Hayatım boyunca hep yalnızdım, hayatıma kimse girmedi, neden bu kadar görünmezim ve istenmiyorum, sorunum ne olabilir
21 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hayatım boyunca hep yalnızdım, hayatıma kimse girmedi, neden bu kadar görünmezim ve istenmiyorum, sorunum ne olabilir
Cevap
13Cevap
Hayatım boyunca derken. Eğer yaşın doğruysa zaten 18 senen okula gitti. Geriye kaldı 2 sene onda da çok vakit geçmemiş daha be acele etme 😉
İnsanlar 15teyken sevgili bulmaya başlıyor yasitlarimin bin tane ilişkisi oluyor evleniyor
Eee onlar evleniyor diye sende mi evleneceksin. Daha yaşın genç illa bulursun sende birini
Kimse beni begenmiyo istemiyo diyorum
Neden begensinler ki seni. Kendine güvenin yok baksana. Önce kendine güven. Dik dur
Gayet ozguvenliyim sadece kimsenin beğenmediğini belirttim ne var bunda
Belki de gelip sana söylemediler beğenenler. Belki sen soğuk birisin. Senin tarafından terslenmekten korkuyorlar
Soğuk biriyim evet ama güzel olsaydım her türlü yürüyen ya da söyleyen olurdu ki olmadı, çevremde benden soguk olanların gayet talibi çıkıyor cunku guzeller
Eee ne yapalım o zaman. Tanımıyorum seni anca bu kadar söylerim.
Peki
Tamam
bu devirde cok basit birini bulmak ama dogru kisi onemli
Görmeden bişi denmez kardeşim, Karar vermek için seninle yaşamak ailenden biri olmak gerek. Psikologa görün.
Tanisabiliriz yakinsan uyusursak ark ve ya sevgililik olabilir
Erkekler olarak flört etmeye artık 60 yaşında basliyoruz zira ev araba olmayınca ikinci gunu göremedi konusmalar.
Benim öyle bir beklentim hiç olmadi
Şimdi olmaz cunku evlilik istemiyorsun bir erkek gelsin ilgi sevgi açlığını bastirsin yeter sonra evlilik isteyince sen bile inanamayacaksin kendine
Yoo evlilik istiyorum takilmalik ilişki yapmam direkt ciddi ilişki isterim
Basit biri olmadığının göstergesi bence
Alaksiz
Çirkinim iste talep yok
Sizi sevenide siz istemiyor sunuz
Beni seven yok
Umudunu kaybetme
Yaş gercek mi aikenld aran nasil
fiziksel bir kusurun mu var
Kendi kendine mi yetinirsin
Sevgisizlik
Tavırların tepkilerin davranışların
denk bakk
Sosyal misin ki
Ukalamısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Görünmez hissetmenin yarattığı o ağırlığı anlayabiliyorum, yalnızlık bazen insana kendini değersizmiş gibi hissettirebilir 🧠 Ama sorun sende değil; büyük ihtimalle kırılmaktan korktuğun için farkında olmadan etrafına görünmez duvarlar örüyorsun. İnsanlar genellikle kendi iç dünyasına çekilen kişileri okumakta zorlanır. Sosyal ortamlarda beden dilin ve enerjin dışarıya kapalı olabilir mi, hiç düşündün mü? ✨