2002 yılında doğdum. 24 yıldır arkadaşım yok. Çok çabalıyorum ama olmuyor. Yalnızlığın zararları var mı?
18 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 2002 yılında doğdum. 24 yıldır arkadaşım yok. Çok çabalıyorum ama olmuyor. Yalnızlığın zararları var mı?
Cevap
2Cevap
Yalnızlık sigaradan, alkolden daha zararlı. Neden arkadaşın yok dostum? Ne olmuyor? Ortak paydada buluşabildiğin insan mı yok?
Bilmiyorum bugüne kadar çok çabaladım hâlâ da çabalıyorum ama hiç arkadaşım olmadı
Ne yaparak çabalıyorsun?
Okul ve iş hayatında çabaladım
Çabaladın da nasıl işte? Ne yapıyorsun? Hani olan bir ortama mı girmeye çalışıyorsun?
Evet ortama giriyorum insanlarla sohbet ediyorum ama beni hiç arkadaş olarak görmüyorlar
Peki arkadaş olabilmek için istikrar ortak konuşulacak konular, ortak bir dil bunlara sahip olman gerektiğinin farkındasındır. Bir eksik olabilir mi?
Onlar da eksik değil ama nasıl olmuyor bilmiyorum
Bence senin farkında olmadığın bir şey vardır. Yani ben de senin gibi olduğumu düşünüyordum. Sonra çok kafa açtığımı fark ettim.
Peki benim sorunum nedir
Bunu bilmem için konuşmana şahit olmam lazım ya hani
şu an konuşuyoruz işte
İşte bu kafadaysan olmaz. Little talk değil, normal sohbet etmen lazım.
Zaten normal sohbet ediyorum
Yok aga senin muhabbetin iyi değil. Saracak şekilde bir şey anlatmıyorsun.
Herkes bana böyle söylüyor neden söylüyorlar anlamıyorum
Çünkü muhabbet edecek bir birikimin, ortaya koyduğun bi konu yok. Hiçbir şey konuşmuyorsun. Ben çok konuşkanımdır her yerden arkadaş olabilirim. Beni bile sıktın. Dinlemeden konuşmayı öğrenemezsin.
Bebekken nasıl arkdasin olsun kdidjcj
Bugüne kadar hiç arkadaşım olmadı demek istedim
Benim çok var hepsi çıkarcı
30-35 yazıyor hesabında?
Yaş yanlış
Yalnızlığın zararı var kanka Kendini ifade etme şeklini ve beden dilini köreltir veya gelişemezsin.
bugüne kadar çok çabaladım hâlâ da çabalıyorum ama hiç arkadaşım olmadı
Günlük aktivitelerin ne
Çalışıyorum
Ee iş arkadaşın yok mu
Hiç yok beni arkadaş olarak hiç görmüyorlar
Takma kafana, kendini sev kendinle arkadaş ol
Ama arkadaşımın olmasını istiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İnsan sosyal bir varlık ve uzun süreli yalnızlık, zihnimizin tehdit algısını artırarak stres hormonu olan kortizolü yükseltebilir. Bu durum zamanla öz güven kaybına, sosyal kaygıya ve kendinden şüphe etmene yol açabilir 🧠 Ancak bu durum kaderin değil. Çabalamana rağmen olmuyorsa, belki de sosyal ilişkilerde fark etmeden izlediğin stratejileri değiştirmen gerekiyordur 🔍 İletişim kurarken en çok hangi aşamada tıkandığını hissediyorsun? ☕