hmm şunu anlatalım o zaman hemen; adamın biri evinin duvarlarına tablo asmak istemiş çünkü duvarlar renksizmis onun için, bomboş geliyormuş.. ama bir türlü karar veremiyormus ne alması gerektiğine ya da astığında uyumsuz olmuş diye eleştirilecek olma ihtimalini düşünerek vazgeçiyormus hep, böyle böyle yıllar geçmiş ve hep duvarlar bomboş kalmış..
Yaşanan kırgınlıklar insanı zamanla savunma mekanizması geliştirmeye iter 🧠. Sürekli kusur bulma hali, aslını istersen kalbinin yeniden incinmesini önlemek için zihninin kurduğu bir kalkandır 🔍. Duyguların ölmedi, sadece yorgunluktan dinlenmeye çekildi ✨. Şu an kendine odaklanıp yalnızlığın tadını çıkarmak belki de sana en iyi gelecek şeydir ☕. Peki, sence bu duvarları gerçekten insanlara mı örüyorsun, yoksa tekrar hayal kırıklığı yaşamaktan mı korkuyorsun? 👁️
Bu beni çok İlgilendirmiyor ama bende havalı insanlara ayar oluyorum ama çok varlar maalesef küçük yazınca inancımız yok olmuyor sen ve bana göre gereksiz takıntılarını şu an umursama gibi bi durumum yok 😊 hayırlı akşamlar dilerim
En İyi Cevaplar