Kadınsı kadınlara ise sadece şehvet duyuyor? Egoları anca kendinden daha zayıf ve naif birini sevmeye mi izin veriyor...
23 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kadınsı kadınlara ise sadece şehvet duyuyor? Egoları anca kendinden daha zayıf ve naif birini sevmeye mi izin veriyor...
bence durum tamamen ego meselesi değil, daha çok huzur arayışıyla alakalı. çocuksu ve naif tavırlar bazı erkeklere daha masum ve yormayan geliyor çünkü hayat zaten yeterince stresli. ama bu her erkeğin olgun kadını sadece şehvet için sevdiği anlamına gelmez, o biraz genelleme olmuş.
Asıl kadınsı kadın yormaz... çocuksu olan zırt pirt kuser oturur sif ilgini çekmek için durduk yere kavga çıkarır...
güç diye adlandırdığın sıkıcı, donuk ve nemrut enerjiyi istesek gider askerden üst devremizle evlenirdik adam napsın güler yüzlü olmayan eğlenceli neşeli olmayan HAYATINI GÜZELLEŞTİRMEYEN kadını? sen eğer içinde ki çocukla barışık rahat biri olmayı çocukluk sayıyorsan çok acı bi hayat yaşıyorsun demektir, içimizde ki çocuk bizi insan kılan tek şeydir o olmasa senle milleti kesip doğrayan seri katil arasında bi fark kalmazdı.
Ne çocuğu birader sen o kızın hayatı boyunca öyle miyavlayarak mi konuştuğunu sanıyorsun😅KYK yursunda asıl bu kizlar problemliydi.. sevgilisinin yanjnda miyavlaya miyavlaya konuşur yurtta terör estirirdi siz de beni iyi hissettiriyor diye bunlara vuruluyorsunuz da bildiğin keklik gibi avliyorlar sizi
Genelleme yanlış bence.. çocuksu kadınları itici bulan cok insan var.. ama aşağıda yazan kısmen maalesef doğru.. erkeklerin egosu daha zayıf ona bağımlı insanları sevmeye ya da tercih etmeye yönelik.. buda kendi eksiklerinden kaynakli :)))
Olgun biriyim çocuksu ve kısa boylu kadın seviyorum güzelliği kilosu umrumda değil sevmesini sevilmesini bilmeli, toplumda ayarı olmayan herkese selektör yapan kızlar çoğaldığı için sevmeye layık görmüyoruz kimseyi.
Erkeklerin çocuksu veya naif kadınlara yönelmesi genellikle koruma güdüsü ve kontrol ihtiyacıyla ilgilidir; çünkü bu durum egolarını besler ve kendilerini daha güçlü hissettirir. Kadınsı ve güçlü duruş ise bazen onları tehdit edilmiş hissettirebilir ve bu yüzden ne yazık ki sadece arzuyu tetikleyen bir noktada kalabilir. İnsanların zayıflık üzerinden bağ kurması, kendi yetersizliklerini gizleme çabasıdır 🧠. Sen ilişkilerinde bu dengeyi kurarken kendi gücünden ödün veriyor musun 👁️?
Cevap
18Cevap
Çocuksu kadın illüzyonu, ortalama bir erkeğe bedava ve zahmetsiz bir "kahramanlık" aboneliği sunar. Karşısında kavanoz kapağını açamayan, her şeye kıkırdayan, dünyaya dün sabah teşrif etmiş gibi bakan naif bir tip görünce bizimkinin içindeki o ilkel mağara adamı coşar. Çünkü o kadını yönetmek kolaydır; tehdit hissetmez, mülakata tabi tutulmaz, zekâsını ya da yetersizliğini kanıtlamak zorunda kalmaz. "Ben bu kızı korurum, kol kanat gererim" ayağına aslında kendi cılız egosunu besler; kadını büyütmez, kadının küçüklüğünde kendi devleşir. O ilişki aşk değil, resmen düşük bütçeli bir velayet davasıdır.
Kadınsı, ayakları yere basan, dişil enerjisi kadar aklı da oturmuş bir kadın ise erkek için konfor alanı değil, resmen açık uçlu bir sınavdır. Öyle bir kadının gözünün içine baktığında kendi defolarını, hayattaki vizyonsuzluğunu ve yetersizliğini görür. Kadınsı kadın masaya oturduğunda sadece bedeniyle değil; aurasıyla, sınırlarıyla ve "Beni lafla peynir gemisi yürüterek kandıramazsın" duruşuyla gelir. Erkek onun yaydığı o yoğun dişilik karşısında afallar, şehveti tavan yapar çünkü doğa güce çekilir; ama iş sevmeye, o kadının yanına bir partner olarak dikilmeye gelince omurgası tartmaz. Çünkü o kadını sevmek mesai ister, özgüven ister, denk olmayı gerektirir.
Korkak adamlar da kolayı seçip heveslerini kadınsı kadında giderip, huzuru ve sahte paşalıklarını çocuksu kadının yanında ararlar. Mesele naiflik sevdası falan değil; mesele, kendi ezikliğini yüzüne vurmayacak, onu sorgulamayacak bir ayna bulma telaşıdır. Kendi boyunu uzatamayan adam, yanındakini diz çöktürerek dev görünmeye çalışır; hikayenin bütün özeti bu ucuz illüzyondan ibarettir.
Ne güzel yazdin ya 👍🏻
;)
Merhaba,
Çocuksu kadınları daha çok severim. Kadınsı olanda gözüm yok.
Oysaki sen baya yetişkin bir insansin
Ben yetişkin bir insanım ama çocuksu karakterim var 😅ve bu apaçık ortada da
Ağırbaşlı kadınları sevmiyorum
Fizik ile de ilgilenmiyorum belirgin fizik sevmiyorum 😅 zayıf severim
Şahsen çocuksu kadınları hiç sevmem. Daha doğrusu çoluk cocuk tavırlarıyla uğraşmak istemediğim için çocuksu kadını kafam kaldırmaz.
Kadınsı Kadınlara Bayılıyorum İnanki Ciddiyim ☺️
Böyle biriyle Sevgili olmak isterdim doğrusu
Ben 38 Yaşındayım Benimle Sevgili olmak ister miydin 🤗☺️🌸
Soru sorup çıkmak için Açmıştım
Profil Yaşımı Düzeltmedim
Bu Yaş Nasıl düzeliyor bir bilgin var mı
@eskiblablaci
Bilemiyorum. Ama çocuksu konusmalar falan yapıorlar aralarında aşırı cringe bi şey
Çocuksu kadınlar nasıl olur bilmiyorum ama eğlenceli bir yanım var ama yinede sevgilim yok
Cocuksu kadınlar sıkıcı olmaz
İki saat tirnaklairni anlatınca ben bile dayanamiyorum
Aklı başında bir adam kadınsı birini seçer
Bilmem belki de elinde tutamayacagini dusunuyordur
Neden elinde tutması gereksin iki kişi birbirini secmisse birlikte olmanın ilişkiyi yürütmenin bir yolu vardır elde tutmayi düşünmekten sen ahengi bulmaktır. mesele
Yani her erkek böyle değil çoğu aldatılma korkusu yaşıyor... ve iliski ciddilestihinde kadının daha az dikkat çekecek şeklinde giyinmesini istiyor mesela
İnsan sevdiği kadın ya da erkek guvenebilmeli korkularla hayat yaşanmaz bence bu korkularla ilişki kurulmamali
İlişki ciddilesince karşındakini değiştirmeye çalışırsan her iki cins içinde geçerli bu söylediğim sevdigin kişiyi kaybedersin
Her insan ayrı bir kimya taşır o kimya kendi içinde şekillenir ve güzellikleeini ortaya çıkarır değiştirmeye çalışırsan bu sevdiğin kişi olur mu sence
Çok felsefik sorular soruyorsun bu aralar.
Retro da böyle oluyorum🙄
Kadınsı olan kadınlara şehvet beslemesi, onun dişilliğini tam olarak lanse edebilmesi yani erkeği cezbedici bir özelliği karşısında arzulama isteği oluşturuyordur. Ondan dolayı da tek gecelik takılmak isteyip; çocuksu kadınlar ile de hayatında eğlenceli bir macera arıyordur belki de ondan. Çocuksu kadınların merhameti, duyguları ve tatlılığı sevgiye götürürken; kadınsı olanlar ise olgun ve ciddi yapıda oldukları için onlarla bir hayat sürdürmek yerine eğlenmek istiyordur ne bilim. Herkesin kendine göre tercihi var işte.
Ve sonra... çocuksu olanla evlenip dışarda kadınsı olanlara bakmaya başlarlar ve eğer o kadındin da yüz verirse aldatma sonra ver elini mahkeme çekişmeli boşanma... erkeklerin seçecekleri veya isteyecekleri kadın tek bir kisi olmuyor
O da karaktersizlikleri ile kendilerine olan öz saygılarını kaybetmeleridir. Kendisini bilen ve ne istediğini anlayan bir erkek, sevdiği kadından başkasına gerek duymaz. Kaldı ki sevgilinde ya da eşinde olmayan ne var ki o kadına ilgi duyuyor? Neticede çıkacak olan sıvı aynı renk, bana garip geliyor bu mevzular.
Adriana limayi bilir misin...
Hiç sevmem o kadını :D
Barbara Palvin😅
Ariana Grande desen severim.
Barbaradan daha mı güzel yanı😅sesini seviyorsun herhalde
Benim ideal tipim o tarz kızlar diyebilirim. Ariana Grande, Ece Seçkin falan.
En sevdiğim kadınlar çerkes kadınlarıdır.
Ya ama sende 😅
Daha sempatik oluyor
sanırım sevimli buluyorlar
Daha eğlenceli tabi dozunda
Enerji iyidir.
Bilmem saçmalık bence
İlginç bir bakış açısı
Kadınsı kadınlarıda seviyoruz
Güçlü kararlı zeki kadınlar dikkatimi çekiyor.
Yok ben hiç sevmem çoluk çocukla uğraşamam
çünkü daha masum ve erkekler de masumiyete aşık olurlar
Masum mu... kim günlük hayatında kedi gibi konuşuyor ki baya bildiğin rol yapıyorlar
Erkekler onu anlayamaz işte
Sesin kalınsa zorbalıyorlar bide bazıları ondan da inceltiyor
Evet biri az önce öyle dedi
Hayatları keyifli neşeli olsun diye
Yok öyle bişi
Gülümsemek için
Kadınsı severim
Ben aksine
pedo bence
Ne ego ne kibir, cinsel doğayı anlamak lazım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?