Neden sonra butun kadınlar paranın, şaklabanliğin kölesi ve s. lak gibi geliyor bana
1 ay
Bütün kadınları kast ettiğine göre annende öyleymiş. Ama sana kötü bir haberim var erkekler genel olarak annesi ne kadar iyi veya kötü olursa olsun onlara benzer kadınlar arayıp bulurmuş onları severmiş gözleri hep onları görür ararmış bilinçsiz olarak. Geçenlerde bunu anlatan psikolojik bir yazı okumuştum.
Anneme niye laf ediyorsun? Ben şuanki kadinlarin genel tutumundna bahsettim %95 i öyle.
Sana kimse annemi karıştırma hakkını vermez. Bu doğru olan bir şey kadınlarda kabule diyor böyle tiplere baktıklarını
Bütün kadınlar diyen sensin? Tamam bende erkeklerin %95 i a. alaktır boştur diyorum.
Tamam de haklısın derim. Annemi karıştırma. Edepli ol.
Öyle tiplere bakanları görmeyi sizi seçiyorsunuz Çünkü kendiniz hiçbir kadını elde edemediğiniz için, acaba neden kabul edilmiyorum ben de bir sorun mu var diye düşünmek yerine kadınlara çamur atmanın yollarını arıyorsunuz. Merak etme kadınlarda aynı şeyi yapıp kötü olan erkekleri örnek verip bütün erkekler böyle demesini biliyorlar. Ama yine kadınların pek çoğu böyle çocukça şeylerle uğraşmak yerine, ki ülkemizde bu önyargıları yapan genelde erkeklerdir çoğu zorluğu yaşayan kadınlar olmasına rağmen, insanların karakterine bakmasını en başta da kendilerine bakması gerektiğini biliyorlar. Öyle birkaç tane kadın gördün, hesap gördün diye bütün kadınları aynı ilan edip hiçbir suçu günahı olmayan hem cinslerime iftira atamazsın, sen önce bunu yapacaksın sonra gelip benim anneme laf etmeyin diyeceksin öyle mi? Sen "bütün kadınlar" yazdın sorunda, bu kadınlara annen de dahil seni baban doğurmadı. Kendinde edep yokken ben de edep sorgusu yapma.
Ben öyle değilim çoğunu kastediyorum ben. Ben edepliyim çok şükür genelleme yapma diyebilirdin ki geneelleme amacıyla yazmadım. Direk anneme bağladın. Sana bu hakkı kimse vermez. Genelleme yapma herkes öyle değil desen haklısın istisnalar var derdim. Erkeklerinde hemen hemen hepsi bozuk.
Elhamdülillah edebi kimseden öğrenecek değilim hatamiz varsa kabul ederiz genelleme yapmak istemedim
Genelleme yapıyorsun ki sanki bütün kadınları denemiş gibi %95 diyorsun şimdi de sorunda da bütün kadınlar diyorsun. Benim annene bağlamama gerek yok ki bunu dolaylı yoldan sen yapıyorsun zaten. Ben sadece senin hatanı yüzüne vurmak için anneden örnek verdim çünkü erkeklerin geneli insan gibi konuşmaktan anlamıyor. Bu arada bir erkeğin bozuk olduğunu gösteren şeylerden birisi de nedir biliyor musun önyargılar yapması ve çelişkili konuşması. Erkeklerin hepsini denemedik görmedik onlara da %95 diyemeyiz.
Hemen hemen hepsi erkeklerinde öyle ben hemcinslerim övmem neyse o söylerim
Konu cinsiyet sorunu değil küçük hanım. Sen de çevrende bir kaç ve ya onlarcasını milyonlarcasına yorumlayacak cümleler kurmuşsun. Sorulan bir soruyu cevaplarken dikkatli okumanızı tavsiye ederim. Sonunun açıklama cümlesinden "gibi geliyor bana" yazmış. Öyle olduğunu idda etmiyor. Bana bu şekilde geliyor doğru mu? Anlamında soru sormuş. Amacım soran arkadaşı korumak olmadığı gibi sizi eleştirmek ve ya suçlamak da değil.
Ancak geçenlerde okuduğun psikolojik yazı ( psikolojik yazı ne demekse:) ? gibi savunduğun konunun da SENCE doğru olduğunu unutma. Yani sen doğru düşünüyor olabilirsin. Ama erkeklerin hepsi annesi gibi kadın aramaz :)
Lütfen konuyu cinsiyetten çıkarıp o şekilde tartışın. Çünkü cinsiyetsiz olarak insanların bir birine gerçekten kötü davrandığı bir dönem. Daha acımasız, daha vicdansız ve çok daha duygusuz yaklaşıyor insanlar bir birine. Bunun kadını erkeği olmamalı. O yüzden bu kadar saldırgan olmayın. Kendi hemcinsimi savunacağım diye komik duruma düşmeyin.
Teşekkürler
Erkeginde kadını da %95 i aynı. Erkek o. pu arar kadında takılmalık paralı zengin
kadınları fazla önemsiyorsun. kadın dediğin karnını ve orasını doyuracak yakışıklı birini buldu mu tamam işte. gerisi hikaye. felsefesi bu kadar
Cevap
3Cevap
kötüleri sevdikleri için.
Çünkü uzun zamandır gücün bir çok şeyi elde etmede daha etkili olduğuna inandı insanlar. Bu yüzden BADBOY, PARA, VARLIKLI Profiller, MAKAM MEVK SAHİBİ Tipler revaçta. Fakat mutluluk ve huzur yok.
Neden?
Çünkü artık gücü taşıyabilecek profillere ait değil GÜÇ.
Zayıf ve yıllarca bunun hırsı ile beklemiş insanlarda ve ya bu insanların çocuklarında.
Doğal olarak da taşıyamıyorlar. Yaşayamadıkları, yapamadıkları ne varsa orantısız, duygusuz, olabildiğine abartılı ve orantısız olarak yaşıyor ve yapıyorlar. Ne yazık ki tüm insanlar (öncelikle kadınlar) bundan nasibini alıyor.
Saygılar
Bir erkeğin adam gibi sevip sevmediğini kontrol edecek merciîyi nerden bulacaklar?
Deneyecekler sabredecekler
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.