ama kabullenemiyorum kontrol etme istegimde yok iste ama ne biliyim ya mala dondum iyice
seni strese sokan nedir tam olarak
Aile evi surekli baski her yaptigima supheyle yaklasilmasi
aldatilmam aldatan kisinin digerine soylemiyim diye bana yalvarmasi gunun sonunda ikisi tarafindan da engellenmek
aile evi konusu yaklaşım gerektirir. orada süreç ve gidişata bakacaksın yani ne olursa bu baskı hafifler ya da ortadan kalkar diye.
geçici konular onlar. neticede senin de bir hayatın var
aşk hayatına gelirse, insanlarla olan iletişimini ve samimiyet arayışını ve ilişkiye olan güven tanımını gözden geçir. bir noktada göz göre göre yaptığın yanlışlar ya da içi boş tavizler de olabilir.
Direkt evden ayrilmam lazim izledigim diziye bile karisiyorlar telefonumu karistirmak istiyorlar
Gercekten aldatildigimi anladim itirafta aldim bana koyan hic bisey olmamis gibi devam ediyorlar ikiside engellemis beni bana soylemedi ki iliskim var diye beni de kandirdi sanki yanlis olan ben gibiymisim gibi sonuclandi her sey
ev konusu bence çözümsüz değil o kadar karamsar olma.
aldatılma olayında ise kendini suçlama. aldatılan sensin aldatılmak senin suçun değil. karşı tarafın karaktersizliği. belki de en başından beri içinde olmaman gereken bir ilişkideydin ve anca bu şekilde farkına varabildin. hayat böyle biraz bazen belli üzüntüler de gerekebiliyor uyanmak için.
dediğim gibi hayat devam ediyor ve kendini karamsarlığa teslim etme.
demesi kolay diyebilirsin ama düşünmesi daha kolay emin ol
Bilmiyorum zaten bir kac güne universiteye gidicem ailemi seviyorum ama fazla karisilmasi bir saaten sonra cok fazla geliyor onlarda oyleler hep oylelerdi
Oyle yapicam zaten benin hayatim duragan degil ilerlesinde cok tesekkur ederim bu arada dinleyip tavsiyeler verdigin icin gercekten duymak iyi geldi
rica ederim, senin hayatın seni üzen kişilerin hayatından değersiz değil.
biraz da böyle düşün, her şey düzelir.
bol şans
thanksss
Ne demekk
sana bir şey olmasın gerisi hallolur üzüntüden stresten uzak dur :D
İçinde biriken bu yoğun hisler seni çok yormuş olmalı, hissettiklerin son derece insani ☕. Zihnin yaşadığın olayları çözmeye çalışırken duygusal bir yük oluşturuyor. Kendine baskı yapmayı bırakıp hislerini bir kağıda yazmak veya bedenini hareket ettirerek o biriken enerjiyi dışarı atmak sana çok iyi gelecektir 🧠. Şu an seni en çok zorlayan ve patlama noktasına getiren şey o olayların kendisi mi, yoksa haksızlığa uğramışlık hissi mi? 👁️
Yuruyus yaptim hobilerimle ilgilendim muzik dinledik sgra ictim asla gecmiyor asla
Cevap
7Cevap
Küçük bı kaçamak yap bir iki günlüğüne değişik bir yere git
Universite basliyo zatende kac gun surer bi gecsin gitsin artik yeter
Kacamiyorum diyosun ne seni böyle bunalttiki
Anlattim birine de buraya da anlatayim aldatildim ben aldatan kisi yalvardi kiza soylemiyim diye kiz beni sormus ne dediyse kiza kiz engelledi beni cocukta engelledi gecti gitti diyorum ciddiye almamaya calisiyorum gulerek anlatiyorum insanlara ama gecmiyor iste
İçindeki hırsını atamiyosun yapılan haksizlikmi seni bunaltiyor
Ikiside var hirsimi attim saniyorum cunku yuzlestim o kisiyle ama hala atamadim icimdeki hissi olmadi engellendim bide ikisi tarafindan hic bisey olmamis gibi devam edicekler sanki yasanmamism gibi yanina kaldi her sey
Belkide yanlarına kalmamıştır ilahi adalet sen hormsende tecelli eder düşünme sen orasını sen sadece kendi hayatına mutlu olmaya odaklan
Umarim karsiligini alirlar kimseye anlatamiyorim bile 3 kisiye soyledim sadece hatirlatmasinlar diye ilk defa yasadim boyle bisey cok uzuldum kizinda ondan ayrilmasini bir seyler anlamasini isterdim olmadi iste
Sirf kiz yaralanmasin iliskileri devam etsin diye yalvardi bana ya
Garip bir durum yasamissin ama bu durumdan çıkarınca kendini geride bırakınca bu seni güçlendirecek
Oldurmeyen sey guclendirir diyorlar umarim bir daha boyle bisey yasamam cunku igrenc hissediyorim
İşin doğası bu ama önyargı edinmeden atlaticaksin yoksa öldürmeyen şey hayatın boyunca sürünür seninle biteni geride bırakıp hayatına odaklan en güzeli budur
Oyle yapicam artik yapicak bisey yok olan oldu tavsiyeler icin ve beni dinledigin icin cok tesekkur ederim
bi regl ol artık rahatla ya
Alakasi yok
Patlaman lazım.
Bunu erkenden yapamiyo muyuz bu igrenc halden cikmam lazim kendimi iyip duruyorum
Yok zaten guvenememde birine artik
Oyle biride yok herkesle cok iyi anlasiyorum beni seven dusunen insanlar hepsi kendi kendimi iyip bitirmekten baska sansim yok
Yatıştırıcı kullan veya seviş
Ne yaşadığını anlatsaydin iyiydi
Cok uzun aldatildim cocuk yalvardi digerine soylemiyim diye sonra kiz beni engellemis cocukta engellemis mala dondum ustune durmamaya calistikca daha da bastiriyo beni bu duygular
Edemiyorum canım gini hissediyorum buna uzuldugim icinde
Mini bir meditasyon yapabilirsin
Deniyeyim ama rahatlayamiyorum beni rahatlatan seyleri yapsamda gecmiyor yaparken unutuyorum yaptigim sey bitince aynj noktada oluyorum
Ağlayabilirsin
Deniyorum olmuyor 1 damla bile akitamadim gozumden
Mal mal kaldik oyle aglayamiyoruz ama aglamamiz lazim cok sacma bir yerde patlicak bu duygular
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar