Market mağaza vs gibi yerlerde genelde ilk günler bi 10 20 gün param olmadığı için. Aç oluyorum, annem sağ olsun eve gelince de aç oluyorum kendin hazırla diyenler dolabı görün ondan sonra o b. ktan sözünüzü bir yerinize s. kun
20 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
İllaki etkiler fiziksel olmasa bile psikolojik olarak, ha kimi insanda da hırs yapar, Allah yardımcın olsun
Kanka yanlış ürün veriyorum müşteriye falan. yavaşim yanlış diziyorum ürünleri vs diyorum acaba hani beynim çürüdü mü falan yoksa. Düşününce lan açım ben beynim açılmamış daha diyorum yani utanarak söylüyorum ama su alacak para bile yok. Müdür diyor kendine bı şişe al artırmadan doldur herkes öyle yapıyor diye alamadım
Allah yardımcın olsun idare etmeye çalış ilk maaş kadar zorla
Kovuldum kanka performans düşüklüğünden şimdi de aldığım para iş bulana kadar aileme vercem ve aldığım borçları ödeyecem yani garnati her işe girdiğimde 2 maaşım çöp tutunmaya calisiyorum ama düşün sabah 6 da utanıyorum akşam 4 te eve geliyorum. Saat 18 de uyuyorum sabah 6 da gene açım ve çok yorgunum sonra yanlış hesap yapıyorum kasalarda yanlış ürün diziyorum veriyorum vs sonra çıkarıliyorum
Ailen hiç mi harçlık vermiyor
Garsonluk yemen içmen iş yerine ait bir yere gitt
Yol parası veriyorlar yemek parası diyince çalışsaydin paran olsaydı Diyorlar.
Yeme içme iş yerinden olan yerler garsonluk falan sömürüyorlar insanı
Bir şekilde ailenden harçlık isteyeceksin ya da iş yerindeki parayı ya yolculuk ya da yemek parasını kısarak idare edeceksin maaşını alarak öbür türlü kimse seni bu halden kurtaramaz burada istediğin kişiye yaz hiç kimse bir şey yapamaz senin bir şeyler yapman lazım allem et kallem et bir yerlerden bul veya elindeki ile yetin ailene durumu anlat gerekirse kuru ekmek ye buraya yazmaktan bir şey değişmez bir yolunu bulmaya çalış
Bak gzekali evde sayılı ekmek alınıyor ve o sayıda ben yokum açık açık hırsızlık yap diyosun ki neyse ya ben zaten sürekli kaybediyorum. İşten çıktım zaten kovarlardi büyük ihtimalle
Öncelikle gzekali sensin madem eve ekmek sayılı sana göre alınmıyor o zaman nasıl büyüdün böyle boş konuşan bir çeneye sahip oldu sana kim ne derse desin bahane bulacaksın çok memnun değilsen şehir dışına git çalış
Insanlar ne kadar umursamaz cevap vermiş canım kardeşim ekmek arası sandviç yap peynir domates gibi kıyamam sana ya
Bak sinirimi bozma benim. Düzgünce yazdım. dolabın resmini atarım m. l gibi kalırsın
Kendini ac bırakma ve eve gelince sana hazırlasınlar
Soruyu okumadın mı hazirlamiyorlarmis işte bu nasıl akıl vermektir yav
İste agirligini koyacak ve yemegini yiyecek yemeden olmaz
Yaaa üzüldüm kardeşim. Seni tanıyor olsaydım kendime sabah sandviç yaparken bir tane de sana yapardım
Eve gelince kendin bir şeyler yap ye
Bak hâlâ olm niye iyi okumuyonuz buzdolabının resmini aticam d. m aç analmiyonuz
Tamam evet
Kredi krtıyla yemek ye
Çıkmıyor
Esnek hesap veya getir kart kullan
Ekmek peynir zeytin
Bak canımı sıkmayın benim iyi okuyun detayı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Fiziksel ihtiyaçların karşılanmadığı bir beden ve zihinle işte odaklanmak veya başarılı olmak neredeyse imkansızdır. Beynin temel enerji kaynağı olan besinden mahrum kaldığında, stres hormonların yükselir ve tahammül seviyen düşer 🧠 Temel gereksinimlerin karşılanmaması kendini yetersiz hissetmene neden olmasın, sorun başaramamak değil tamamen enerjisiz kalmak. Bu zor dönemi atlatana kadar yanında dayanıklı küçük atıştırmalıklar taşımayı denedin mi? ✨